• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

nergiscim msni açarsan rahat rahat konuşuruz yarın bende seni kaydettim tele ararsanda konuşuruz ben fotosunu çeker gönderirimde msnde daha rahat olur

Lolita Lempicka L EDP 50ML Bayan Parfümü & 75ML Body Lotion Kofre Set

Hediye geldi, benim zaten yarım şişem var, yani tek fıs dahi kullanmadım. tam kışlık bi parfüm, kofre olarak takasta..

burcu bende jasmin noir var.. 50 lik şişede 45 ml filan.. blossom ile takas yapabiliriz..

tugibucum ben hala deneyemedim senin parfümü tekin acar da yokmuş.. sevile baktım orda da beyaz yoktu. nasıl iş anlamadım? bana darılma sakın.. sanırım sen de bulamadın.

bu arada kızlar sitemiz mesaj için 10 dk bekletiyor, çok kötü olmuş ya..:43:

Eki Görüntüle 109652 Eki Görüntüle 109651

canım bende deneyemedim valla :5: ama yorumları okudum şekerli diyorlar :46: sende bir bak yorumlara bari ona göre haberleşiriz yine

Slm kızlar.dogum günüme avonun Christian Lacroix ROUGE hedie geldı.3-4kere kulandım ama bi türlü kokuya alışamadım.takas yapmak istiyorum.

arkadaşlar cvp veremediğim için özür diliyorum.. nette sorun yaşıyorum bikaç gündür.. gündüzleri net kesik. gece açılıyo ne hikmetse! ama bu sayfanın sırf açılması bile 10 dk filan sürdü.. gıcık şey!

bu arada bvlgari 2 aldım şahane bişey, hani mavi olan.. tavsiye ederim. sevgiler.

burcu sana özelden yazdım.

Son düzenleme:
:64::64::64::64:
Slm kızlar.dogum günüme avonun Christian Lacroix ROUGE hedie geldı.3-4kere kulandım ama bi türlü kokuya alışamadım.takas yapmak istiyorum.

Yok mu isteyen??? bi de Noa var ama yarm şişe kaldı cök hafif geldı bana.onu da takas yapablrm.tatlı kokulardan hoşlnyorum.Burbery gibi kokular.

:64::64::64::64:

Yok mu isteyen??? bi de Noa var ama yarm şişe kaldı cök hafif geldı bana.onu da takas yapablrm.tatlı kokulardan hoşlnyorum.Burbery gibi kokular.
canım avon için ne istersin. bende ithal parfüm yok ama normal parfümler var. bir de çanta falan var ihtiyacın varsa.

U by Ungaro Fver 50 ml, Far Awat dreams 50 ml,Secret Fantasy 50ml,60's mod var.Takas edilecek parfüme göre 2 adet de gönderebilirim.:nazar::49:

U by Ungaro Fver 50 ml, Far Awat dreams 50 ml,Secret Fantasy 50ml,60's mod var.Takas edilecek parfüme göre 2 adet de gönderebilirim.:nazar::49:

canım u by ungaro ve secret fantasy için çanta düşünür müsün? ya da ihtiyacın olan parfümden başka bişi var mı?

avon little black dress parfümü bugün elime ulaştı açtım ama sadece 2 fıs sıkılmıştır isteyene orjinal resminide gönderebilirim ben beğenmedim pek tarzım değil açıkcası bu yüzden satıyorum ya da takasa açık

Son düzenleme:
Back