- Konu Sahibi incirlibitter
- #3.041
kızlar bende flormar trust 100 ml farfüm ve deosu var bir iki defa sıkılmış. sexy grafiti 100 ml doldurma, ofirlame elvie 75ml hiç kullanılmamış deo, avon brazil beat (4te 3 ü dolu) bir de yarım şişe avon incandessense var. takas etmek isteyenlere beğendiğim bi parfüm olursa hepsini de yollayabilirim ya da ayrı ayrı takas da olur. beğendiğim avon oriflame ya da piyasadeki herhangi bir parfümle de takas olur.
kızlar bir de böyle ithal olmayan parfümlerin takası için bir site mi açsak ya ne dersiniz. haklı olarak burda ithal parfüm olanlar bu şekilde takas istemez. benim gibi bir sürü arkadaş eminim ki kimse istemez diye ithal olmayan parfümlerini hiç yazmıyor. dediğim gibi yanlış anlaşılmasın tabi ki ithal parfümü olanlar bu şekilde tasak istememekta haklı. ayrı br topik mi açsak diyorum.
kızlar bir de böyle ithal olmayan parfümlerin takası için bir site mi açsak ya ne dersiniz. haklı olarak burda ithal parfüm olanlar bu şekilde takas istemez. benim gibi bir sürü arkadaş eminim ki kimse istemez diye ithal olmayan parfümlerini hiç yazmıyor. dediğim gibi yanlış anlaşılmasın tabi ki ithal parfümü olanlar bu şekilde tasak istememekta haklı. ayrı br topik mi açsak diyorum.