Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

al birini vur ötekine
neyse artık olacak böyle bikaç irinli çıban.burda önemli oln güvenilirlik.kim güvenilir kim değl öğreniyoruz işte gelen mesajlardan.'iyikide...' dediğim günlerden biri bu gün.

al birini vur ötekine
neyse artık olacak böyle bikaç irinli çıban.burda önemli oln güvenilirlik.kim güvenilir kim değl öğreniyoruz işte gelen mesajlardan.'iyikide...' dediğim günlerden biri bu gün.

haklısın canım,irinli çıbanlı senin gibi arada çıkıyor,bizde idare ediyoruz,eee teyzemizsin nede olsa,siz önce güven verinki güvenmek hakkında ahkam kesin,bende sizinle takas yapmadığıma memnunum,size yakışmazdı çünkü,benimkisi daha çok gençlere hitap eden kokular,iyiki size gitmemiş.

o teyzen varya sana bi..... o zaman feleğin şaşar.artık yazmıcam size.iyiki gndermemişim parfümü.oh çatla da patla.artık yorum yok.siz yazışı kokoşla.tam tarzınız uyuyo.nasıl da koydu sana.
lanvin rumeur 90ml
burberry 30ml

tamam işte yazdığınız dengesiz küfürlü kelimelerle seviyenizi belli ettiniz,eee nerden bilicez burada kim iyi kim kötü,koklayıp seçemiyoruz,ayrıca bende burberry zaten var,parasıyla değilmi gidip bidaha alırım,sanki tek sizde var,çocuk gibisiniz aynen ve komik.siz bence burada çenenizi geliştireceğinize biraz beyninizi geliştirin.

lanvin rumeur 90ml
burberry 30ml
kızlar takas isteyen olursa bana zelden msj atabilir.tekliflere açığım.tomorrow gibi bazı avonparfümleri ile takas da düşünebilirim.

--------------------------------------------------------------------------------

40ML GIVENCHY BE (türkiyede yok ve gelmeyecek usa dan aldım)
90ML WİSH PURE (normal vıshın gündüz versiyonu türkiyede bu da yok gene usa dan aldım)
30ML BURBERRY WEEKEND
90ML MAYFAİR - FLEUR(türkiyede yookk acayip kalıcı süper bı parfum en az iki gün kalıyo ve mukemmel bı çiçşek buketı)

--------------------------------------------------------------------------------

GIVENCHY BE::::::::::2009 yılında gıvenchy tarafından 50ml olarak piyasaya sürülmüş üst notalarını kıraz ekşi zencefil kalp çiçeği ve hanımelı olusturur orta notası yasemın portakal kehribar olusur bitişi ise misk ve sedir oluşturuyor odunsu bır okadarda yumuşak bır parfumdur

WİSH PURE WİSH:::::::: Chopard tarafından kadınlar için üretilmiş muhteşem bır parfumdur üst notalarını üzüm mandalina kırmızı armut olusturur orta notalarını vadı yapragı sıklamen paçuli yenıbahar ve lily-of olusturur alt bitis notasını ise karamel sandal agazcı vanılya ve sedir olusturur chopard tarafından kadınlara sunulmuş oryantel vanılyalı bır parfumdur

BURBERRY WEEKEND::::::burberry tarafından sunulmuş ilk notalarını mandalına coskusu orta notalarını gül şeftali çiçeği iris sıklamen ve meyva çiçeği alt notalrını ise sandal ağacı sedir alt notalarını ise sandal ağacı sedir ağacı ve misk oluşturmustur

MAYFAİR - FLEUR:::::::yumuşak bir çiçek buketi ve tatlı meyvelerın karışımından oluşmuş bir çiçek bahçesıdır

canımcm sen karşılığnda ne istiosun??

avon simple perfect cotton-çok yumuşak baharatlı kurutulmuş pamuklu parfüm
miss dior cherie
outspoken by fergie kremi deodorantıda var
sevdiğim kokular, o yüzden bayılmadıım bi kokuyla takas etmeyi düşünmüorm ama canm

kızlar elimde olan zayıflama hapları war birtanesı
PAPPER TİME İÇİNDE 16 TANE WAR VE ORJINAL dieri
FX15 İÇİNDE 20 TANE FELAN WAR
BU HAPLARI DUZELI ICERSENIZ KILO WERMEK GARANTI BEN ICTIM IKISININDEDE KILO WERDIM

elinde brıt olan yokmu kızlar benim parfümlerim orjinal birini hepsiburdadan birida durty free den ikisinide faturaları bile duruyo...BURBERRY BRIT :))))

haha britimi sevmesemde canım çktı bitiricem diye :))) bakkala pazara çıkarken sürdüm sürüştürdüm her seferinde ne gereksiz bi koku dedim :)) arkadaşlar bende de gucci klasik var çok az kullanılmış 75lik edp 2.şişeyi sipariş vermiştim...sonra ona benzeyen bi sürü parfüm alınca kullanmadım bende kalıcı durmuyo gibi geliyo..ten kokumla aynı gibi kaliteli pudralı sabunsu temiz bi kokuyla değişebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…