Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

evt ya.. zaten parfum takasları da azaldı.. baska urunler de olabılır sakıncası yok bence.. yeterki kimse kimseyi dolandırmasın.....sorun olan sadece o zaten

evt ya.. zaten parfum takasları da azaldı.. baska urunler de olabılır sakıncası yok bence.. yeterki kimse kimseyi dolandırmasın.....sorun olan sadece o zaten

canım, inşallah bi daha öle bişi olmaz.. ben iki tane takas yaptım çok eglenceli bişey.. bundan mahrum kalmak istemem.. :sm_cool:

bu takas topikleri harika bence.. kimsenin morali bozulmasın, böyle keyifle devam etsin..:dance: :dance: :dance:

tomorrow ~35 ml Sheiseido Zen ~ 15-20 kaldıı..kalmıcak yakında :)

kızlar kalın saç maşası alıccam elinizde fazla varsa takas ya da satın alablirim ...

Kızlar Arzum Lastro saç şekillendirici seti isteyen varsa herhangi bir parfümle takas yapabilirim.Özel istediğim bir parfüm yok fakat önerileri değerlendireceğim opuyorumnanaktan

benim içinde sorun yok sadece suyu çıkmasın yeter...
hem ne kızıyosunuz fikrimi söyledim sadece aa cık cık cık :))

kızmadık nemida'cım aaa cık cık cıklülülülülülü

eveeetttt şimcik gelelim parfümlere
coco mademoiselle gitti hejar'la bu hafta takas yapcez inşallahbayanssulusmile
75 ml pink sugar
85 ml marc jacobs-daisy takasta şekerlerkaydirigubbakcemile2

açık istiyorsan heryerde var.. çok çok ucuza satılıyor.ama poison çok iyi bir koku değil..en fazla 4 pıs kullanıp arkadasıma verdim gözüm görmesin diye :sinifsinif: o kadar para verdim ıııhguclubacismile ya da tenime gitmedi...ama daha güzel kokular varrr bayanssulusmile

biliyorum açık heryerde oldugunu canım ben burdan paylaşım yapmak için istiyorum...poisan bence dünyanın en güzel kokusu bana göre kişiden kişiye degişir kokular kokuyu koku yapan TENDİR...bence...
hipnotic poison bir tutku bunu kullanan bazı kitle guruplar bile var hastası olanlar ben yıllardır kullanıyorum severek....senin gibi düşüneneler varsa rahatlıkla benimle takasa geçebilirler gözleri görmesin:sm_cool::sm_cool:

Birde kızlar önemli bir nokta sakın burdan denemediginiz ve kullanmadıgınız bir ürünü tavsiye üzerine bile olsa almayın...Nedenine gelince herkezin teninde uyan yakışan kokular bi başkadısnınkinde olmaz çünkü tende degişir kokular:))
bi ton para vermeyede gerek kalmaz ayrıca....denemek çok önemli önceden

gidip shoplardan deneyerek alıyorum ..en aşağı 200 çıkartıcaksın :)

orrjinal Zen vardır...100 ml şişede..fiyatına bakabilirsiniz...gayette güzel kokusu var..teyit ettirebilirz orjinalliğinii :)ta-kas-taaaabayanssulusmile

Herbalife woman..çok az kullanılmış..3 - 4 pıs...
sıktığınızda hafif narenciye kokusu sarıyor etrafı..yaz kokusu ..yasemin - nilüfer çiçeği vee şakayık özünü oluşturuyor..ben seviyorum bu parfümü ama sıkıldım..netten search edebilirsiniz.

ta-kas-ta bayanssulusmile

Eklentiler

• $Woman_Parf__m_4b02393dec1b8.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

evet kızlarrrr takasaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…