• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kizlar elimde bir normal saç masasi var elit model look yurtdisindan almistim ve babyliss in ince saç duzlestiricisi var ve maybelline in crazy pink,flormar supershine koyu bordomsu ile claire s in 3 lu parlaticisi var ama bunlari kesinlikle parfumle degistirmek istiyorum

urunler bunlar pink sugar olan varsa ozellikle bu parfumu istiyorum lutfen pink sugari olan varsa mumkun oldugunca istedigi seyle takas yapicam =)

Son düzenleme:
Kızlar Türiyede sadece sephora mağazalarında satılıyor..Harajuku lovers katı parfüm.Minnacık ama inanılmaz kalıcı...
Tatlı çiçeksi parfümün tepe notasında klementin ve armut, orta notasında zambak yasemini ve hanımeli, dip notasında vanilya ve musk etkisi hissediliyor.
Takastaaaaa....

a3p5rr.jpg

2db4cbn.jpg

topik pazar yerine dönmüş kızlar heesempatiksalakcinni neyseee gelelim parfümlere

v.secret very sexy 50 ml
cacharel lou lou 95 ml
avon indencens 50 ml
pink sugar body lotion 250 ml
v.secret vanilla ve blackberry 200 ml
şakkıdı

evet kızlar maşalar gitti.. elde kalanlar bunlar.
haydi takasa geliiin.. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

1- restorelitem var, fototerapi cihazı,
2-titreşimli kemerlerden var 2 tane.. (biri siyah, çantalı filan vibro-shape, biri beyaz/fıstık yeşili pelimed. bu çantasız.)
3-guess marka (37.5 no) spor ayakkabı. (asla kullanılmamıştır. ykm den..)
4-beyaz deri converse 38 no (giyilmedi)
5-kinetix bayan babet 38 no (bunları da hiç giymedim)

Titresimli kemerlerin ayarları varmi farklı masaj modları?zayiflatici etkisi oldumu sende yada yan etki yaptimi? Ben almak istiyorum birini. Yazdım bendeki parfümlere bak önceki sayfada. Fototerapi cihazı ne yapıyor biraz anlatırmısin..kerlerden birine talibim ikisinin farkı ne bilemiyorm ama. Aynimi özellikleri? Nie 2tane aldım aynı Kemer'den ohaoldumsmile

Titresimli kemerlerin ayarları varmi farklı masaj modları?zayiflatici etkisi oldumu sende yada yan etki yaptimi? Ben almak istiyorum birini. Yazdım bendeki parfümlere bak önceki sayfada. Fototerapi cihazı ne yapıyor biraz anlatırmısin..kerlerden birine talibim ikisinin farkı ne bilemiyorm ama. Aynimi özellikleri? Nie 2tane aldım aynı Kemer'den ohaoldumsmile

özel mesaj yolladım cnm.. sen hangisini istediğine karar ver, ben de senin parfümlere bakıyım bir. bayanssulusmile

Son düzenleme:
kızlar... uzzacığımla güzel bir takas yaptık. Ondan kalın aç maşasını aldım :) bende de ince saç maşası var isteyen olursa takas yapmak isterim.

saç maşası Philips beauty Stylist
avon raregold var elimde yarısından biraz fazla kullanıllmış güz saç maşası ile birlikte gönderebilirm.

bide victoris secret bikinisi var 1 kez giydim nişanlıma üstü açık geldi ki ben çok beğenmiştim onu da ayrı takasa koyabiliirim. yalnız çıkarılabilen askıları var düüşmesindiye o kadar sıktıkı nişanlım askının takıldığı yer biraz zarar gördü :) ama sorun olacak bişi değil zaten içten gözükmüyor. bikini üstü s altı m bedendir. 38 beden için uygundur arkadaşlar.

isteyen özel mesaj ile bildirirse sevinir.

$V286825.jpg

benim bildiğim bu başlıkta parfüm takas ediliyordu en azından biz öyle yapıyorduk girmeyeli baya bi format değişikliği olmuş :))) sempatiksalakcinni

arkadaşlar, parfüm illede parfümle takas edilecek diye bir kural mı var? burası devlet arşivi değil, katı bir tasnif ya da sınırlamalar gerekmez. eskiden öyle yapmıssınız, o sizin tercihiniz. burda insanlar kullanmadıkları birşeyi kullanabilecekleri başka birşeyle takas ediyor.. biz memnunuz halimizden.. siz neden rahatsız oldunuzki? estetik kaygılarınız mı var? bu mu yani? biraz iyi niyet lütfen, en doğrusu sizin fikriniz olmayabilir her zaman..

topik gayet işlevsel ve bir kaç mesaj yukarıda topiği açan arkadaşın mesajına bakın. şikayetçi değil sanırsam..

yani düzeni herkes sever tabii. ama diyelimki parfüm fazlası olan ama karsılığında parfüm istemeyen arkadaşlar var. onlar nolucak? her ürün için ayrı başlık mı açıcaz? bilemedimki.. :utangac:

alan memnun satan memnunsa sorun yok kızlar,ayrıca topik sahibesi de şikayetçi değil
haydinnn takaslara devam kk'nın güzel hatunlarızemuszemus

Back