- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.621
evt ya.. zaten parfum takasları da azaldı.. baska urunler de olabılır sakıncası yok bence.. yeterki kimse kimseyi dolandırmasın.....sorun olan sadece o zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt ya.. zaten parfum takasları da azaldı.. baska urunler de olabılır sakıncası yok bence.. yeterki kimse kimseyi dolandırmasın.....sorun olan sadece o zaten
arkadaşlar, parfüm illede parfümle takas edilecek diye bir kural mı var? burası devlet arşivi değil, katı bir tasnif ya da sınırlamalar gerekmez. eskiden öyle yapmıssınız, o sizin tercihiniz. burda insanlar kullanmadıkları birşeyi kullanabilecekleri başka birşeyle takas ediyor.. biz memnunuz halimizden.. siz neden rahatsız oldunuzki? estetik kaygılarınız mı var? bu mu yani? biraz iyi niyet lütfen, en doğrusu sizin fikriniz olmayabilir her zaman..
topik gayet işlevsel ve bir kaç mesaj yukarıda topiği açan arkadaşın mesajına bakın. şikayetçi değil sanırsam..
tomorrow ~35 ml Sheiseido Zen ~ 15-20 kaldıı..kalmıcak yakında :)
kızlar kalın saç maşası alıccam elinizde fazla varsa takas ya da satın alablirim ...
benim içinde sorun yok sadece suyu çıkmasın yeter...
hem ne kızıyosunuz fikrimi söyledim sadece aa cık cık cık :))
kullanılmadı avon parfümleriyle takas yaparım
takasss
Bendeki şekillendirici olmaz mııı kalın kısmı da var=))
açık istiyorsan heryerde var.. çok çok ucuza satılıyor.ama poison çok iyi bir koku değil..en fazla 4 pıs kullanıp arkadasıma verdim gözüm görmesin diye :sinifsinif: o kadar para verdim ıııhguclubacismile ya da tenime gitmedi...ama daha güzel kokular varrr bayanssulusmile
kızlar... Uzzacığımla güzel bir takas yaptık. Ondan kalın aç maşasını aldım :) bende de ince saç maşası var isteyen olursa takas yapmak isterim.
Saç maşası philips beauty stylist
avon raregold var elimde yarısından biraz fazla kullanıllmış güz saç maşası ile birlikte gönderebilirm.
Bide victoris secret bikinisi var 1 kez giydim nişanlıma üstü açık geldi ki ben çok beğenmiştim onu da ayrı takasa koyabiliirim. Yalnız çıkarılabilen askıları var düüşmesindiye o kadar sıktıkı nişanlım askının takıldığı yer biraz zarar gördü :) ama sorun olacak bişi değil zaten içten gözükmüyor. Bikini üstü s altı m bedendir. 38 beden için uygundur arkadaşlar.
Isteyen özel mesaj ile bildirirse sevinir.
Eki Görüntüle 51877