Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Tester parfümler eğer orijinal tester ise tabi normal parfümlerden daha kalıcı olur.Firmalar tester ürünleri mağazalara ücretsiz olarak gönderir.Mağazalar da tester ları müşterisine denettirir.Bu yüzden tester daha kalıcı ve daha yoğun olmalıdır ki müşteri parfümü daha çok beğensin ve satın alsın.Bi pazarlama taktiği işte. :)

evet tester daha kalıcı oluyo su ana kadar 1 tane tester parfumum vardı bana aynı şekılde yurt dısından gelmıstı escada moonspreak dı acayıp yoğun ve kalıcıydı o kadar yoğun dukı düşünün 1 kere kullandım direk arkdasıma hedıye ettım cunku o cok begendı parfumu bırdahada tester parfume el surmedım zaten ben genelde tum parfumlerımi amerıkadan alırım senede bır kaç sefer gıdıyorum cunku her gıdısımde baya parfum alırım fıyat olarak cok daha uyguna gelıyorlar hele ındırım zamanı gıtmıssen dahada ucuza alıyorsun ve bır cok parfumum zaten turkıyede olmayan kokulardır burada sun oraya nazaran cok daha pahallı gıttıgım zaman 2 şişe almayı dusunuyorum ama şimdilik gıdene kadar testerde olur dedım o yuzden testerı kabul ettım yoksa kı tester yazan parfumun orjınal olup olmadıgıda süpe lı cunku bılıyosunuz kı boş şişelere sahte parfümü doldurup tester diye satıyorlar gg de cok vaR mesela arkdasım aldı we parfüm sahte cıktı gerı ıade aldılar allahtan

Parfüm ikinci kez dolduruluyorsa muhakkak şişe ile fısfısın birleşme yerinde zedelenme olur.Gerçi artık bizimkiler aştılar kendilerini yeni kapak ta üretiyolar.İstismara çok açık bir konu parfüm.Güvenli yerler ya da kişilerden alışveriş yapmakta fayda var tabii.

Canım elimde Cacharel Scarlett 80 ml var ya da Anais Anais 100 ml var düşünürsen görüşelim :)

anladım canım bana teklif etmiştin hypnose istiyorum diye ama neyse başkasından almışsın demek....

hayır cnm kuzenimin hypnoseunu takas yaptım tikky ile, hypnosedan vazgeçtm çünkü tenimde iyi durmuyo, seninle ertesi gün göndermek üzere anlaşmıştık parfümleri ama iyiki göndermemişim o gün, çünkü sen göndermemiştin, hiç ses çıkmadı.

sen beni karıştırıyorsun...
sanırım herkese söz verip vazgeçiyorsun o kadsar kişi arasında kafan karıştı...
sanırım marshmellowa da söz vermişsin başka bir parfüm için ben ona sordum sizde takas yapıcakmışsınız yolladımı sana hiç ses çıkmadı dedim
oda bana hayır o yollamadı seste çıkmadı bende yollamadım dedi
bana iyiki göndermemişim çünkü sen yollamadın tavrını alma (bana değil ama yollaman gereken kişiye sende yollamamışsın)
biz seninle sadecve tamam takas yapalım diye mesajlaştık...
ne sen bana adres verdin nede ben sana adres verdim
hadi yollayalım kısmına geçmedik sadece kararı aldık....

arkadaşlar takas değil de satış serbest mi burda? ben bir lolita lempicka getirttim 100ml. kokusu bana ağır geldi beyaz tenli olduğum için. düşünenler varsa 75e satacağım. özel mesajdan ulaşırsanız msn/mail adresimi verebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…