• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

güzelim benımle vanılla takası yapacagını söylemedımkı ben sana ,sen o kadar çok kışıyle konusup muhatap olup sonrada vazgecmişsinki artık kiminle ne takası yapmak istediğini bile hatırlamıyor ve karıstırıyorsun...aman neyse ya böle basit ve çocukça şeylerle uğraşacak zamanım yok benim herkes işine baksın ok:kahve:

E biraz yukarı çıkıp okursan "seninle vanillayı takas yapıcaktık" yazdığını görürsün :) Kimseyle takasta vazgeçmedim, onlar vazgeçti, vazgeçenlerde 3 kişi, çokta fifi:) kendi kayıpları, ama vazgeçtkiklerine göre parfümleri sahteydi, artık böyle düşünmeye başladım;) Bu topikte fena bi kıskançlık havası esiyo... Muhatap olmicam gereksiz kişilerlekonuşup durun bakalım.

E biraz yukarı çıkıp okursan "seninle vanillayı takas yapıcaktık" yazdığını görürsün :) Kimseyle takasta vazgeçmedim, onlar vazgeçti, vazgeçenlerde 3 kişi, çokta fifi:) kendi kayıpları, ama vazgeçtkiklerine göre parfümleri sahteydi, artık böyle düşünmeye başladım;) Bu topikte fena bi kıskançlık havası esiyo... Muhatap olmicam gereksiz kişilerlekonuşup durun bakalım.

canım benim bence sen dön eski sayfalara ve oku mesajları hariçten gazel okuma senaa diye bir arkadaşla konuşmuşsun sen vanillayı benimle lou lou ile estee lauder için konuştun..ay senin kendinden haberin yokki topiğin gidişinden yazılan mesajlaardan haberin olsun.Ayrıca şu bahsettiğin kıskançlık olayını açarmısın lütfen sence neyin kıskançlığı var ortada??çok merak ettim yani hiç görmediğim etmediğim konuşmadığım adını sanını bilmediğim birini neden kıskanırki insan?Ya sen hastasın böyle düşündüğün için yada ben ve benim gibi düşünen insanlarda var bir bozukluk...

merhabalar, ben marsmellow ile daha önceden takas yapım, güvenilir bir arkadaş sorunsuz bir takas yaptık. Biraz tartışma olmuş sanırım o nedenle bende belirtmek istedim...

canım benim teşekkür ederim hayatım beni bilen burda zaten çok iyi biliyor bebeğimopuyorumnanaktan

evet vanilla takası benimleydi
güvenim kırıldı başkasına güvenir yaparım takasımı ben senin sözüne gerek yok
hiç mahalle karısı edasıyla başka cevap vermekle uğraşmıyorum ben
ya başkasıyla yaparım takasımı yada parasını verir alırım sıkıntı değil
ne kıskançlığı ya kim senin neyini kıskansın allah allah sanki başka yerde satılmıyor gidip alamayız ilk sende var o parfüm kıskanıcaz yada başka neyini kıskanabilirizki

elimde 50 ml cok az kullanılmış avon tomorrow edp ve orjinal (100 ml fakat 20 ml falan kaldı) sheseido zen sarı kare şişeli orjinal üstüne basıyorum parfümler var.ilgilenen olursa takas yapalım...

sheisedio zen i buradan bir arkadastan hilary duff with love takasıyla almıştım...koku tenime fazla uymadı..

edp lerim saç maşasıylada takas olabilir :)

sheisedio zen i buradan bir arkadastan hilary duff with love takasıyla almıştım...koku tenime fazla uymadı..

edp lerim saç maşasıylada takas olabilir :)

canım iri bukle maşayı arzu_peri ile takaslıcaz, dün sözleştik.. bayanssulusmile

ama diğerlerinden istediğin bişi varsa,bi bak istersen.. mesela bir de ince maşam var o da philips.. boshayallersmile

maşa takasa gitti..

Eklentiler

• $philips ince.jpg
    $philips ince.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
canım iri bukle maşayı arzu_peri ile takaslıcaz, dün sözleştik.. bayanssulusmile

ama diğerlerinden istediğin bişi varsa,bi bak istersen.. mesela bir de ince maşam var o da philips.. boshayallersmile

yaa tüh kalın maşa kaçtı :) elinde ince maşa dışında ne var tatlım.. parfüm olarak *a.s.

uzzacımm terapi.... die birsey var elinde o nedir anlayamadım :)

aşagıda özellikleri yazıyo, en altta adresi var.

Restorelite Kırışıklık Önleyici Fototerapi Cihazı

Restorelite bir fototerapi cihazıdır.1072 nm.(Nanometre) dalga boyunda, güneşte var olan doğal bir ışığı cildimize gönderir.1072 nm. ışık cildin alt ve canlı tabakası olarak bilinen dermis tabakasına hücrelerimizde var olan su aracılığıyla iner. Dermis tabakasındaki elasten ve kolojen lifleri uyararak canlılıklarını arttırır.Hücrelerin kalitesini arttırır.

Restorelite ciltte hücre kalitesini artırarak ciddi bir parlaklık, toparlanma ve kırışıklıklarda gözle görülür azalma sağlar. Sarkmaları önler.

-Restorelite gözaltı ve gözüstü torbalarını önler var olanları azaltır.
-Restorelite vücudun her bölgesine uygulanabilir.
-Restorelite cildimizi zararlı UV ışınlarına karşı korur.
-Restorelite’ ın etkilerini 3 hafta içerisinde görmeye başlarsınız.
-Restorelite unisex bir üründür kadınlar ve erkekler tarafından kullanılabilir.

restorelite-tr.com/ (adresin basına http - www ekleyin url almıyo msj)

Son düzenleme:
kuncuk .!.:
merhabalar canım...... restorelite aleti uzun zamandır araştırıyorum bende...... seninki düzgün çalışıyo mu tatlım? bir de ne önerebilirim ben sana karşılık olarak?

çalışıyor canım o konuda problem olmaz, ama pahalı bir ürün o yüzden bazı çekincelerim var. kargoya teslim edemem onu, elden istanbuldaki bir arkadaşa verebilirim hem de çalıştığını görerek alır.

ama karsılıgında ne isticem inan fikrim yok.. sen ne düşünüyosun?. ne biliyim işte, kalabalık yapmasın dedim, ama karşılıgında ne isticem düşünmedim. bakalım kısmet.. kaydirigubbakcemile4

benim özel mesaj hakkım yokmuş kusura bakma.. okuyorum ama yazamıyorum.. :utangac:

Son düzenleme:
ben de burdan yanıt vereyim, teşekkürler kuncuk. çok zarifsin.. alkisalkisalkis

öyle kâr etmek peşinde değilim ama şimdi kargoda bişi olur, e burda da kimse birbirini tanımıyo.. ondan sonra ugras dur.. çekiniyorum valla.. zaten burdan onu takas edebileceğimi sanmıyorum ama bir bahsedeyim dedim.. kısmet. :enbuyukkk:

zen ve tomorrow var canım elimde su an takas edebileceğim..kenarda kullanmadığım çantalarım var ama tarzımız uyarmı bilmiorum...maşa için tomorow düşünürsen yapalım.ama istanbulda değilim.kargo :)

kuncuk canım, evet yeni sayılırım.. aslında gecen yıl üye olmustum ama tayinim çıkınca koptum siteden,

madem restoreliteyi bu kadar istiyosun peki konuşalım.. sahiden kullanacak birine gitsin sevinirim ben de. bana msn yollar mısın? ben burdan kendi kendime yazışıyo gibi oluyorum. tuhaf hissettim. :sm_cool:

Back