• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

CK EUPHORİA 100 ML
GIVENCHY BE 45 ML (türkiyede yok)
ESTEE LAUDER BRASİL DREAM MEN 45 ML
BURBERRY WEEKAND 30ML
WİSH PURE 95 ML (türkiyede yok normal wıshın gunduz versıyonu kokular aynı
HADIYIN TAKAS YAPALIM BIRAZ YAAA

bugün nemida ile takasımızı yaptık..bayanssulusmile
armani code'u çok beğendim teşekkür ederim canım.. sende güle güle kullan lalıque le parfümü opuyorumnanaktan

lolita lempika 85 ml
narsico rodrigez essence 50 ml 1-2 kez kullandım
covet 95ml
escada magnetizm 25 ml şişede 20 ml
versace crystal noir 50 ml şişede EDP 30 ml var (edp sadece 50 ml'de var)

takasta kızlar.. opuyorumnanaktan

CK EUPHORİA 100 ML
BURBERRY WEEKAND 30ML
WİSH PURE 70ML (türkiyede yok normal wıshın gunduz versıyonu kokular aynı
HADIYIN TAKAS YAPALIM BIRAZ YAAA

GIVENCHY BE ve WİSH PURE'nin resimlerini yüklermisin bana bayanssulusmile

yukelem ıcın kartraytırım yok daha öncede sormustun ama kartık yok nasıl yapıcaz kı ama internette görulenın aynısı wish ın sadece kapagı yopk önceden de soylemıstım bunu cunku oğlum parçaladı plastık kapaktı kırıldı ama gıwenchy nın kapagı duruyo kapagını kapatmıyorum parfumlerımı sıkıp oğlum alıp kırıyo ama ıkı parfümüde amerıkadan aldım emın olabılırsın

tugıbı eğer anlaşırsak yarın gönderelım parfumlerı tatıl üzeri memenun kalırsak dier paRFUMLERLEDE TAKAS YAPARIZ SENDE DAHA BEĞENDIKLERIM WAR CÜNKÜ MUMKUNSE SENDEKI BUTUN PArfumlerı ısteyecem :D

yukelem ıcın kartraytırım yok daha öncede sormustun ama kartık yok nasıl yapıcaz kı ama internette görulenın aynısı wish ın sadece kapagı yopk önceden de soylemıstım bunu cunku oğlum parçaladı plastık kapaktı kırıldı ama gıwenchy nın kapagı duruyo kapagını kapatmıyorum parfumlerımı sıkıp oğlum alıp kırıyo ama ıkı parfümüde amerıkadan aldım emın olabılırsın

calvin klein kapağı yok demiştin wishinde olmadığnı bilmiyordum.. nette çok fazla bişey yok be ile ilgili almadan önce görmek isterim resimlerimi tabii..

hım benım 15 tane parümüm war we 10 tanesı neredeyse kapaksız oğlum sağ olsun benım arkamdan alıp parçalıyoır metal kapaklı olanlarda hep diş izlerı war ama eğer ıstersen dıer kapaklı parfum lerımden bırtane kapak takabılırım be cok masum bı koku cok guzel ama resımde görulenın aynısı gönderecegım farklı bı parfum cıkmayacagına emın olabılırsın bırde gıvenchy nın may parfumu var o da onun gıbı hafıf mıs usa dıer gıdısımdede onu alacam 2 fıs sıkıp takasa koyucam gene cunku daha cok sekerlı koku sevıyorum gıvenchy den 2 şişe almıştım bır tanesı bıttı dieri 40 45 ml kadar war %100 orjınAL olduguna emın olabılırsın

CK EUPHORİA 100 ML
BURBERRY WEEKAND 30ML
WİSH PURE 90ML (türkiyede yok normal wıshın gunduz versıyonu kokular aynı

Back