- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.121
ben ordan hiç alışveriş yapmadım canım yaa :kedi: nasıl alınır yapılır bilmiyorum yani CADIARZU bizden her ay kapalıçarşıdan biri çıkar yurt dışına bu hafta gidenden de istedim ama free shopta yokmuşş ohaoldumsmile
HADEEE CANLANINNNN KIZLARRR kaydirigubbakcemile2
Tom Ford Black
A.Banderas Spirit Woman
Cacharel Amor Amor
V.secret Very Sexy
V.secret blackberry
v.secret vanilla
Pink sugar body mousse
S.dali Republic
soft musk ışıltılı pudra-sprey
avon ındencenses
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evet ben maıx e ptt teslİm yaptım zaten. Aksİnİ kİm dedİ?? ''Sahte gelen parfÜme bir de ev teslİmi yapamam kusura bakma '' dedİm kendisine bunca rezilliği de ondan sonra yaşattı işte. Sadece karıŞıklık olmasın dİye ev adresİnİ formun Üzerİne yazdım sÖzlerİmİ Çarpıtan maıx ve avukatları saygısızlıĞınız sİze aİttİr! Ve Çok rİca edİyorum ange ou demonu kadİm destekÇİn tugİbu takasla alsın bunu çok ama Çok İsterİm!! !
ayyy kızlar amma uzattınız yaaa...yani kusura bakmayın ama bi karışıklık olmuş ptt şubeye gitmiş.eve gelmemiş.benimkide eve gelmedi ben gittim ptt den aldım.üstelik 1 yaşında kızım olduğu halde.ama bunu sorun haline getirmenin bi manası yok..lütfen böyle şeyler için birbirinizi kırmayın.1 lira için yapılmış diyosunuz ama 1 lirayı hesaplıcak birisinin bu kadar orjinal parfümü olmaz.ve az çok tanıdığım kadarıyla mnesli öyle bi insan değil.lütfen gerçekten uzatmayın daha fazla kırmayın birbirinizi.olan olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?