Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

canım ben epey parfüm aldım ordan 8-10 kadar
kredi kartımla alışveriş yaptım
sadece oradaki fiyata %10 gümrük ekleniyor,1 hafta 10 güne de teslim alıyorsun
herhangi bir sorunum olmadıbayanssulusmile

bugun sephora ve tekın acara gıttım.. bakırkoyde.... 2 tane jadore sample aldım.... 1 tane dıor sample.... bıde bronzlastırıcı vucut yagı sımlı.. dkyn yenı parfum cıkarmıs adı love muthıs bı yaz kokusu.. ındırımde tekın acarda 79tl 50ml.... yaz kokusu almak ısteyenler bunu denesın kacırmasın.. parfum kupune gırdım gene gozum donuyo parfumerılerde bıraksan akşama kadar sıkarım orda fııs fııs.. elemanlar gozlerrini bedertene kadar fıslatıorm zatenkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

HADEEE CANLANINNNN KIZLARRR kaydirigubbakcemile2

Tom Ford Black
A.Banderas Spirit Woman
Cacharel Amor Amor
V.secret Very Sexy
V.secret blackberry
v.secret vanilla
Pink sugar body mousse
S.dali Republic
soft musk ışıltılı pudra-sprey
avon ındencenses
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sonunda kargomu aldım.Buyrun işte,buna ne diyeceksiniz.Adresim yazıyormuş.Nerede??
Bir de yalana başvuruluyor.Adresimi yazmışmış..Yazıyor işte..KARŞIYAKA MERKEZ PTT ıŞYERı TESLıM. Benim adresim bu mu?
Ve bana yolladı diye yanıp durduğu Davidoff'una bakın! Ne kadar büyük (!) değil mi.yazık olmuş gerçekten....bana yollamasıyla...
Ve orjinalliğe etiketiyle karar veriliyorsa,davidoff da etiket bile yok!
her şey ortada,açıklığına kavuştu.bu takası da burada kapatmış bulunmaktayım.Nihayet (!)

(karaladığım yerde telefon numaram yazıyor.)

Son düzenleme:

tugibu haklıymış.adam yalan söylemiyormuş.işte,adresim yazmıyor.ve 3 tl ödenmesinden belliydi zaten.
ve güzergah bilgilerinde erzurum ağrı ne işe yarıyor hiiç anlamadım..orası ptt nin sorumluluğuna giriyordur UMARIM.

Parfümümü boyner çiğli kipaya götürdüm,teyit ettirdim gerçeğine baktı bir de buna baktı beraber baktık parfümüm orjinaldir! ve takas yapmayın tanımadığınız kişilerle dedi :)

Son düzenleme:
cok guzel bır acıklama olmuss kaydirigubbakcemile3 hakan beyde bana o gun soyledı zaten ptt teslim istendi dıye bıde kalkmıs bana eve gonderdım dıye yalan soyleyıp benı gunlerce ugrastırmıstı klava: 9. gunun sonunda kargoya ulasmıstım nıhayet lülülülülülü ben ona guvendıgım ıcın hıc aramamıstım ptt'yı bıle lmaz:
neyse artık buda kanıtlanmıs oldu iyi oldu..kaydirigubbakcemile3 uzerımden buyuk bır yuk kalktı ptt hatası dıye bırı arka cıkmıstı yaa nıckını hatırlayamadım buyrun bunuda okuyun...

Evet ben maıx e ptt teslım yaptım zaten. Aksını kım dedı?? ''Sahte gelen parfÜme bir de ev teslımi yapamam kusura bakma '' dedım kendisine bunca rezilliği de ondan sonra yaşattı işte. Sadece karıŞıklık olmasın dıye ev adresını formun Üzerıne yazdım sÖzlerımı Çarpıtan maıx ve avukatları saygısızlıĞınız sıze aıttır! Ve Çok rıca edıyorum ange ou demonu kadım destekÇın tugıbu takasla alsın bunu çok ama Çok ısterım!! !

Son düzenleme:
O el yazısının olduĞu kaĞıt mı??? Akıl var ızam var bılgısayardan Çıkan kaĞıt o. Mavı el ıle doldurulan ptt de kalan forma _kaĞıda yazmıŞtım adresını ÇÜnkÜ herhangı bır kayıp durumunda adres bellı olsun dıye! Sızın saygısızlıĞınız benı hıÇ baĞlamaz.

basit kişilerle takas yapmak hataymış bunu çok iyi anladım ama geç oldu. davidoffu hayatında kullanmayan bilmez üzerinde etiket yoktur cool waterin. şişe üzerinde yazılar vardır sadece. ve o şişe 100 ml.lik şişedir. senin yaptığını yapıp yolladığın parfümü çekip koyayım derdim de değmezsin.

very sexy ve rebublic nasıl kokular melix olumunekankayizsmile

BANA BURDA HIC KIMSE YALAN SOYLEDIN DIYEMEZ! DAHA BANA LAF EDEBILECEK KISI YERYUZUNDE YOK. SIZE ZORLA BENLE TAKAS YAPACAKSINIZ DEMEDIM. ORJINAL PARFUMLERIMI GUNUNDE YOLLADIM. SAHTE YOLLAYANLAR KIYMETE BINDI VAY ANASINA!:))
PTT ILE YOLLAYACAGIMI DA BILIYORDUNUZ HALA UZATMALARI OYNUYORSUNUZ....O ANGE OU DEMONU BIRISI MESELA TUGIBU ALSIN GULE GULE KULLANSIN NASILSA MAIXIN DOSTU:) BU SACMA SAPAN IDDIALARINIZI DA BURDA NOKTALIYORUM. boshayallersmile

Eklentiler

• $DSC08989.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSC08990.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSC08991.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSC08992.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Evet ben noktaladım sanki takas yapmış gibi oldum parfümüme kavuştum sonuçta :)
Ne yazdıysan yazdın bana gelen kağıtta her şey apaçık :)

Aksini sen dedin tatlım daha önceki yazışmalarında adresini yazdım diyip kuduran kimdi acaba ?
Kapat artık.Kendin çalıp kendin oynuyosun.

ayyy kızlar amma uzattınız yaaa...yani kusura bakmayın ama bi karışıklık olmuş ptt şubeye gitmiş.eve gelmemiş.benimkide eve gelmedi ben gittim ptt den aldım.üstelik 1 yaşında kızım olduğu halde.ama bunu sorun haline getirmenin bi manası yok..lütfen böyle şeyler için birbirinizi kırmayın.1 lira için yapılmış diyosunuz ama 1 lirayı hesaplıcak birisinin bu kadar orjinal parfümü olmaz.ve az çok tanıdığım kadarıyla mnesli öyle bi insan değil.lütfen gerçekten uzatmayın daha fazla kırmayın birbirinizi.olan olmuş...

bi karışıklık olduğu yok canım işte.öyle olsa üstünde adresim yazardı :) evet ya uzatmaya gerek yok parfümümü kurtardım ben rahatım iftira atanlar utansın ne diyim... takasa body shop white musk ı koyuyorum. çok begendim ama kullanamıyorum diğer parfümlerimden

mnesli sen biraz ithamlarına dikkat et istersen!.. parfüm olayınız beni ilgilendirmiyor zerre kadar!.. ben kargo olayında haklı olduğumu savunduğum konuya cevap verdim maix'e.. bence basitleşmenin lüzmü yok!.. seviyeni koru biraz!.. benim paketi bulsaydım resmini koyucaktım ptt adresi yazıyordu üzerinde!.. isteyende kuşadasından hakan beyle görüşsün o zaman..birde ondan dinlesinler olayı !. ben bu kargo olayı hakkında artık daha fazla konuşmak istemiyorum midem bulandı yeter!!!...

Canım benim yerinde düşüncelerin için teşekkür ediyorum. Seninle Çok güzel takaslar yaşadık, gönderdiklerimi de güle güle sür inş. bitanem.Onların sözleri beni hiç enterese etmez:) Kimlerle takas edilmeyeceğini çok güzel anlamış oldum ,bu kârım oldu sadece.Boş kelamları Kafama dahi takmam....:hulyapuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…