Kullanılmışlık Hissi Ve Duygularım

Ya cok kucuk bir sehirdeyim burda birakin yasitjm bekar birini bulmak muhabbet edecegim yasitin kimseyi bile bulamiyorum
Dogu bolgesi gelen ilk tayin doneminde tayin alip gidiyor is ortamindaki kisiler benden hepsi benden neredeyse 7-10 yas kucukler
Olsun önemli değil..çocuğu olan mı oldu .."bebeğinize hayırlı olsuna gelmek isterim " de hediyeni alıp git.Düğünü olan mı oldu atla otobüse git ailesinin misafirleri ol .Senin işlerinde yaşıtın olmaz ama iletişim kurduğun arkadaşının kuzeni/arkadaşı sana uygun birisini tanıyordur yine bir ilişki başlar.Türkiyede yaşıyorsun kuzum (devlet memuru olduğunu tahmin ediyorum) çalışıyor olman bile insanların gözümde seni "ideal gelin" konseptine sokmaya yetiyor.Vallaha bak..gör kimler seninle tanışmak için çalıştığın şehre gelir. Bir de fotoğrafçılık/doğa yürüyüşü / oryantiring /bisiklet gibi "erkek üyelerinin de olduğu " ve senin de ilgini çekecek bir kulübe üye ol.Eminim bulunduğun şehirde veya yakınında da vardır..hem yeni insanlarla tanışırsın bir arkadaş çevren oluşur

önce normal sosyalleşmeyi deneyin. sadece erkek arkadaş edinmek amacından bahsetmiyorum.
pandemi her ne kadar olumsuz etkilemiş olsa da şu an her yer açık.
nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çevre illere günübirlik turlar vs gibi etkinliklere katılın.
illa aynı yaşta olmanız gerekmiyor. insanlarla sohbet edin.
işyerinizdeki insanlarla iletişimde olun dışarıda da görüşün.
bir kursa gidin. belediyenin halk eğitimin vs. illa ki bir şeyler vardır.
bir de tarzınız nedir bilemiyoruz ama bakımlı olun. aksesuar kullanın.
parfüm kullanın. kendiniz için yapın bunu. kendinize iyi bakın yani.
kendinizi değerli hissetmeyi öğrenmeniz lazım.

Kuzum hiçbir erkek " yatırım için" ev alıp içine eşya koyup öylece boş bekletmez ..adam garsoniyer(evlilik dışı ilişki için tutulan ev) açmış işte.Böyle bir evinin dahi olması senin ilk ve son olmadığını gösteriyor.Adam seni metresi yapmak istedi..sen hala adamın seni nasıl teselli ettiğini ,tanışma gününüzü romantikleştiriyorsun!

ben sizi çok cesur buldum. yapmayın bir daha böyle şeyler. adamın manyak çıkma ihtimali çok yüksek sizin verilmiş sadakanız varmış. ayrıca hayatında biri olduğunu da belli etmiş burdan konuşalım diyerek siz anlayamamışsınız. risk almayın, Allah korusun hiç istemeyeceğiniz bir durumla karşı karşıya kalırsınız. kendi arkadaş çevrenizden birileri ile tanışmaya bakın. o kişilerinde gerçek sosyal ortamlardaki (cafe, restoran, gidilen bir düğün davet, arkadaş ortamı, kurs) davranışlarını iyi gözlemleyin. içinize sinmeyen bir durum varsa yine uzaklaşın.

özlüyorum demişsiniz özledikçe adam evli be beni kullanmaya kalktı diyin kendinize bir süre sonra geçer gider.

Ee ne bekliyorsunuz ki

İnternetten tanışmış ve hiç yüz yüze gelmemişsiniz eve gidelim demiş
Ne deseydi doğrudan gel sevişelim mi ?
Yani adamın niyeti gayet açık adama toy gibiydi diyorsunuz da bence sizde pek görmüş geçirmiş sayılmazsınız.

Kaldı ki interneti evli abazalar çoğunlukla bu açıdan kullanıyor zaten.
Ya evli ya nişanlı kaçamak peşinde işte

Kes irtibatı derim ya da devam et tercih senin.

Kullanılma olarak bakıp olayı dramatize etmeyin kafanızda.
Adamın beklentisi farklıymış ama siz buna izin vermemişsiniz.
Evlilik vaadi yok, ciddi bir ilişki vaadi yok dolayısıyla kullanılma da yok.
Herkes yazmış ama ben yine de yazacağım.
İlk kez buluştuğunuz birinin evine asla gitmeyin bir daha.
Ne hikayeler duyuyoruz, eskinin gazoza ilaç atma olayları bitmedi evrildi sadece.
Canınızdan olmasanız bile böyle bir şey bile yaşayabilirdiniz.
İnanın şu zaman da yaşamadığınız için şanslısınız.

Zaten durumu anlatinca kestim ietibati hemen

Aslinda normalde benim o tarz seylerde cok korkak bir yapim var hayatta cesaret edemem ama iste nasil olduysa ilk defa cesur davranmak istedim belkide tavirkarina falan guvendim

Uygulamadan degil internetten chatte tanistim uygulama ustunden mesajlasiyorduk o zamanlar daha guvenmedigim icin numara vermemiştim

Teswkkur ederim uyarinizi dikkate alacagim aslinda kadin cinayrtleri falan aklima gelmiyor degil ama sanirim yalnizligin vermis oldugu bunalmislik hissi o hataya yoneltti beni

Her insanın başına gelebilecek şeyler

dışarda onun bi kac tanidigina denk gelince eve gidelim mi film izleriz dedi ( bu arada yatirim amacli evlenincede icine geçmek icin aldigi bir ev oldugunu biliyordum yani ev bos)
Şu cümleyi okuduğum an adamın evli olduğunu anladım.
Siz aglayinca o kadar ilgilenmesinin nedeni de evde bağırıp çağırirsaniz polis molis gelirse bku yer diye.

İnternet üzerinden tanıştığınız biriyle tek başınıza eve gitmek büyük cesaret.. Eve gitme teklifi evet ya da hayır demenize göre karşı tarafın gözündeki yerinizi belirleyen birşeydir lütfen ileride bunu aklınızdan çıkartmayın.. Başkalarından rahatsız olan adamlardan korkacaksınız.. Sizi götürdüğü ev muhtemelen ileride nişanlısı ya da eşiyle yeni yaşayacağı yer olacaktır.

Adam kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeyim bari diyerek gayretli davranmış ama siz olayı farklı algılamışsınız.. Lütfen kendinize gelin ve hemen her taraftan engelleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…