kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

ben de özlem. 71 doğum tarih malum yaş çıktı ortayakaydirigubbakcemile3

carefully ingilizce bir kelime anlamı dikkatlice itinayla özenle...demek beni tanımladığını düşündüğüm için seçtim.

Taş devrindeki çakılı çok seviyordum çok tatlıydı ordan aklıma geldi benımde bu nick :dance:

kayıt olmak istediğim bütün nikleri sıraladım ama aynından var diye kabul etmedi o sırada ümit sayın şarkısı çalıyodu hanım caneylom aşkım caneylom nereye gidersen kalbim seninle.......çalıyodu bende yazdım hayret kabul etti:))

benim kullanıcı adım rahmetli anneciğimin adı,,zehra ama site kabul etmeyince yanına nazzı ekledim

bandırma & izmit ... aşkımın ve benim memleketim Şeniz

tekstilci :roflol:
açıklamaya gerek var mı?
Tekstil işiyle uğraştığım için tabii ki... a.s.

bu topik çok hoşuma gitti. kullanıcı isimlerine çok dikkat ederim. çok ilginç bir isim gördüğüm zaman nedenini çok merak ederdim. kk ya üye olmaya çalışırken kardeşim yeni aldığı nikon marka fotoğraf makinasını inceliyordu, ben de öylesine, nasıl olsa değiştirim diye koymuştum. şimdi başka bir isim düşünüyorum fakat içinde ü harfi olduğu için değiştirilmiyor. belki ilerde daha orjinal bir isim bulup değiştirebilirim kimbilir

benim esimin ismi ferhat.ama benim ismim sirin degil:)cok isterdim sirin olsun ama degil bende dedim ferhatinsiriniolayim ben:):)nasil yakismismi

ılk dogdugumda dayımlar bana hep kartopu gıbı beyaz bı kız dermıs hala bana kar der buyuk dayım
amcamda tersı bocek der dusundum hangısı dıye tabıkıde suphesız dayımı sevdım ıcın kar ooldum ılerde kızım olsa adı kar olcak ama cok kısı neden snow yapmadın fılan dedı tek cevabım sudur dogal kalalım azcık ...
kışin kar yagnıca arar benı bak yagıyosun ıstedıklerını basına sevdıklernıı yollarına der cok fedakar oldugum ıcın takılır durur..ozgurlugum de burdan gelır kar gbıı yerımde duramam asla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…