kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

benım nıckımın anlamı boncukkk:))))
nısanlım bana boncugum dedıgı ıcın koydum:)

cigdem83
İsmim çiğdem doğumtarihim 1983
Ben buyum ismimi ve doğum tarihimi her yerde kullanırım..
Açık ve net olmayı seviyorum....

pamukşekeri severim pembiş pembiş tatlı tatlı vede puf puf cici cici benzeşiyoruz özdeşleştik :lepi:

benim nickim altinda yunanca yazidigi uzere minoula'dir... ismimin sevgilim tarafindan yunanca sirinlestirilmis halidir. trde minecik gibi mesela...hihoyyyt

:enbuyukkk::enbuyukkk:

neden bu nicki kullandığınızı ne anlama geldiğini ..vs yerimseniben

mesela benim adım defne nickim adımın orjinali 07de yaşadıım şehrin plaka kodu naniknanik

ilk ben yazıyim hemşerim
benim nicim cadı kızımın saç modelinin adı :1hug:

sara1 sara alıcaktım ama varmış.neden bu nicki tercih ettim.ben tam bir prison break hayranıyım ve orada bulunan sara tancredi hayranıyım tabi dizideki adı bu..kendime yakın buluyorum o dizideki bayan karakteri ve ayrıca çok sempatik .

bende önce kupakızıydım nedeni ise iskambil kağıtlarını sevmem ve teomanın kupakızı sinek valesi şarkısını sevmemdi(maalesef silinmişti o nikim teknik bi sorundanmış galiba):sm_confused:
yeni nikimde çok açık,dengesiz olduğumu söyler eşim evet baya bi dengem kayıyor bazen.çok değişkenim.normal çünkü tam bi kovayım.sonundaki 66 da yozgatlı olduğumdan ve yozgatta yaşadığımdan dolayı kodumu belirteyim dedim.kötükedihüso

küçükken herkes bana leylek derdi
büyüdüm hala yakın akrablarım leylek der kaydirigubbakcemile2adım da leylek kaldı yani yerimseniben82 de doğum yılımyerimseniben

Lıbyaya geldıgımız ılk zamanlar uye oldum bu vesıyle ıle Lıbyana oldum

benim adimda ilknur oldugu icin böyle yaptim 83te dogum yilim :))))))))))))))

Benim balsuratlı bir bebişim olucakk onu öyle sevicemmm içinn böyle bir nick düşündüm :jeyyar::jeyyar:

incitanemtuana tuana kizimin adi incitanemde onu kollarima aldigim ilk anda aklima gelendi ve öylede kaldi.......

Benim 2 ismim var,biri Nevin...

Irmak ise,bekarlık soyadımın bir kısmı:))))))))))

Siteye alelacele üye olmuştum,böyle yazdım,fazla düşünmedim..Şöyle afilli bir şey yazardım yoksa:)))

Değiştirebiliyoruz ama istemiyorum nedense,arkadaşlarım böyle tanıdı böyle kalsın istedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…