Çok merak ettim valla. Bulursam bu markayı muhakkak bakacağımSansiroda var 50cc 15 tl. Ve gayet kalıcı.diğer acık parfumlere göre cok kalıteli.
Merhaba,Çok merak ettim valla. Bulursam bu markayı muhakkak bakacağımKızım kullanmıştı sansiro parfüm,numarası kaçtı bilmiyorum ama inanılmaz kalıcıydı. Dediğin numaralara bakacağım
Bende chanel coco mademoıselle kullanıyorum. Vazgeçemediğim kokum
Orijinalde alıyorum, Tester satan bir sitedende.Merhaba,
Mademoıselle orjinal mi kullanıyorsunuz?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...angi-chanel-parfumunu-almaliyim.718242/page-4Merhaba,
Mademoıselle orjinal mi kullanıyorsunuz?
Güle güle kullanın. Orjinali benim bütçemi aşıyor, ama bu kokuyu çok merak ediyorumOrijinalde alıyorum, Tester satan bir sitedende.
Orjinali Sevil parfümeri mağazalarından alıyorum,tester ı Gümrük malları diye bir site var ordan sipariş edip alıyorumKapaksız geliyor tester olduğu için. Bana göre orjinalinden hiçbir farkı Yok. Hatta önceleri bu konulardan birinde paylaşım yapmıştım. Orjinal şişe ve tester ürünü Yanyana koyarak. Ben memnun kaldım.
Büyük parfüm mağazalarında bu kokuyu deneyin önce o zaman,ona göre sipariş verinGüle güle kullanın. Orjinali benim bütçemi aşıyor, ama bu kokuyu çok merak ediyorum.
Haklısın canım. Linke tıkladım şimdi, siteye şöyle bir göz atıyorum.Büyük parfüm mağazalarında bu kokuyu deneyin önce o zaman,ona göre sipariş verin
Birşey daha sorayım o zamanBüyük parfüm mağazalarında bu kokuyu deneyin önce o zaman,ona göre sipariş verin
Hepsini sitenin sipariş ve destek hattından öğrenebilirsinBirşey daha sorayım o zaman.Ürünler taze mi peki? Şişenin üzerinde batch kodu yazıyor mu? İade gibi birşey olursa nasıl oluyor? sorun çıkarıyorlar mı?
Teşekkürler canım. Şu siteyi daha detaylı bir inceleyim bariHepsini sitenin sipariş ve destek hattından öğrenebilirsinBen sorun yaşamadım dediğim gibi memnunum. Tavsiye benden karar sizden
Hangi rengi peki akatin ?akat 2000 bayag oldu bıkeresınde otobuse bındım ınerken sofor sormustu esıne alıcakmıs da hhahahah
bunlardan hangsini aldınız acaba ?? hangisi hosunuza gtti
Hangi parfume benziyor"Swarovski Aura"... Deneyeniniz oldu mu? Eğer olurda denk gelirseniz bir koklayın derim. Biraz nadir bulunur ama süperdir.
Evet bende zen cok begeniyormBen Zen ve Hypnose kullandım. İkisinide çok beyendim diyebilirim ama sanki zen bir tık önde idi. Hypnose klasikten ziyade Bir de Hypnose Sense dene derim.