Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Bende biraz ileri yaş kokusu olarak bulsam da temmuzdan itibaren lancome poeme kullanıyorum ve herkes soruyor hatta bazı yakınlarım bu kokuyu sende çok beğeniyorum falan diyorlar benimle özleştirdiler

Sansiroda var 50cc 15 tl. Ve gayet kalıcı.diğer acık parfumlere göre cok kalıteli.
Çok merak ettim valla. Bulursam bu markayı muhakkak bakacağım Kızım kullanmıştı sansiro parfüm,numarası kaçtı bilmiyorum ama inanılmaz kalıcıydı. Dediğin numaralara bakacağım
Bende chanel coco mademoıselle kullanıyorum. Vazgeçemediğim kokum

Merhaba,
Mademoıselle orjinal mi kullanıyorsunuz?

Merhaba,
Mademoıselle orjinal mi kullanıyorsunuz?
Orijinalde alıyorum, Tester satan bir sitedende.
Orjinali Sevil parfümeri mağazalarından alıyorum,tester ı Gümrük malları diye bir site var ordan sipariş edip alıyorum Kapaksız geliyor tester olduğu için. Bana göre orjinalinden hiçbir farkı Yok. Hatta önceleri bu konulardan birinde paylaşım yapmıştım. Orjinal şişe ve tester ürünü Yanyana koyarak. Ben memnun kaldım.

Güle güle kullanın. Orjinali benim bütçemi aşıyor, ama bu kokuyu çok merak ediyorum .

Büyük parfüm mağazalarında bu kokuyu deneyin önce o zaman,ona göre sipariş verin
Birşey daha sorayım o zaman .Ürünler taze mi peki? Şişenin üzerinde batch kodu yazıyor mu? İade gibi birşey olursa nasıl oluyor? sorun çıkarıyorlar mı?

Birşey daha sorayım o zaman .Ürünler taze mi peki? Şişenin üzerinde batch kodu yazıyor mu? İade gibi birşey olursa nasıl oluyor? sorun çıkarıyorlar mı?
Hepsini sitenin sipariş ve destek hattından öğrenebilirsin Ben sorun yaşamadım dediğim gibi memnunum. Tavsiye benden karar sizden

Chopard wish. Tam bir kış parfümü

"Swarovski Aura"... Deneyeniniz oldu mu? Eğer olurda denk gelirseniz bir koklayın derim. Biraz nadir bulunur ama süperdir.

Ben de Hypnose kullandığımda beğeniliyordu, ama ben kendim pek ısınamadım o yüzden fazla kullanmadım.

Chanel Chance, Givenchy Absolute İrresistable, Gucci Flora, 212 Sexy, Gucci Guilyt, Cacharel Noa, Oriflame Divine kullandığımda da beğenen çok olmuştu. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…