Kizlar tekrar Merhaba,
bugüne kadar orjinal ve dolma olmak üzere bircok parfüm kullandim ve denedim.
Aralarinda gercekten cok güzel begendigim parfümlerde oldu.Ama nedense hep birseylerin eksikligini hissetim ve bu yüzden de hicbir parfümü tam olarak benimseyemedim.
Buzamana kadar kullandigim ve begendigim parfümlerin cogu cok taninmis, kimi cok hafif kimi cok agir ve bazilari malesef bana gecmisde yasadigim bazi tatsiz olaylari hatirlatiyor.Bugün bir konu actim ama sonradan fark ettimki biraz karisik olmus. Bu yüzden aradigim kokuyu acik bir sekilde tekrar yazma gereksinimi duydum.
Aklimada olan Parfümler: Ysl Cinema, Escada Magnetizm ve Armani She
1.) Öncelikle bu üc parfüm arasindan bana hangisini önerirsiniz?
2.) Asada saydigim özelikleri göz önünde bulundurucak olursaniz
( buzamana kadar kullanmis olduklarimin disinda) bana önerebiliceginzi farkli parfümler varmi?
Parfümde aradigim özellikler:
-1 Tek bir notanin agir bastigi bir parfüm istemiyorum. Bu tip parfümleri cok sikici buluyorum.
Genelde cicek ve vanilya karisimi parfümleri begenmisimdir.Ama bunaltici olmamak sartiyla
baharatli yada Magnetizim gibi sekerli kokularida severim.
-2 Dikkat cekici olsun. Yani kendini fark etirsin ama mümkünse bunu kimseyi
rahatsiz etmeden yapsin. Kas yapayim derken göz cikarmak istemiyorum.
-3 Erkeklerin begendigi tarzda bir koku olsun. Tabiki önemli olan önce kokuyu benim begenip benimsemem.
Ve kullandigimda kendimi mutlu hissetmem. Yinede karsi cinsin fikirlerini
cok önemsiyorum ve onlara hitap edicek birsey kullanmak istiyorum.
-4 Yazin pek parfüm kullandigimi söyliyemem. Zaten nekadar hafif olursa olsun sicakta en hafif parfümler
bile agirlasip insani bunaltiyor. Sonbahar, kis ve ilkbaharda kullanabilicegim bir Parfüm tercigim. Ne cok hafif
ne cok agir tam kararinda. Ne demisler herseyin fazlasi zarar :)))
-5 kalici olsun. Bazi parfümler diyerleirne göre daha kalici olabiliyor.
Bu tabi biraz cilt yapimizlada alakali. Benim cildim cok kuru oldugundan
kalicilik konusunda malesef sorun yasiyorum.
-6 farkli birsey istiyorum. Farklidan kastim yeni vs degil benim buzamana kadar kullandigim
parfümlerden farkli olsun yeter. Yoksa tavsiye ediceginiz klasik kokularada acigim.Asagida
aklima gelen buzamana kadar denemis ve kulanmis oldugum parfümlerden bazilerini yazdim.
kendimi resmen Ali agaoglu gibi hissediyorum bu degil , bu degil, bu hic degil beni anlamiyorsunuz hahahah farkli birseyler istiyorum.
<b>armani code,givenchy hot coture, d&g light blue, d&g the one, chophard wish, dior hypnotic poisen, lancome hypnose,escada sexy graffiti,carolina herrera sexy 212, gucci rush, gucci rush 2,chanel coco mademoiselle,chanel chance, chanel allure, dior addict, lolita lempicka, charcharel amor amor, charcharel promese, paco rabbanalady million, britney spears famtasy, yves rocher so elixir, yves rocher evidence, yves rocher naturellen, t.m angel, t.m alien</b>