Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

mystical...( çiçek kokusuydu benim ki )

bu parfümü babam hediye almıştı bana.sabah servise bindiğimde servisçi arabayı durdurup çabuk parfümünün adını ver demişti :) okulda,pazarda,markette,çarşıda sormayan kalmadı :))
Tam adi neydi.acaba nerden aldniz

tom ford white patchuli diyorum chanel chance aşığı olarak ve patchuliyi sevdiğim için almıştım işyerinde 3 kişi sordu miss gibi kokuyorsun diye. class bir koku bence 25 yas üstüne uygun cok genç kız kokusu değil ve herkeste olmayan birşeyler arıyorsanız denemenizi tavsiye ederim
Canım ben de kalıcı parfüm arıyorum tavsiye ediyorsun dimi hâlâ

chanel coco mademoiselle kesinlikle benimle özdeşleşti. Benim gectigim yerlerde bile insanlar farkediyor. Hem kalici hem coook guzel bir koku tavsiye ederim

Ya gecen bi farfum denedim tester da Bulgaria goldea rose cok guzel di buram buram kirmizi gul cokta kalici idi.Fiyati yuksek bayaa aciklarina baktim burda yanlizca dp var yokmus yeni parfummus herhal.

Lancome hypnose girdiğim yere hemen siner kokusu.. genelde queen sen buralardamıydın kokun sinmiş gibi yorumlara maruz kalıyorum.. bir diğer adı sorulan parfümümde chopard wish tir. Wishi lise zamanımda çok kullandığım için en çok arkadaş çevrem bu kokuyla tanır beni..

ben bahsi geçen parfümlerin çoğunu kullandığım halde kimse sormadııı hiçç soran olmadı :KK43: :'( hem de 25 yaşımdayım küçük değilim artıık :KK43:

X