- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 31
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.381
Tam adi neydi.acaba nerden aldnizmystical...( çiçek kokusuydu benim ki )
bu parfümü babam hediye almıştı bana.sabah servise bindiğimde servisçi arabayı durdurup çabuk parfümünün adını ver demişti :) okulda,pazarda,markette,çarşıda sormayan kalmadı :))
Hangi parfume benziyor
Acaba
Stellayi nerden aldnz ve ne kadar ??Chloe ve stella mc cartney pop ikisini de begeniyor cevremdekiler. Ben de cok memnunum.
Freeshoptan almistim.oldu baya fiyatini hatirlamiyorum. Bluebell bu arada benim ki. Yazmayi unuymusum mor olan.Stellayi nerden aldnz ve ne kadar ??
Canım ben de kalıcı parfüm arıyorum tavsiye ediyorsun dimi hâlâtom ford white patchuli diyorum chanel chance aşığı olarak ve patchuliyi sevdiğim için almıştım işyerinde 3 kişi sordu miss gibi kokuyorsun diye. class bir koku bence 25 yas üstüne uygun cok genç kız kokusu değil ve herkeste olmayan birşeyler arıyorsanız denemenizi tavsiye ederim
canım white patchuli denemeni tavsiye ederim ama denemeden alma kimi cok seviyor kimi beğenmiyor ben sevenler kısmındayımCanım ben de kalıcı parfüm arıyorum tavsiye ediyorsun dimi hâlâ
Tamam sağol ekran fotosunu çekiyorum:))canım white patchuli denemeni tavsiye ederim ama denemeden alma kimi cok seviyor kimi beğenmiyor ben sevenler kısmındayım
Bende yeni aldım cidden muhteşem klas bi koku.. hafif sabunsu yanı var temiz güzel.canım white patchuli denemeni tavsiye ederim ama denemeden alma kimi cok seviyor kimi beğenmiyor ben sevenler kısmındayım
Hala aktif misinz merak ettm sitede ?benim de en çok oriflame giordani white ve DKNY be delicious...bizim müdürü çatlatmanın en basit yolu. muhahahahaha!!! tabi ona meslek sırrı diorum söylemiorum...
Ahhh ne cokk severimm onu asigim resmenn o kokuyaaa yillardir. Amaa üretimi durmus sanirim acik parfümerilerde kalkıyormuş yakindaEscada magnetism
Size bir parfüm onereyimm soran olmazsa bisey demiyorm :)) idda ediyorm ki sokulacaktır kullandigm gün tam 5 kisi den iltifat aldm saka degil :))ben bahsi geçen parfümlerin çoğunu kullandığım halde kimse sormadııı hiçç soran olmadı:'( hem de 25 yaşımdayım küçük değilim artıık
Öğrenebilir miyiz :))Size bir parfüm onereyimm soran olmazsa bisey demiyorm :)) idda ediyorm ki sokulacaktır kullandigm gün tam 5 kisi den iltifat aldm saka degil :))
Ismi nedir parfumun merak ettim simdi :))Size bir parfüm onereyimm soran olmazsa bisey demiyorm :)) idda ediyorm ki sokulacaktır kullandigm gün tam 5 kisi den iltifat aldm saka degil :))
Guerlain mon paris :))Ismi nedir parfumun merak ettim simdi :))