- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 31
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.321
aynen canm cok secici olmakta iyi degil ya aylardr kendıme uygun bir parfüm bulamadm 30 ml den fazla bitiremiyrm bide ama arayıslarım devam ediyo aslında shiseido zen sevdim ama yaz için biraz daha meyvemsi cekici bseyler arıyorm bide sunu fark ettım erkekler büyük bi cogunluk çiceksi meyvemsi kokular seviyolar aklımda yne 5,6 koku varevet turunçgil notaları baskın ek olarak vanilya ve sandal ağacı var.
sen benden daha seçicisin. alıp kullanacağını düşünmüyorum.
bu arada benimki burberry body intense ses çıkarmadı. beğenmese öf bu ne yine mi parfğm sıktın derdiaynen canm cok secici olmakta iyi degil ya aylardr kendıme uygun bir parfüm bulamadm 30 ml den fazla bitiremiyrm bide ama arayıslarım devam ediyo aslında shiseido zen sevdim ama yaz için biraz daha meyvemsi cekici bseyler arıyorm bide sunu fark ettım erkekler büyük bi cogunluk çiceksi meyvemsi kokular seviyolar aklımda yne 5,6 koku varbakalmm
kokusu nasıl kalıcımı nerdn aldınız acaba
Elizabeth Arden-Pretty daha bi hafta önce aldım en az 10 kişi sormuştur süper bi kokusu varzemuszemusopuyorumnanaktan
yazın mı kısın mı kullanıyordnz agır mıkızlar ben gucci rush kullanıyorum kokusu mükemmel herkes bayılıyor benden tavsiye.
Merhaba, ben de koku aşığı bir insanım. Ancak sürekli değiştirmiyorum, bir nevi kokumu imzam gibi kullanıyorum.
Geçenlerde 1 senedir kullandığım kokum bitince, yeni bir şey almak istedim.
8 sene önce kadar kokladığımda "aman yarabbim iğrenç" dediğim kokuyu bu sefer ayıla bayıla aldım.
Beğeniler değişiyor elbette ama, koku için de geçerli olacağını düşünmemiştim.
Eğer önceden nefret ettiğiniz, iyyk dediğiniz bir koku varsa tekrar dönüp bir deneyin, belki bu sefer sizin de hoşunuza gider.
Kokulu günler.[/Q
suan ki favori kokunz nedr
gucci klasık hangisi oluyoo tam olarakk merak ettm _?Gucci classic asla vazgeçmem ve tavsiye ederim yıllardır kullanırım..:lepi:
Bilen biliyor ama soranlara vermezdim sırrımı...
ilk kez söylüyorum..sositososito
Gucci klasik diye bi parfüm yok kigucci klasık hangisi oluyoo tam olarakk merak ettm _?
bnde anlayamadımGucci klasik diye bi parfüm yok ki
Belki olabilir. Gucci premiere kullanmıştım bir dönem de o da çok hoş bir kokuydubnde anlayamadımacaba gucci rush mı kasdetti arkads ... cünku o bayagı klasıklestı artık ...
onuda benm eşim sevmediBelki olabilir. Gucci premiere kullanmıştım bir dönem de o da çok hoş bir kokuydu
halle berry sarı olan mı mor muescada magnetism
bide halle berry bu ikisini ne zaman sksam birileri soruyor :)
buldunuz mu o kokuyu ?Ne kötü! Kimse kullandığım parfümü sormadı çünkü ben şimdiye kadar bir parfüm kullanmadım ama bugün bir kadının kokusu tam istediğim, aradığım gibi bir kokuydu ve yüzümü kızartıp sordum. Tabii isimleri akılda çok iyi tutamadığım için unuttum. ıspanyol parfümü olduğunu, pembe ince bir şişede bulunduğunu isminin de C harfiyle başlayan bi şey olduğunu belirtti. ızmit kazan ben kepçe arar dururum artık. Yumuşacık hoş ve ferahlatan koku c.. c... offf
hangisi amway in peki ?ben amwayin bi parfümünü kullanorum kimin yanından geçsem ayy bu koku neee kimin bu felan diolar ve okadar kalıcı ki zaten paristen orjinal oluo adamlar herşeyin orjinali demişler.kaliteli bi parfüm erkekler bazı parfümlere dayanamazlarmış o koku onları cezbedermiş kokunun sahibine "al tasmamı sende kalsın sahip"derlermiş nette okudum genelde gül yasemin felan filan vardı bikaçtane daha işte o dayanamadığı kokuların tümünü benm kullandııım parfüm kapsıyo ve benm eşim her pafmü beenmes buna bayıldı adını söölerim ama önce sormanıs lasım :)
ayıla bayılaa heeTommy Girl kullanıyorum, ayıla bayıla =)
PEMBESİ Mİ SİYAH OLAN MInarciso rodriguez - for her
yolda yanımdan geçen bir kız 2 dakika sonra dönüp pardon parfümün ne acaba her yerde bu kokuyu arıyorum ben diye sormuştu :)
Fresh bir koku, tam yaz kokusu. Kışın kullanacağımı zannetmiyorum. Fresh diyorum ama çiçek notaları var içinde.ayıla bayılaa heekalıcı dkkat ceken bi koku mu