Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

evet turunçgil notaları baskın ek olarak vanilya ve sandal ağacı var.
sen benden daha seçicisin. alıp kullanacağını düşünmüyorum.
aynen canm cok secici olmakta iyi degil ya aylardr kendıme uygun bir parfüm bulamadm 30 ml den fazla bitiremiyrm bide ama arayıslarım devam ediyo aslında shiseido zen sevdim ama yaz için biraz daha meyvemsi cekici bseyler arıyorm bide sunu fark ettım erkekler büyük bi cogunluk çiceksi meyvemsi kokular seviyolar aklımda yne 5,6 koku var bakalmm

bu arada benimki burberry body intense ses çıkarmadı. beğenmese öf bu ne yine mi parfğm sıktın derdi

Merhaba, ben de koku aşığı bir insanım. Ancak sürekli değiştirmiyorum, bir nevi kokumu imzam gibi kullanıyorum.
Geçenlerde 1 senedir kullandığım kokum bitince, yeni bir şey almak istedim.
8 sene önce kadar kokladığımda "aman yarabbim iğrenç" dediğim kokuyu bu sefer ayıla bayıla aldım.
Beğeniler değişiyor elbette ama, koku için de geçerli olacağını düşünmemiştim.
Eğer önceden nefret ettiğiniz, iyyk dediğiniz bir koku varsa tekrar dönüp bir deneyin, belki bu sefer sizin de hoşunuza gider.
Kokulu günler.

Bende yazayım bari en sık kullandığım parfümümü hugo boss nuit intense!!! Son 4 senedir kullanıyorum sormayanda kalmadı herhalde bayılıyorum kokusuna.

bnde anlayamadım acaba gucci rush mı kasdetti arkads ... cünku o bayagı klasıklestı artık ...
Belki olabilir. Gucci premiere kullanmıştım bir dönem de o da çok hoş bir kokuydu

Belki olabilir. Gucci premiere kullanmıştım bir dönem de o da çok hoş bir kokuydu
onuda benm eşim sevmedi hypnose hpnotic posion ysl manifesto victor rolf fflowerbomb bu tarz kokular nedense sevmıyo arayıslara dewam ediyorm :)

işte kaç gündür ismini aradığım parfüm :))
sonunda buldum
buna bayılıyorum ben çok güzel anılarımı getiriyo aklıma:)
çok tatlı bi kokusu var
hemde öyle çok uçuk fiyatı yok

nerden buldunuzz ? ne kadar

buldunuz mu o kokuyu ?

hangisi amway in peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…