Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Arkadaşlar ; bende gıvenchy ırresıstıble kulanıyorum herkez soruyor ve eşimde çok beğeniyor tavsiye ederim : ayrıca buradaki tavsiyelerden bir liste yaparak bugün parfümeriye gittim hepsini kokladım vee lolita lempickayı aldım hem kokusu güzel hemde 180tl dn 110 a düşmüştü aldım bakalım eşim beğenecek mi :) eğer bunuda çok soran olursa yazarım :) :KK12:
hangisini cok sorun oldu pekii ? :)

Benim sürekli kullandığım iki parfümüm var: Gucci Envy Me ve Lancome Hypnose. İkiside çok güzel ve çok memnunum. Hatta geçen gümüşçüye Hypnose sürüp gitmiştim. Ve oranın sahibi olan bey parfümüm sormuştu. Bende Hypnose demiştim fena birparfüm yasaklanmalu bu demişti :KK1::KK1:
orjinal mı acık mı cnm ?

cnm bence çok seksi ve kadınsı kokuyo nedense bana da tam kadın kokusu gibi geldi eşime de aynı şekilde. sonunda bi parfüm beğendirebildik kocama. hoş gerçi yine ben beğendirmedim ama neyyseki kadın sayesinde bi parfümüm olcak kocamın beğendiği.. hiç değilse kadın yaşlıydı yoksa patlatırdım kocamın kafasına:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
bende öleymm ne sıksam begendriremem eşime ama eşim kokusunu baskaların duyup tarf eder bana bugün cok güzel bir kokuya denk geldm der ama soramıyorzz :KK43: yanında ben varken hiç öle bsey olmadı

kızlar sizce hangisi en begenileni ??

gucci_flora_by_gucci_edp_18055_1.jpg
images
images
03940728906.jpg
images
images
bunlardan hangsini aldınız acaba ?? hangisi hosunuza gtti

gucci flora aldım bu sefer ama shiseido zen de harika..en kısa zmnda alıcam..flora'yı lacoste touch of pink'in daha yumuşak versiyonuna benzettim; shiseido zen ise chanel chance'ı anımsattı daha soft hali ama her ikisininde (flora ve zen) tende durdukça kokuları benzettiklerimden farklılaşıyor
zen bende cok begendimm ama en kalıcı hangisi tam karar veremedimm sizce ?

armani code u senelerdir kullanıyorum arada bir değiştirsem de hep geri döndüm birçok kişi parfümün çok güzel demişti hatta bir keresinde otobüsteydim yanımdaki kız sormuştu markasını, tavsiye ederim.

esim en son Olympeà yi hediye aldi cogu kisi soruyor gercekten tavsiye ederim cok kalici

Black opium yves saint laurent
Olympea paco rabanne

Herkes çok begenıyor ve öğrencilerim bayılıyo

Sansiroda yazdıklarımın kodları bunlar.
k238
k242
kullanıyorum.
Sansıro bu arada diğer açık parfümlerden daha kaliteli.

X