Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

aaa öylemi nerden aldın bu bilgiyirossmanlarda hala var ama daha dün gördüm kokladım sıktım bileğime hatta
2 sene önce zaten parfümcüler de duydm kalkiyor escada magnetism diyolardi. Aldiris etmedm. Dün bargelloda calisan cocuk son 500 tane daha gelecek sorasinda escada üretimi duracak seviyorsanz bilginize dedi. Jimmy choo da üretimi durdu

Kizlar kullandigm da gün içinde 5 kisiden iltifat alan kokum d&p Y1 koduyla ysl mon paris biliyorm ki benim gibi parfüm hastalarina cok faydali olacak bu oneri. Ben kokuyu cok asiri sevemedm güzel aslinda cok dkkat cekici amaa aradigm koku bu diyemedm lakinn cok ilgi cekti 3 erkek 2 kadin olmak üzere begenildi ve ısmi soruldu

Allah allah demekki ellerinde kalan urunler benimm gorduklerim ozaman ozaman sana magnetisme yakin bi koku oneriyim ben prada candy oda cok guzel bi kokudur dp dekide baya kalici olmus orjinaliyle de birebir ben ilk orjinal denedim begendim cok kadinsi bi koku

Ysl mon paris pardon dp y1 kodu
kesinlikle deneyeceğim ama soracaklarını sanmam yine de çok fazla değişik parfüm kullandım hepsi de konuşulan beğenilen ama kimse sormadı daha. şuanlık parfüm alımını durdurmuştum çünkü çok fazla var ama dayanamadım bunu alıcam son kez sırf denemek amaçlı
gerçi keşke paçuli olmasaymış içinde.. sevmediğim parfümlerin içinde genelde paçuli oluyor.

Son düzenleme:
Benide icinde rahatsız eden bsey var amaa ne diyordum belki bende paculiden hoslanmiyorm

Iki tane arkadasim aynisindan aldi ve surdugumde herkes bayılır cekici hos bir koku ariyosan sana iki koku tavsiyem var... bunlar benim kokum dedigim calvin klein avrupa bu kokuyu mutlaka al.cok soran olacak.digeri dior addict...ama calvin klein vazgecilmezim oldu

Calvin klein euphoria sanirim dimi ??.

Evet aynen ama 5ml, 2ml ya da 1.5ml toplam bir parfüm parası verdim hepsine :)) ebay den sipariş verdim şu an yurt dışındayım heyecanla bekliyorum :))
Aaa super oleyse :)) sizin en begendiniz kullandığınız zaman mutlaka sorulur dediginiz parfumleriniz hangisini peki ??

Aaa super oleyse :)) sizin en begendiniz kullandığınız zaman mutlaka sorulur dediginiz parfumleriniz hangisini peki ??
Inan al benden de o kadar :)) aramaya devam. Eşim beğendiği için Dior hypnotic poison kullandım bir süre ama ağır bir koku pek sevemedim ancak çok kalıcı bir kokuydu dikkat çekiyor. Günlük basit kokulardan Naomi Campbell hoşuma gitmişti hesaplı da onu da kullandım ama Türkiye'de bulmak sıkıntı. Gelsin şu parfümler de bakalım belki şok edecek bir koku bulurum yazarım mutlaka :)

Hypnotic posion benm esim hic beğenmiyor sakin kullanma diyor aldm tekrar değişmek zorunda kaldm hic kullanamadm esmer tende hos ama... naomi de beni rahatsız eden bsey var ama bulamadm.
Bazen hic beklemdigmz parfümler bizi şaşırtabiliyor. Gecenlerde olesine watsonsta dream love adında bir parfüm gördüm denedim günlerdir kokusu gtmedi üzerimden :) tatli tatli kokusu geldi 40 50 tl bsey ustelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…