- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 31
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.401
Guerlain mon paris :))Öğrenebilir miyiz :))
Tesekkurler denicem kokuyu :)Guerlain mon paris :))
aaa öylemi nerden aldın bu bilgiyiAhhh ne cokk severimm onu asigim resmenn o kokuyaaa yillardir. Amaa üretimi durmus sanirim acik parfümerilerde kalkıyormuş yakinda
2 sene önce zaten parfümcüler de duydm kalkiyor escada magnetism diyolardi. Aldiris etmedm. Dün bargelloda calisan cocuk son 500 tane daha gelecek sorasinda escada üretimi duracak seviyorsanz bilginize dedi. Jimmy choo da üretimi durduaaa öylemi nerden aldın bu bilgiyirossmanlarda hala var ama daha dün gördüm kokladım sıktım bileğime hatta
Ysl mon paris pardon dp y1 koduTesekkurler denicem kokuyu :)
Allah allah demekki ellerinde kalan urunler benimm gorduklerim ozaman ozaman sana magnetisme yakin bi koku oneriyim ben prada candy oda cok guzel bi kokudur dp dekide baya kalici olmus orjinaliyle de birebir ben ilk orjinal denedim begendim cok kadinsi bi koku2 sene önce zaten parfümcüler de duydm kalkiyor escada magnetism diyolardi. Aldiris etmedm. Dün bargelloda calisan cocuk son 500 tane daha gelecek sorasinda escada üretimi duracak seviyorsanz bilginize dedi. Jimmy choo da üretimi durdu
kesinlikle deneyeceğim ama soracaklarını sanmam yine deYsl mon paris pardon dp y1 kodu
Benide icinde rahatsız eden bsey var amaa ne diyordum belki bende paculiden hoslanmiyormkesinlikle deneyeceğim ama soracaklarını sanmam yine deçok fazla değişik parfüm kullandım hepsi de konuşulan beğenilen ama kimse sormadı daha. şuanlık parfüm alımını durdurmuştum çünkü çok fazla var ama dayanamadım bunu alıcam son kez sırf denemek amaçlı
gerçi keşke paçuli olmasaymış içinde.. sevmediğim parfümlerin içinde genelde paçuli oluyor.
Bunu deniycem doldurmasiniGuerlain mon paris :))
21 tane parfümmu :)) nerden bu siparus ??Ben de parfüm arayışı içindeyim 21 tane parfüm siparişi verdim orjinal. Elime ulaşınca paylaşırım yorumlarımı.
Calvin klein euphoria sanirim dimi ??.Iki tane arkadasim aynisindan aldi ve surdugumde herkes bayılır cekici hos bir koku ariyosan sana iki koku tavsiyem var... bunlar benim kokum dedigim calvin klein avrupa bu kokuyu mutlaka al.cok soran olacak.digeri dior addict...ama calvin klein vazgecilmezim oldu
Evet aynen ama 5ml, 2ml ya da 1.5ml toplam bir parfüm parası verdim hepsine :)) ebay den sipariş verdim şu an yurt dışındayım heyecanla bekliyorum :))21 tane parfümmu :)) nerden bu siparus ??
Gereksiz pahalı ve aman aman bir koku değil bence ve biraz sıradan yaygın yaniCalvin klein euphoria sanirim dimi ??.
Aynen ole o koku zaten bende bas agrisi yapiyor :)) hala aradigm kokuyu bulamadm ben iste bu diyemiyorm ne yazkkiGereksiz pahalı ve aman aman bir koku değil bence ve biraz sıradan yaygın yani
Aaa super oleyse :)) sizin en begendiniz kullandığınız zaman mutlaka sorulur dediginiz parfumleriniz hangisini peki ??Evet aynen ama 5ml, 2ml ya da 1.5ml toplam bir parfüm parası verdim hepsine :)) ebay den sipariş verdim şu an yurt dışındayım heyecanla bekliyorum :))
Inan al benden de o kadar :)) aramaya devam. Eşim beğendiği için Dior hypnotic poison kullandım bir süre ama ağır bir koku pek sevemedim ancak çok kalıcı bir kokuydu dikkat çekiyor. Günlük basit kokulardan Naomi Campbell hoşuma gitmişti hesaplı da onu da kullandım ama Türkiye'de bulmak sıkıntı. Gelsin şu parfümler de bakalım belki şok edecek bir koku bulurum yazarım mutlaka :)Aaa super oleyse :)) sizin en begendiniz kullandığınız zaman mutlaka sorulur dediginiz parfumleriniz hangisini peki ??
Hypnotic posion benm esim hic beğenmiyor sakin kullanma diyor aldm tekrar değişmek zorunda kaldm hic kullanamadm esmer tende hos ama... naomi de beni rahatsız eden bsey var ama bulamadm.Inan al benden de o kadar :)) aramaya devam. Eşim beğendiği için Dior hypnotic poison kullandım bir süre ama ağır bir koku pek sevemedim ancak çok kalıcı bir kokuydu dikkat çekiyor. Günlük basit kokulardan Naomi Campbell hoşuma gitmişti hesaplı da onu da kullandım ama Türkiye'de bulmak sıkıntı. Gelsin şu parfümler de bakalım belki şok edecek bir koku bulurum yazarım mutlaka :)