bakim hemenbide oriflamenin kirmizi siseli parfumu..
uzun bi sise adini unuttum :)
nasıl bi koku acabazippo kullanıyorumben. şu hatta. http://mcdn01.gittigidiyor.net/16045/tn30/160459686_tn30_0.jpg
en cok sorulan hangisi peki ?valla ne sıksammmmmm herkes soruyorrrrrrr bence kokunun adından deıllll vucuda yakısması onemlııııııı tenden tene degıstıgı ıcınnnnnn
hangi kremi pki ?kenzo l'eau par...yaklasik 11 senedir ayni parfumu kullaniyorum..bir de victoria's secret'in kreminin kokusu..su ana kadar sormayan erkek ve kadin kalmadi diyebilirim...
bunlar içnde enn cook hangisii?boss,celine dion,vanderbilt,dolcevita ve jadore bunlari kullaninca arkadaslarim isimlerini hep sorar
şisesi nasıldı :) merakk ettmbnde avonun bi parfumu wardı su an adını hatırlamıorm ama herkes soruodu illalh gelmşti
hangi rengi ,,*? :) merakk ettimmVictoria's Secret pure seduction kullanıyorum sormayan kalmadı =))))
coook merak ediyormm o kokuyu yaa tarf eder mısınzz neye benziyoo kokusukizlar oyle pahali parfumlere hic gere yok match muthis kokuyo esim bayiliyo bu kokuya
Pure seduction vücut spreyi bende de var. Bildiğin meyve bombası gibi kokuyo:) Böyle şekerli sakızlar gibi.hangi rengi ,,*? :) merakk ettimm
bi bayan yazmıs vs pure sedection kullandıgım zmaan herkes soruyor die cook merak ettim miss pera da 30 ml 35 tl kararsiz kaldm alsam mı ama denemeden cesaret edemiyorm :SPure seduction vücut spreyi bende de var. Bildiğin meyve bombası gibi kokuyo:) Böyle şekerli sakızlar gibi.
Canım ben beğeniyorum kokusunu meyveli şeker gibi kokuyor. Ama meyveli kokular sevmiyosan alma.bi bayan yazmıs vs pure sedection kullandıgım zmaan herkes soruyor die cook merak ettim miss pera da 30 ml 35 tl kararsiz kaldm alsam mı ama denemeden cesaret edemiyorm :S
son 10.15 gün önceden baslıyo diye biliyormmArkadaslar yilbasi indirimleri baslayinca haber verir misiniz :)
Oda cok agir bi koku canim yaBenimde chanel - chance sıkınca mutlaka soruolar :))
H&M asla kaliteli kalici parfumler satmaz tavsiye etme dogrusuh&m magazasında canım ankara ve istanbulda var mağazaları..27 kasımda izmir'e de acılıyor:) ama tabi lolita lift daha kalıcı o varken gidip almam..
Kalıcı değildi zaten almadım bende :)H&M asla kaliteli kalici parfumler satmaz tavsiye etme dogrusu