Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Evet çok tatli, pamuksekeri gibi kokuyor her ne kadar adi flower olsada. Lancome'un 'La vie est belle' kokusuna benzetenler var ama bence hiç alakasi yok, flowerbomb bence daha sekerli ve agir bir koku.
aa ewett hatrladmm sankiii bi kere avm de denemiştm la vi est belle de oda bana coook agır gelıoo bas agrısı yapıo ...:KK43: ama ysl black opium hiç bas agrısı yapmadıı

aa ewett hatrladmm sankiii bi kere avm de denemiştm la vi est belle de oda bana coook agır gelıoo bas agrısı yapıo ...:KK43: ama ysl black opium hiç bas agrısı yapmadıı
Hmm o ysl'nin kokusunu hiç bilmiyorum. Ama diger iki kokuda çok agir dediginiz gibi, ikiside çok tatli. Chloe markasinin 'Love' kokusuda güzel, hafif ile agir arasi, yeni yikanmis çamasir gibi misss gibi kokuyor onuda bi deneyin isterseniz :KK45:

ewett bende tam böle bsey istiyormm ama cok mu sekerli bide cook yaygınlastı die kullanamıyorm baska öneriniz var mı

ewett bende tam böle bsey istiyormm ama cok mu sekerli bide cook yaygınlastı die kullanamıyorm baska öneriniz var mı
Gucci premiere dene hazir yilbasi indirimleri baslamisken ben bir elizabeth arden tutkunu olarak serinin splendor olanini tavsiye ederim ki adini asla kimseye söylemem cok ferah cektikce daha cok icine cekme hissi uyandran bir parfum

X