Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

ayy harika yaa işte bana da tam böle bsey lazmm.. herkes merak etsin kokumu ögrenmeye calıssın cok hosuma gderr ... cok merak ettim hemen denemem lazm ama ben tresor midnight rose sıktım cok kalıcıydı ama bayagı agır buldum hatta içinde ole bsey varki bana cok keskin agır geldi acaba bu bahsettiginz nasıl escada cok sewerim keske öle olsa
Şekerli parfüm seviyorsan la nuit tresoru cok seversin canım:) şekerli meyveli tarzda bir koku.

Şekerli parfüm seviyorsan la nuit tresoru cok seversin canım:) şekerli meyveli tarzda bir koku.
dün kagıda sıktı sevildeki bayan ama hiç kalmadı kokusu 2 saate uctu gtti saka gbi .... ama bundan 1 hafta once sehhorada 2 parfüm sıktım kagıda birini kaybettim ama diger kagıt 1 hafta gecmesine ragmen buram buram vanılta seker cicek kokuyoo cok sevdim

dün kagıda sıktı sevildeki bayan ama hiç kalmadı kokusu 2 saate uctu gtti saka gbi .... ama bundan 1 hafta once sehhorada 2 parfüm sıktım kagıda birini kaybettim ama diger kagıt 1 hafta gecmesine ragmen buram buram vanılta seker cicek kokuyoo cok sevdim
kağıtla parfüm denenmez ki..tenine sıkman lazımdı ancak öyle anlayabilirsin bence

Lacoste clasic sanırım. Lacoste ydi ama clasik mi başka versiyonu muydu hatırlamıyorum. Herkes sorar bayılırdı. İş yerindeki erkek arkadaşlardan biri özellikle o parfümü sıktığım da hep dile getirirdi parfümün güzelliğini. bende çok sevmiştim ki nişanlım çok itici hissettiği için vazgeçtim güzelim kokumdan.
Tavsiye ederim kısacası çok iltifat alıyordum. D&P olmasına rağmen kalıcıydı sıkmadığım günler bile kıyafetimde kalan kokudan parfün ismimi soran çok oldu.

Bende yarın eşim ve kendim için parfüm bakacam nasıl bişe bakmaliyim ah şu kova Burcu kararsızlığı yokmu :confused:

Bugün dp lolita lift sıkmıştım. Bir Bayan parfümümü sordu. Hatta eline yazdı kodu unutmamak için =)

Nerde satılıyor canım? Lolita lift çok başka ya vazgeçemiyorummm :)
h&m magazasında canım ankara ve istanbulda var mağazaları..27 kasımda izmir'e de acılıyor:) ama tabi lolita lift daha kalıcı o varken gidip almam..

kesinlikle amor amor hem kadınsı hem kalıcı.. ağır degıl pudramsı cicek gibi.. farklı bi koku anlatamıyorum :))) herkesin sorduğu bi parfüm..

Burberry Beat çok güzelHoppa
Yves in Evidence parfümü harika:21:

23438397_212866817.jpg
bunun fiyatı nedir kokusu nasıl ??? kullandıgınızda herks tarafından begenilen bir kokumu ?

X