Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Şekerli parfüm seviyorsan la nuit tresoru cok seversin canım:) şekerli meyveli tarzda bir koku.

eşim bayılıyor kokusuna, beyaz tenliyim sanırım bana gitti parfüm :) bayanlar soruyor ismini, erkekler sadece güzel kokuyor dediler, erkeklerden parfum adı soran olmadı pek :) @parfume love
tam olarak habgi rengi acaba ceşiti cok onların resim atabilme imkanınz var mı

Şekerli parfüm seviyorsan la nuit tresoru cok seversin canım:) şekerli meyveli tarzda bir koku.
dün kagıda sıktı sevildeki bayan ama hiç kalmadı kokusu 2 saate uctu gtti saka gbi .... ama bundan 1 hafta once sehhorada 2 parfüm sıktım kagıda birini kaybettim ama diger kagıt 1 hafta gecmesine ragmen buram buram vanılta seker cicek kokuyoo cok sevdim

kağıtla parfüm denenmez ki..tenine sıkman lazımdı ancak öyle anlayabilirsin bence

Lacoste clasic sanırım. Lacoste ydi ama clasik mi başka versiyonu muydu hatırlamıyorum. Herkes sorar bayılırdı. İş yerindeki erkek arkadaşlardan biri özellikle o parfümü sıktığım da hep dile getirirdi parfümün güzelliğini. bende çok sevmiştim ki nişanlım çok itici hissettiği için vazgeçtim güzelim kokumdan.
Tavsiye ederim kısacası çok iltifat alıyordum. D&P olmasına rağmen kalıcıydı sıkmadığım günler bile kıyafetimde kalan kokudan parfün ismimi soran çok oldu.

Bende yarın eşim ve kendim için parfüm bakacam nasıl bişe bakmaliyim ah şu kova Burcu kararsızlığı yokmu

Bugün dp lolita lift sıkmıştım. Bir Bayan parfümümü sordu. Hatta eline yazdı kodu unutmamak için =)

Bugün dp lolita lift sıkmıştım. Bir Bayan parfümümü sordu. Hatta eline yazdı kodu unutmamak için =)
h&m buttercream diye bir vücut spreyi çıkarmış kokusu lolita lifte aşırı benziyor :)

Nerde satılıyor canım? Lolita lift çok başka ya vazgeçemiyorummm :)
h&m magazasında canım ankara ve istanbulda var mağazaları..27 kasımda izmir'e de acılıyor:) ama tabi lolita lift daha kalıcı o varken gidip almam..

kesinlikle amor amor hem kadınsı hem kalıcı.. ağır degıl pudramsı cicek gibi.. farklı bi koku anlatamıyorum :))) herkesin sorduğu bi parfüm..

Burberry Beat çok güzel
Yves in Evidence parfümü harika

canım şekerli kokuları seviyorsan chopard wish al bana kullandığımdan beri birkaç kişi iltifat etti hem de sokakta tanımadığım insanlar:)
kışın sekerli güzel oluyo :) gecen denedim ama anlamdm bişi bdaha bakimm en iyisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…