Mizudan almıştım canım:) ben mizuya güveniyorum.. Lidyanada cok güvenilir bir site oradan da alabilirsinorjinal olarak nerden aldınız peki ... mizu . lidyana güvenilr mi orda suan indirim de 30 ml de ?
Şekerli parfüm seviyorsan la nuit tresoru cok seversin canım:) şekerli meyveli tarzda bir koku.ayy harika yaa işte bana da tam böle bsey lazmm.. herkes merak etsin kokumu ögrenmeye calıssın cok hosuma gderr ... cok merak ettim hemen denemem lazm ama ben tresor midnight rose sıktım cok kalıcıydı ama bayagı agır buldum hatta içinde ole bsey varki bana cok keskin agır geldi acaba bu bahsettiginz nasıl escada cok sewerim keske öle olsa
dün kagıda sıktı sevildeki bayan ama hiç kalmadı kokusu 2 saate uctu gtti saka gbi .... ama bundan 1 hafta once sehhorada 2 parfüm sıktım kagıda birini kaybettim ama diger kagıt 1 hafta gecmesine ragmen buram buram vanılta seker cicek kokuyoo cok sevdimŞekerli parfüm seviyorsan la nuit tresoru cok seversin canım:) şekerli meyveli tarzda bir koku.
kağıtla parfüm denenmez ki..tenine sıkman lazımdı ancak öyle anlayabilirsin bencedün kagıda sıktı sevildeki bayan ama hiç kalmadı kokusu 2 saate uctu gtti saka gbi .... ama bundan 1 hafta once sehhorada 2 parfüm sıktım kagıda birini kaybettim ama diger kagıt 1 hafta gecmesine ragmen buram buram vanılta seker cicek kokuyoo cok sevdim
h&m buttercream diye bir vücut spreyi çıkarmış kokusu lolita lifte aşırı benziyor :)Bugün dp lolita lift sıkmıştım. Bir Bayan parfümümü sordu. Hatta eline yazdı kodu unutmamak için =)
Nerde satılıyor canım? Lolita lift çok başka ya vazgeçemiyorummm :)h&m buttercream diye bir vücut spreyi çıkarmış kokusu lolita lifte aşırı benziyor :)
h&m magazasında canım ankara ve istanbulda var mağazaları..27 kasımda izmir'e de acılıyor:) ama tabi lolita lift daha kalıcı o varken gidip almam..Nerde satılıyor canım? Lolita lift çok başka ya vazgeçemiyorummm :)
amor amor dan baska cook sorulan bir parfüm var mı acaba önerebilecgniz :) ??kesinlikle amor amor hem kadınsı hem kalıcı.. ağır degıl pudramsı cicek gibi.. farklı bi koku anlatamıyorum :))) herkesin sorduğu bi parfüm..
bunun fiyatı nedir kokusu nasıl ??? kullandıgınızda herks tarafından begenilen bir kokumu ?
canım şekerli kokuları seviyorsan chopard wish al bana kullandığımdan beri birkaç kişi iltifat etti hem de sokakta tanımadığım insanlar:)bunun fiyatı nedir kokusu nasıl ??? kullandıgınızda herks tarafından begenilen bir kokumu ?
kışın sekerli güzel oluyo :) gecen denedim ama anlamdm bişi bdaha bakimm en iyisiicanım şekerli kokuları seviyorsan chopard wish al bana kullandığımdan beri birkaç kişi iltifat etti hem de sokakta tanımadığım insanlar:)
amor amor dan baska cook sorulan bir parfüm var mı acaba önerebilecgniz :) ??