Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Tabikide çok güzel kokuyor
Ama bu parfum icin sanki erkekler biz kizlar gbi düşünmüyor ya da bana öyle geldi
Cekici afrodizyak ne biliyim etkileyici deil sanki erkekler icin
,
Tam tersi benim sevgilim sevmişti. Hatta tamamen tersi ne annem ne sevgilim bvlgari jasmin noiri sevdi bende. Bu yüzden ikinci şişesini alamayacağım jasmin noirin bende.

coco channel madmasiole ....Arkadaşlar bana bu kokuyu sormayan kalmadı diyebilirim...Hatta koku benimle bütünleşti..Artık insanlar kokumdan anlıyolar benim geldiğimi....O derece süper bir koku kendileri...:)

Gucci premiere dene hazir yilbasi indirimleri baslamisken ben bir elizabeth arden tutkunu olarak serinin splendor olanini tavsiye ederim ki adini asla kimseye söylemem cok ferah cektikce daha cok icine cekme hissi uyandran bir parfum
ayy coook tsk ederimmm o zman bana sölediginiz için nerden bulabilrim siz nerden ALIYORSUNUZ n11 de gördüm 160 tl diyo alsam mı acaba eşime hiçç bir kokuyu begendiremiyorm gecenlerde bi bayandan cok güzel bir parfüm kokusu almıs ama cesaret edip soramamıs siz bu kokuyu kullandıgınız da ismini soranlar oluyor mu kalıcımı

coco channel madmasiole ....Arkadaşlar bana bu kokuyu sormayan kalmadı diyebilirim...Hatta koku benimle bütünleşti..Artık insanlar kokumdan anlıyolar benim geldiğimi....O derece süper bir koku kendileri...:)
nerden alıyorsunuz siz peki ? fiyatı nedir en uygun nerden alabilrm yada

Evet cok begenilir ben genelde netten yada kick'den alyorm hic unutmam bayanin biri ben tren beklerken etrafinda döndu durdu en sonunda gelip kokunun nerden geldigini anlamaya calisiyordum acaba ne kullaniyorsunuz demisti

Evet cok begenilir ben genelde netten yada kick'den alyorm hic unutmam bayanin biri ben tren beklerken etrafinda döndu durdu en sonunda gelip kokunun nerden geldigini anlamaya calisiyordum acaba ne kullaniyorsunuz demisti
ayy tam istedigim gbi benmde coook hosuma giderrr birinin parfümümü sorması :) sadece 2 kez sordular oda escada sıktıgmda bide ysl black opium bi hemşire sormustu hastanede :) dedignizz kokuyu cook merak ettimmm eşime hiç parfüm begendiremiyorm cnküü

Ysl black opium cokk guzell
Degisikk cekici

O parfumun reklamina bayiliyorum hic koklamadim ama
Nasil bisey tarif eder msn

Bunun erkek olanını bir kaç sene önce eşim kullanıyordu. Bayanın kokusu nasıl,biraz tarif edebilir misin?
Issey Miyake bir kaç çeşit ama ben bu fotodaki klasik olanını 20 yıldır kullanıyorum. Kokusu çok fresh çok zarif..sanki mohito içkisi gibi..egzotik kokteyller gibi.enerjik iç açıcı.öyle bayık bayık kokmaz.erkek issey miyake ye yakın ama daha çiçeksi.çok da kalıcı.yaz kış kullanılabilir.ben öyle yapıyorum.bugüne kadar beğenmeyen olmadı.
umarım tarif edebilmişimdir.deneyin derim :)

Tam tersi benim sevgilim sevmişti. Hatta tamamen tersi ne annem ne sevgilim bvlgari jasmin noiri sevdi bende. Bu yüzden ikinci şişesini alamayacağım jasmin noirin bende.
canm ankara ve izmirde batı sezer varmıs kullandın mı parfümlerini ? cok kalıcı diye duydum hiç acık parfüm gibi degil orjinalıne cok benziyor diyorlar sen ne düşünüyorsun fiyatları brazz pahalı ama

canm ankara ve izmirde batı sezer varmıs kullandın mı parfümlerini ? cok kalıcı diye duydum hiç acık parfüm gibi degil orjinalıne cok benziyor diyorlar sen ne düşünüyorsun fiyatları brazz pahalı ama
Hiç kullanmadım canım ben genelde orjinal alıyorum. Dp den de lolita lift alırım sadece :)

ben kullandım ve beğenmedim. tipik açık parfüm işte. orijinali gibi değil kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…