Vallahi bunda daha çok aldım. Sevgilim parfümün kokusunu ilk aldıgında direk "oo parfümün güzelmiş" dediSen varya sen, aklımı çok çeliyorsunDaha yeni parfüme para bayıldım,şimdi bunu da alasım geldi ama kendimi bir kaç ay tutacağım. Kocam beni keser yoksa
***Peki escada da mı daha çok övgü alıyordun? Bunda mı?
kızz hangisini aldınn yoksa benım istediğimden miroberto cavalli artık benimmm azmettim ve aldım
siyah şişesiikızz hangisini aldınn yoksa benım istediğimden mi
hııı bende sarı olanını istiyorum onunsiyah şişesii
teşekkür ederım bebegımm :)hııı bende sarı olanını istiyorum onun
hayırlı olsun tatlım
bende flowerbomb'a kavuştugum zaman öyle hissedeceğimteşekkür ederım bebegımm :)
tüm dünyalar benım olmuş gibi hissediyorum
a bu bitince ona bakıyım bi debende flowerbomb'a kavuştugum zaman öyle hissedeceğim
bak kuzua bu bitince ona bakıyım bi de
Doldurması var mi acaba ? Kızların çok şeker bu arada maşallahRoberto cavalli paradiso alin super bir parfum.
Tesekkur ederim tatlim. Doldurma kullanmadigim icin bilgim yok ben orjinalini almiatim. Ama gercekten harika. Ferah ve yazlik bir koku agir ve mide bulandirici degil yani.Doldurması var mi acaba ? Kızların çok şeker bu arada maşallah
ayy harika yaa işte bana da tam böle bsey lazmm.. herkes merak etsin kokumu ögrenmeye calıssın cok hosuma gderr ... cok merak ettim hemen denemem lazm ama ben tresor midnight rose sıktım cok kalıcıydı ama bayagı agır buldum hatta içinde ole bsey varki bana cok keskin agır geldi acaba bu bahsettiginz nasıl escada cok sewerim keske öle olsaDün lancome tresor la nuit sıkmıştım abartmıyorum herkes sordu masada oturan:) la vie est belleyi seven ama ağır bulanlar bu kokuya bayılacaktır.
orjinal olarak nerden aldınız peki ... mizu . lidyana güvenilr mi orda suan indirim de 30 ml de ?Orjinal kullanıyorum ben:) Açıklarını hiç denemedim canım.
Kokusu benımde cook hosuma gitti ve cok fazla övgü aldıgım bir koku oldu kendisi.
yaa işte benm de istedigim böle bsey kullandıgım da herkes merak etsin sorsun istiyorumm ...:) cok mu sey istiyorum ama öle her kokuyu begenemyorm kolay kolayy peki en cok erkekler mi sordu bayanlar mı?Givency kullanıyorum very irresistible pembe şişe olanını, bütün banka soruyor neredeyse