- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 31
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.981
MICHAEL KORS.. HANGİSİ TAM OLARAK SARISI BİDE PEMBEMSİ OLAN VARMarc Jacobs... hanimeli ve melissa kokar..Turkiyede yok malesefDubai den almistim...En cok sorulan parfumum escada nin sexy graffity si.seftali kokuyor....birde bu ara favorim MICHAEL KORS...inanilllmazzz !!!!!
ACIK PARFUM MU KODU VAR MIMarc Jacobs. 8 aya yakındır kullanıyorum durdurup durdurup koklayanlar bile var :)
HANGİSİ PEKİİ ?Diesel loverdose "Aşkın en yoğun dozu"
AYYY NE GUZELL BİR BEN ÜN YAPAMADIM PARFÜMÜMLE COK İSTERDİM İMZA BIR KOKUM OLSUN30 yasındayım! 12 yıldır aynı parfumu kullanıyorum! her seferinde nıyetlenıp başka parfumler aldım. wish gibi chance gibi angel gibi ama hiç birini kullanamadım yine dönüş coco! parfumuyşe ün yapmış kadınlardanım! :) sormayan yok! özellikle erkekler! işyerinde magazalarda vb şey pardon yanlış anlamazsanız eşime sevgilime alıcamda parfumunuzun adı nedir acaba :) ha bu arada teninize gitmeside önemli her parfum herkeste aynı durmuyor
Energizing bende sabun gibi kokmuştu. Sabunsu koku sevenler bayılır bence.
cooook merakk ettim yaa aldınz mı pki bu yorummdan soraa ???Benim kullanmadığım fakat almayı düşündüğüm bir parfüm. Dayımın tavsiyesiydi çok methetti Atatürk havalimanındaki hostes arkdşı kullanıyormuş ''Madonna Truth Or Dare'' . Fakat kokusunu ben bilmiyorum genelde internet üzerinden satışı gerçekleşiyor parfümün.
masallahh ne kadar guzell ne sıksanızz soruluyoodavidoff cool water ' i çok sorarlardı sonra calvin klein beauty ' i yolda durdurup soran bile oldu birde sarah jessica parker'in lovely'sini çok soran oluyordu aşırı derecedehypnotic poison ' uda müdürüm sormuştu eşine almak için
shiseido tabi ki.. çok bilindik bir parfüm değildir tenden tene değişir mutlaka ama tavsiye ederim..bunlar için de sıklıkla sorulan hangısı oldu pekii ?
naomi campel digeri ne acaba resim gorunmemıs ???Eki Görüntüle 248559 Eki Görüntüle 248560
çok parfüm değiştirdim ama en kalıcı ve en güzel kokanlar ve herkesin farkettiği bunlardı.....
zen kullanıyormm suan ama sizin dediginizide deneyecgm cok merak ettimshiseido tabi ki.. çok bilindik bir parfüm değildir tenden tene değişir mutlaka ama tavsiye ederim..
hahahah :))) hangisini cok begenırdı sorardı müdür ? merak ettmbenim de en çok oriflame giordani white ve DKNY be delicious...bizim müdürü çatlatmanın en basit yolu. muhahahahaha!!! tabi ona meslek sırrı diorum söylemiorum...
nette bi sitede gordum 50 tl cam sisesi hemdelisedeyken dione adında bir parfüm kullanmıştım yeşildi rengi...hatta ben parfümünü bile değil deodorantını kullanırdım buna rağmen herkes sorardı..hala o parfüm piyasadamı bilmiyorum hiç göremedim
nerden bulablrzz ne kadarla perla...Daha guzelini koklamadim zaten.
ayyy yazınıza cok güldüm-kenzo amor( orjinal şişesi beyaz renk) ama açık satılanını almayın.alırsanız baş harfleri D.W olan yerden alın.
-avon bond girl (parfüm sevmeyenler bile beğeniyor)
-elizbeth arden red door revealed
-guerlain l'instant de magic
bunlar hem gündüz hem gece kullanılabilecek baş ağrıtmayan ve sordurtan parfümler.bu sitede bahsedilen parfümlerin yarısı çok ağır kokular. gece parfümleri az sıkılmışsa sadece 2 saatliğine tolere edilebilir.ben de ve bazı kişilerde baş ağrısı yaratıyor bazen.tabii ki parfüm zevk meselesi.ama ağır ve çok yoğun çiçek ve çok baharatlı olanlar gündüz vakti otobüs gibi ya da 8 saat kalmak zorunda olduğumuz ofislerde işkence etkisi yaratıyor.ofisimizde çok sevdiğimiz bir arkadaşımız haftada 2 ya da 3 çok güzel olduğunu düşünerek bu sitede de adı geçen bir parfümü sıkıyordu.onu üzmemek ,kabalık etmemek içinbelli etmemeye çalışıyorduk ama burnumuzdan geliyordu.belli etmeden pencere açıyorduk.burnumuzun kenarına ıslak mendil dayıyorduk.asansörde kokusu kalıyordu .özellikle erkekler çok tepki gösteriyorlar kadın olarak bizim ön ayak olmamızı ,onu uyarmamızı istiyorlardı.tabii hiç kimse sevdiği arkadaşını kırmaya cesaret edemedi.kesinlikle migren tetikleyen bir parfümdü.ona erkekler anlasın diye' bu ne parfümü ?'diye ifadesiz soğuk bir yüzle soruyorlardı.arkadaşım anlamamış bir halde kokunun adını söylüyordu.ya da başkası ona 'sen bu parfümü çok seviyorsun galiba'dediğinde yine anlamamış bir halde ve tersine parfümünün beğenildğini düşünerek çoşkuyla evvet çookk seviyorm bu parfümü' diyordu.ona doğum gününde bizi hasta etmiyeceğini düşündüğümüz güzel pahallı bir parfüm aldık.sevindi 2 ay kadar kullanıp yine eskisine geri döndü. o yüzden2 bu parfüm hangisi' diye sorduklarında soran kişinin gözlerinde ,yüzünde bir beğeni olup olmadığına ya da sorusunun önünde ya da arkasında 'çok güzel,harika,mis ,beğendim' gibi kelimeler olmasına dikkat edin.
aaa şimdi gördümm ewett haklısınzz bende hipnotıc denedim eşim basım agrıdı lütfen degiştr dedi ama kuzenm de harikaa kokuyor .. peki sizin hediye olarakk aldıgınz parfüm neydi arkadsınızaa :)hypnotic poison ! bu parfümün sevenleri olduğu kadar nefret edenleri de çok. arada olanına rastlamadım.gündüz vakti ,kapalı yerde bir de hava sıcaksa tam bir kabus.bu parfümü sevenleri kırmak istemem.sadece durum tespiti yapıyorum .iş yerinde bu kokuyu kullanılmış bebek bezi kokusuna benzetenler oldu.ben de onu sanki güneş altında çok kalmış kimyasal bozulmuş bir ilaç sıvısı gibi algılıyorum.belki de tene göre farklılık gösteriyordur.bir de yanlış olan çok keskin bir parfümü aşırı sıkmak galiba.bu parfümün çok popüler olmasında 2 nedenin başı çektiğini düşünüyorum 1.si bir dönem bir iki ünlü türk manken şu bu dergide ,gazetede bu kokuyu kullandıklarını söyldiler 2.cisi ise bunun erkeklerde afrodizyak etkisi yarattığının söylenmesi.halbuki bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir tespit değildi.firmanın reklam sloganıydı, bir iddaydı.fısıltı gazetesi sanki durumu gerçekmiş gibi yayıp bu kokunun ünlenmesine sebep oldu.
demekki adam bayagı etkilenmısHypnose bencede çok hoş bir koku çok kalıcı ama ağır herkezin beğeneceği bir parfüm değil.. fiyatıda uçuktu baya ben aldığımda
cook tsk ederimm en kısa zamanda bargelooda denıcemmLondon genel anlamda da farkedilen bir kokudur kendini hissettiren bir koku ben kullandığımda farkeden ve soran çok oldu tavsiye ederim yumuşak bir kokudur hanımeli kokusunu biliyorsan seversin bu kokuyu kesin
Bulgari Omnia Amethyste