Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Marc Jacobs... hanimeli ve melissa kokar..Turkiyede yok malesef Dubai den almistim...En cok sorulan parfumum escada nin sexy graffity si.seftali kokuyor....birde bu ara favorim MICHAEL KORS...inanilllmazzz !!!!!
MICHAEL KORS.. HANGİSİ TAM OLARAK SARISI BİDE PEMBEMSİ OLAN VAR

AYYY NE GUZELL BİR BEN ÜN YAPAMADIM PARFÜMÜMLE COK İSTERDİM İMZA BIR KOKUM OLSUN

Energizing bende sabun gibi kokmuştu. Sabunsu koku sevenler bayılır bence.
cooook merakk ettim yaa aldınz mı pki bu yorummdan soraa ???

masallahh ne kadar guzell ne sıksanızz soruluyoo

dp den aldıklarım etraftan çok soruluyor..
armani fairy ve cerruti 1881 kullandım şu ana kadar ordan..

benim de en çok oriflame giordani white ve DKNY be delicious...bizim müdürü çatlatmanın en basit yolu. muhahahahaha!!! tabi ona meslek sırrı diorum söylemiorum...
hahahah :))) hangisini cok begenırdı sorardı müdür ? merak ettm

nette bi sitede gordum 50 tl cam sisesi hemde

ayyy yazınıza cok güldüm acaba hangi parfümü kullanıyordu ? bana da cok bas agrısı yapıyoo bazı kokular

aaa şimdi gördümm ewett haklısınzz bende hipnotıc denedim eşim basım agrıdı lütfen degiştr dedi ama kuzenm de harikaa kokuyor .. peki sizin hediye olarakk aldıgınz parfüm neydi arkadsınızaa :)

London genel anlamda da farkedilen bir kokudur kendini hissettiren bir koku ben kullandığımda farkeden ve soran çok oldu tavsiye ederim yumuşak bir kokudur hanımeli kokusunu biliyorsan seversin bu kokuyu kesin
cook tsk ederimm en kısa zamanda bargelooda denıcemm

Gucci Premier
Lancome La Vie Est Belle
Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…