Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ah ben söyledim şuan etrafımdaki herkes addict kullanıyor ve en sinir olduğumda adını bile bilmeyip neydi bu kullandığımız hayatımın parfümü diyen arkadaşım var bundan böyle kimselere söylemicemDior Addict Adını soranlara söylemiyorum,Dior ama çeşidini bilmiyorum üstünde yazmıyordu diyorum
Burada yayın yapmış oldukah ah ben söyledim şuan etrafımdaki herkes addict kullanıyor ve en sinir olduğumda adını bile bilmeyip neydi bu kullandığımız hayatımın parfümü diyen arkadaşım var bundan böyle kimselere söylemicem
Burada yayın yapmış olduk
Burada yayın yapmış olduk
Orjinali canım,çakmasının saçma sapan bir şey olduğunu duymuştum. Ya aslında dior diye de söylemiyorum da mecbur kaldığım oluyor bazen:) Gün içinde bir kaç kez sıkan biri değilim,sadece sabah sıkıyorum.Çok yakınımda olanlara gidiyordur kokusu öyle yayılmıyor yani,o yüzden hergün çevirip çevirip sormuyorlar tabi. Diorun çeşidi çok var,Addictin bile bir kaç çeşidi var,sadece adından bulmak zor olurOrijinalini mi kullanıyorsunuz peki? Dior markasını verdikten sonra isteyen rahatça bulur zaten bence =) çok tutulan birkaç kokusu var sadece. =)
Orjinali canım,çakmasının saçma sapan bir şey olduğunu duymuştum. Ya aslında dior diye de söylemiyorum da mecbur kaldığım oluyor bazen:) Gün içinde bir kaç kez sıkan biri değilim,sadece sabah sıkıyorum.Çok yakınımda olanlara gidiyordur kokusu öyle yayılmıyor yani,o yüzden hergün çevirip çevirip sormuyorlar tabi. Diorun çeşidi çok var,Addictin bile bir kaç çeşidi var,sadece adından bulmak zor olur
Wuww haklısın sanırımParfümeriye dior marka bir parfüm var çok güzel desek jadore, hypnotic, addict ve miss dior serilerini gösterirler hemen.
Koklayan kişi de anında ayırt eder zaten. Açıkları çok kötüymüş evet. En iyisi orijinalini almak.
peki ne kullanıyorsnz en sevgidinzz koku nedir ?lancome hypnos ne zaman sıksam kalem kağıt uzatılıyor sanırım bana yakışıyor ama ben kullanamıyorum hapşurtuyor
Giordani white. Oriflame'n...hahahah :))) hangisini cok begenırdı sorardı müdür ? merak ettm
Loccitane parfümleri kalıcı oluyor mu?chloe pink, issey miyake flower, loccitaine orchide
Bayıldım buna ya, sanki lancome hynose un yumuşak,kremsi/tatlı hali gibi. Orjinali mi kullanıyorsun? Açık versiyonu başarılıysa ya bundan ya da escada magnetizmden almak istiyorum ama emin olamadım.Addicti fazla sıkamıyorum çok azalmaya başladı,günlük kullanım için bir tane açık parfüm almam lazımDün lancome tresor la nuit sıkmıştım abartmıyorum herkes sordu masada oturan:) la vie est belleyi seven ama ağır bulanlar bu kokuya bayılacaktır.
Orjinal kullanıyorum ben:) Açıklarını hiç denemedim canım.Bayıldım buna ya, sanki lancome hynose un yumuşak,kremsi/tatlı hali gibi. Orjinali mi kullanıyorsun? Açık versiyonu başarılıysa ya bundan ya da escada magnetizmden almak istiyorum ama emin olamadım.Addicti fazla sıkamıyorum çok azalmaya başladı,günlük kullanım için bir tane açık parfüm almam lazım
Sen varya sen, aklımı çok çeliyorsun Daha yeni parfüme para bayıldım,şimdi bunu da alasım geldi ama kendimi bir kaç ay tutacağım. Kocam beni keser yoksaOrjinal kullanıyorum ben:) Açıklarını hiç denemedim canım.
Kokusu benımde cook hosuma gitti ve cok fazla övgü aldıgım bir koku oldu kendisi.