Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Evet var dolumu çoğusunun.
Britney spears fantasy'e bakabilirsin. Şekerli ve çok güzel bence.
çok teşekkür ederim. bir şey daha sormak istiyorum siz tecrübeli gibisiniz parfüm konusunda dolum parfümlerde tene sıkıldığında filan orijinal olmadığı için bir zarar verir mi_? dolum parfümleri kıyafetlere sıkmak daha mı mantıklıdır

Ben açık parfümleri tenime sıkmıyorum. Orijinal parfümü bile sıkmayın diyenler var aslında.
Tene göre farklılık gösterir ama mümkünse taklitleri sıkmamalı bence.
Et beni yapma olasılığı var. Ama hep tenine sıktığı halde hiç sorun yaşamayan arkadaşlarım da oldu.
tercih meselesi.

Victoria Secret
Bir de Axe bayan deodorantının kokusu harika

kızlar parfümlere nasıl bu kadar para veriyorsunuz Hiç orjinal parfüm kullanmadım açıkçası bu parfümlerin fiyatı benim sanırım bir aylık harçlığım hep böyle vitrinlere bakcak gibiyim
Canım internette fiyatlar uygun. Hiç olmadı 2 ay para biriktirsen yine alabilirain:)
Ben genelde ya babama aldırıyrum yada yurda gittiğim zaman babamın yolladığı harçlıktan harcıyorum

Canım internette fiyatlar uygun. Hiç olmadı 2 ay para biriktirsen yine alabilirain:)
Ben genelde ya babama aldırıyrum yada yurda gittiğim zaman babamın yolladığı harçlıktan harcıyorum
Meselede orda kiyamiyorum o kadar paraya :)

lancome hypnose en sevdiğim koku.. orjinalini alıyorum pahalı ama değer.. çok kalıcı...

Katılıyorum m905, post: de Avon'un Treselle parfümünü sıkmıştım bir keresinde okulda ve nerdeyse bütün arkadaşlarım sormuştu :)[/QUOTE]
Katiliyorummm avon treselle efdanedir pur blanca ve windscape i de oneririm

Avon Treselle siddetle tavsiye edeirm

Benim şuan kullandığım impulse-romantic spark. Kızlar muhteşem bir kokuya sahip özellikle ağır olmayan parfüm tercihiniz olabilir. Onun dışında burberry classic veya armoni she. Hepsi güzel kokulardır tavsiye ederim

Impulse baktim netten de guzel parfum gibi nerden bulabilirim

Aquolina Pink Sugar Sensual. Bunu sıktığım zamanlarda annem,teyzem vs bu hangi parfüm yaa ne güzel koktu diye sormuşlardı.
Lancome La vie est belle'de aynı şekilde. Annem o parfümü sevmiyorum diyordu. Sıkıp odaya gelmiştim bide demez mi ne güzelmiş kız bu kokun hangsi diye kopmuştum
Chanel Chance; sevgilim artık ezbere biliyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…