çok teşekkür ederim. bir şey daha sormak istiyorum siz tecrübeli gibisiniz parfüm konusunda dolum parfümlerde tene sıkıldığında filan orijinal olmadığı için bir zarar verir mi_? dolum parfümleri kıyafetlere sıkmak daha mı mantıklıdırEvet var dolumu çoğusunun.
Britney spears fantasy'e bakabilirsin. Şekerli ve çok güzel bence.
çok teşekkür ederim. bir şey daha sormak istiyorum siz tecrübeli gibisiniz parfüm konusunda dolum parfümlerde tene sıkıldığında filan orijinal olmadığı için bir zarar verir mi_? dolum parfümleri kıyafetlere sıkmak daha mı mantıklıdır
Victoria Secret'ın hangi kokusu?Victoria Secret
Bir de Axe bayan deodorantının kokusu harika
Canım internette fiyatlar uygun. Hiç olmadı 2 ay para biriktirsen yine alabilirain:)kızlar parfümlere nasıl bu kadar para veriyorsunuzHiç orjinal parfüm kullanmadım açıkçası bu parfümlerin fiyatı benim sanırım bir aylık harçlığım hep böyle vitrinlere bakcak gibiyim
Meselede orda kiyamiyorum o kadar paraya :)Canım internette fiyatlar uygun. Hiç olmadı 2 ay para biriktirsen yine alabilirain:)
Ben genelde ya babama aldırıyrum yada yurda gittiğim zaman babamın yolladığı harçlıktan harcıyorum
Demekki yeterince parfüm manyağı olamamışsınızMeselede orda kiyamiyorum o kadar paraya :)
Ben doldurma olarak kullanıyorum sadece Victoria Secret olarak geçiyor Loris'te.Victoria Secret'ın hangi kokusu?
Benim şuan kullandığım impulse-romantic spark. Kızlar muhteşem bir kokuya sahip özellikle ağır olmayan parfüm tercihiniz olabilir. Onun dışında burberry classic veya armoni she. Hepsi güzel kokulardır tavsiye ederim