Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

"Marc jacobs" un parfümleri çok güzel hafiftir ve şişeleri tasarım olduğundan çok şık.. Daisy i şiddetle öneririm müthiş bi koku.. Gucci klasik-2 pembe yuvarlak silindir şeklinde kapağı var oda müthiş.. Loccitane Cherry blossom bunu sadece loccitane mağazalarında bulabilirsiniz.. Elle SAAB yavru ağzı renkli parfümü müthiş.. Versace Crystal, Victoria's secret angel...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla kızlar parfüm dedin mi orda bi durucaksınız burda ben varım hahahah her parfümü bilirim buraya yazdıklarınızın hepsini kullandım ben ağır parfümcüyüm öyle hafif fresh koku sevmiyorum mesela asansörden imdim mi asansörde kalıcak o koku bir kaç saat yolda yürürken koku beni takip edicek yayıldıkça yayılıcak eğer sizde benim gibi seviyorsanız önerilerim
Escada magnetism
Dior addict (KOKU OLARAK FAVORİM)
Burburry body intense
Sexy 212 pembe olan
Lancome hypnose
Jaun paul kahverengi olan
Bulgari jasmin noir(bu ağır değil ama deli gibi yayılıyor)
Eğer bunlara maddi gücüm yetmez diyosanız eğeeer orjinalinden daha güzel kokan ve daha kalıcı olan hani sokakta birinin yanından geçtiğinizde havada asılı kalıp belki yanınıza gelip sorucakları parfüm ise roberto cavalli buda en pahalı parfümlereen daha kalıcı duştan sonra bile kokuyor tavsiyem kıyafetlerinizin üstüne sıkın bu kadar kalıcı olmasının sebebi içindeki kimyasal işte böyle kızlaar...

Dolce gabbana light blue. Her tende farklı kokuyor ve herkes adını soruyor

Alevds

Arkadaslar cavalli kullanan ve hermes lambre des merveiiles kullanan var mi? Almayi dusunuyorum da?

Arkadaslar cavalli kullanan ve hermes lambre des merveiiles kullanan var mi? Almayi dusunuyorum da?

Ben cavalli kullaniyordum degisik hos bir koku oryantal ciceksi bi parfum kaliciligi bende iyidi yayilimi orta sikildim arkadasima verdim onunda kocasi sevmemis yani bana gore cokta inanilmaz guzel bi koku deil kullandigim surece sadece kadinlarin dikkatini cekti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tuh :)

Burbery klasik herkes bayılıyor valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lancome La Vie Est Belle EDP.
Genellikle etrafa yayılan tarzda bir koku olduğundan annem falan sormuştu.

Canım yıllardır aradığım koku dediğine göre bir bildiğin vardır diye düşündüm ve bugün sephoraya denemeye gittim erkek arkadaşımla birlikte o beğenirse alıcaktım ama bu parfümü hiç görmemiştim mağazaya gittiğimdede zaten en en en sonlara koymuşlar güzelim parfümü zar zor görebildim ve sonuç olarak bayıldım bayıldım bayıldım!!!!! Hemen 90 ml şişesini aldım, erkek arkadaşımsa parfümü sıkıtğım kolumu gidene kadar kokladı o derece çok beğendi

Crystal Noir şahane bir parfüm. Ben de çoook seviyorum ama kalıcılığı çok az diye düşündüğüm için almadım bu zamana dek. Ben değil de iş yerimdeki bir kadın kullanmıştı bunu. İlk sıktığında koktu; sonra en ufak bir koku yayılmadı etrafa. Bundan dolayı tereddütte kaldım.

Sende nasıl oldu? Kalıcı mı? Etrafa yayılan, buram buram kokan bir parfüm mü?

avon windscape kullanıyorum genelde ve çoğu arkadaşım soruyor tabiki söylemiyorum :)

elizabeth taylor adlı parfümüm vardı herkes sorardı ama maalesef Türkiye'de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…