- 14 Eylül 2014
- 85
- 23
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.481
Canım Aquolina Pink Sugar Sensual nerden almıştın?Aquolina Pink Sugar Sensual. Bunu sıktığım zamanlarda annem,teyzem vs bu hangi parfüm yaa ne güzel koktu diye sormuşlardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Aquolina Pink Sugar Sensual nerden almıştın?Aquolina Pink Sugar Sensual. Bunu sıktığım zamanlarda annem,teyzem vs bu hangi parfüm yaa ne güzel koktu diye sormuşlardı.
Tekin acarda calısan bi arkadaşım vermişti bana canım:)Canım Aquolina Pink Sugar Sensual nerden almıştın?
Sağol canım.Tekin acarda calısan bi arkadaşım vermişti bana canım:)
Tekin acarda calısan bi arkadaşım vermişti bana canım:)
Chloe klasik olanı mı edp mi?Kızlar birkaç gün önce Amerika New York duty free'sinden 2 tane orjinal parfüm aldım.Arkadaşım en Kalıcı ve uygun parfüm Amerika'nın diye ordan istemişti fakat sonra taksitle ödeyebilirim ben sana diyince ben de ona vermedim.Aldığım fiyata fişini göstererek isteyene verebilirim.Biri Chloe 75 ml (220 tl) diğeri Burbery 85 ml (180) tl. Gerçek orjinal parfüm olarak bulabileceğiniz en uygun fiyatlar bunlar.Ve kalıcılığı konusunda hiç şüpheniz olmasın en iyisi garanti verebilirim.
Edp pudra rengi.Chloe klasik olanı mı edp mi?
takas düşünürmüsün?Edp pudra rengi.
Evet canım ben yanlış yazmışım ama kendi adıma şöyle söyliyim Mobilden girdiğim için malum akıllı telefonlar direk kelimeyi yazıyor harfin yanlışlığını göremiyorsunNiye herkes Chanel Chance'ı Chanel change diye yazmayı tercih ediyor? Parfümün adı change değilki "Chance" !!
Anladım canım bitek sana değil baya kişi yazıyor da ondan sitem ettim bazı dandirik tester(çakma) olanlarda da chanel change diye yazıyorlar.Evet canım ben yanlış yazmışım ama kendi adıma şöyle söyliyim Mobilden girdiğim için malum akıllı telefonlar direk kelimeyi yazıyor harfin yanlışlığını göremiyorsun