Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Kızlar birkaç gün önce Amerika New York duty free'sinden 2 tane orjinal parfüm aldım.Arkadaşım en Kalıcı ve uygun parfüm Amerika'nın diye ordan istemişti fakat sonra taksitle ödeyebilirim ben sana diyince ben de ona vermedim.Aldığım fiyata fişini göstererek isteyene verebilirim.Biri Chloe 75 ml (220 tl) diğeri Burbery 85 ml (180) tl. Gerçek orjinal parfüm olarak bulabileceğiniz en uygun fiyatlar bunlar.Ve kalıcılığı konusunda hiç şüpheniz olmasın en iyisi garanti verebilirim.

Chloe klasik olanı mı edp mi?

Bana hugo boss intense i soran çok oldu birde özellikle erkekler chanel change sı çok sormuştu

Niye herkes Chanel Chance'ı Chanel change diye yazmayı tercih ediyor? Parfümün adı change değilki "Chance" !!

Niye herkes Chanel Chance'ı Chanel change diye yazmayı tercih ediyor? Parfümün adı change değilki "Chance" !!
Evet canım ben yanlış yazmışım ama kendi adıma şöyle söyliyim Mobilden girdiğim için malum akıllı telefonlar direk kelimeyi yazıyor harfin yanlışlığını göremiyorsun

Evet canım ben yanlış yazmışım ama kendi adıma şöyle söyliyim Mobilden girdiğim için malum akıllı telefonlar direk kelimeyi yazıyor harfin yanlışlığını göremiyorsun
Anladım canım bitek sana değil baya kişi yazıyor da ondan sitem ettim bazı dandirik tester(çakma) olanlarda da chanel change diye yazıyorlar.
Bilmeyen falan varsa parfümün gerçek isminin Chanel Chance olduğunu belirtmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…