Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kızlar bende liseye gidiyorum burberry classic ilk parfümümdü arada kızlar sorardı çok güzel hangisi bu felan diye benim tarzım da bu parfüm gibidir fresh çok sevmem bayacak kadar şekerli de sevmem bu yönde çok beğenilen bildiğiniz parfümler var mı acaba ?

Canım oda bişeymi parfümü çenıl çeynç diye okuyanlar var

versace crystal noir -geçen gün az miktar sıkmama rağmen otobüste okulda adını sordular,bir de araştırdım afrodizyak etkiliymiş bayağı iyi yani erkek arkadaşımın üzerindeki etkisi de, tavsiye ederim.

çok farklı bi koku kullanan var mı bilmiyorum ama Energizing Fragrance Shiseido ve burberry body ne zaman kullansam herkes çok beğendi ve sordu tavsiye ederim herkese...

moschıno funny orjınal hedıye geldı. hıc begemedım. sakın almayın. boyle nanemsı bı kokusu var.
favorım eyfel lacoste classıc ve burbery weekend

Canım oda bişeymi parfümü çenıl çeynç diye okuyanlar var

Pardonda ülkemizde Türkçeden bir haber insanlar var kendi ana dilini telafuz etmekten aciz.. O yüzden hiç kendinizi yormayın bence.. Kaldı ki kimsenin yabancı dil bilme, doğru okuma gibi bir zorunluluğu da yok..

Pardonda ülkemizde Türkçeden bir haber insanlar var kendi ana dilini telafuz etmekten aciz.. O yüzden hiç kendinizi yormayın bence.. Kaldı ki kimsenin yabancı dil bilme, doğru okuma gibi bir zorunluluğu da yok..
Canım neden bu kadar tepki gösterdin ki ben kötü anlamda söylemedim olan durumu söyledim sadece kınama gibi bir durumum yok

Canım neden bu kadar tepki gösterdin ki ben kötü anlamda söylemedim olan durumu söyledim sadece kınama gibi bir durumum yok

Çok tepki göstermedim aslında kendinizi yormayın dedim sadece, yabancı kelimelere yok böyle demişler yok böyle okumuşlar falan gibi. Ya da bilmiyorum fazla tepki göstermiş de olabilirim :) çünkü Türkçe'nin yanlış kullanılmasına ve araya yabancı kelimeler sokulmasına ileri derecede sinir oluyorum. Sizin yazınızı da okuyunca sinir oldum sanırım "adamlar kendi dillerini kullanmaktan aciz, geçin bunları" demek istedim sanırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…