Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Canım belki o bayanınki eau de toilette olanıdır biliyosundur onlar daha az kalıcı oluyo ya benimkisi eau de parfum olanından ve tam tersine kalıcı olmadığını hiç düşünmüyorum erkek arkadaşımın yanından her geçtiğimde sen bu parfümü hiç değiştirme diyo oda bende memnunum valla :) herkese tavsiye ederim çok güzel

Lancome hypnos-femme. Özellikle eşim bayılıyor ancak günlük kullanıma pek uygun olduğunu düşünmüyorum.

Gianfranco Ferre ( In The Mood For Love Pure )
Herkes tarafından 1.5 yıldır sorulan parfümüm. Soranların %90 ı erkek. Hatta oturduğum cafelerde dahi gelip soranlar oluyor. :/ Bu kadarı iyi mi orası tartışılır tabi :)

bende jadore dior kullandım (şişe bitmedi)europhia almış eşim onu kullanıyodum fakat geçen gün indirimde wish gördüm bi de bunu deneyeyim dedim en azından kalıcı europhia hiç kalıcı değil tavsiye etmem arkadaşlar bi de bu hypnotic var herkesçe tanınan onu sordum tekin acarda 450 tl dedi alamadım

bunların hepsini kullanıyomusunuz maşallahınız var ben daha bugün 4.yü ekledim tuvalet masama o kadar koku meraklısı değilim ama sizin gibisini de görmedim

Versaceyi tavsiyemle kullananlar yardimci olqbildiysem ne mutlu bana...
Zaten bu kokunun tadini aldiktqn sonra diğer parfümler çok basitlesiyor...:)
Kesinlikle fazlasıyla kalici...fszlasiyla sexi. Fazlasıyla kalite
.herşeyi fazla diyebilirim :)

fiyatı ne kdar kiii

Versace Crystal Noir, Tom Ford Costa Azurra bu iki parfümü sürekli soruyorlar. Birincisini sürekli kullanıyorum, ikincisini arada sırada. Ama ikisi de çok beğeniliyor. Defalarca markasını soran oldu.

kızlar parfümlere nasıl bu kadar para veriyorsunuz Hiç orjinal parfüm kullanmadım açıkçası bu parfümlerin fiyatı benim sanırım bir aylık harçlığım hep böyle vitrinlere bakcak gibiyim

kızlar parfümlere nasıl bu kadar para veriyorsunuz Hiç orjinal parfüm kullanmadım açıkçası bu parfümlerin fiyatı benim sanırım bir aylık harçlığım hep böyle vitrinlere bakcak gibiyim

En sevdiğim iki koku nette 150 - 160 gibi bir fiyatta.
Öğrenciyken almıyordum gerçi ben de. Çalışınca almaya başladım.
Ama çok sevdiğim bir koku olsa 300 lira da veririm. Elimde yoksa o para biriktirip yine verebilirim hatta.
Biraz da parfüm sevgisinin kuvveti ile alakalı herhalde bu durum.

100-150 bir miktarı bende gözden çıkarmaya çalışıyorum :) ilk defa alacağım için cesaret edemiyorum o kokular neler :)

Ben de yaklaşık 3 yıldır aynı kokuyu kullanıyorum, ve kokuyu alan herkes sorar, bir de inanılmaz kalıcı.
Hatta şirkettekiler senin geçtiğin yer anlaşılıyor der
Chloe Love parfümümün adı.

100-150 bir miktarı bende gözden çıkarmaya çalışıyorum :) ilk defa alacağım için cesaret edemiyorum o kokular neler :)

Pek çok koku var aslında çok sevdiğim ama en başta bvlgari jasmin noir ve versace crystal noir var.

Britney spears fantasy, chopard wish, be delicious, lacoste pour femme, calvin klein beauty, cacharel noa da senin bütçene uyan çok güzel parfümler ama parfüm zevkini bilemem tabii. Önce dışarda deneyip sonra alırsın netten. Bazıları denemeden sipariş veriyor. Bu riskli.

arkadaşlar bu parfüm işlerinden pek anlamıyorum mesela sizin bu her yazdığınız parfümün dolumu oluyor mu yani ismini söylediğimizde bulunuyor mu kolayca? ben de çok ağır olmayan kalıcı şekerli bir koku arıyorum tavsiyeleriniz neler? dolum parfüm alanlar hangi parfümeriden aldıklarını yazarlarsa çok memnun olurum :)

Son düzenleme:

Evet var dolumu çoğusunun.
Britney spears fantasy'e bakabilirsin. Şekerli ve çok güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…