- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.504
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #2.441
Crystal Noir şahane bir parfüm. Ben de çoook seviyorum ama kalıcılığı çok az diye düşündüğüm için almadım bu zamana dek. Ben değil de iş yerimdeki bir kadın kullanmıştı bunu. İlk sıktığında koktu; sonra en ufak bir koku yayılmadı etrafa. Bundan dolayı tereddütte kaldım.
Sende nasıl oldu? Kalıcı mı? Etrafa yayılan, buram buram kokan bir parfüm mü?
Eki Görüntüle 1194598 parfumleri Cook seviyorummmama en cok sevdigim parfum tabikide Dior J'adore kucuklugumden beri seviyorum ) koleksiyonum nasil ? Daha var ama sigmadi .. :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Crystal Noir şahane bir parfüm. Ben de çoook seviyorum ama kalıcılığı çok az diye düşündüğüm için almadım bu zamana dek. Ben değil de iş yerimdeki bir kadın kullanmıştı bunu. İlk sıktığında koktu; sonra en ufak bir koku yayılmadı etrafa. Bundan dolayı tereddütte kaldım.
Sende nasıl oldu? Kalıcı mı? Etrafa yayılan, buram buram kokan bir parfüm mü?
fiyatı ne kdar kiiiGianfranco Ferre ( In The Mood For Love Pure )
Herkes tarafından 1.5 yıldır sorulan parfümüm. Soranların %90 ı erkek. Hatta oturduğum cafelerde dahi gelip soranlar oluyor. :/ Bu kadarı iyi mi orası tartışılır tabi :)
hangi mevsim için ideal sizce?Equal classic hem temiz hafif hem etkileyici hem de kalıcı bir koku, sarılan kişinin oh mis gibi kokuyosun dediği koku...
kızlar parfümlere nasıl bu kadar para veriyorsunuzHiç orjinal parfüm kullanmadım açıkçası bu parfümlerin fiyatı benim sanırım bir aylık harçlığım hep böyle vitrinlere bakcak gibiyim
100-150 bir miktarı bende gözden çıkarmaya çalışıyorum :) ilk defa alacağım için cesaret edemiyorum o kokular neler :)En sevdiğim iki koku nette 150 - 160 gibi bir fiyatta.
Öğrenciyken almıyordum gerçi ben de. Çalışınca almaya başladım.
Ama çok sevdiğim bir koku olsa 300 lira da veririm. Elimde yoksa o para biriktirip yine verebilirim hatta.
Biraz da parfüm sevgisinin kuvveti ile alakalı herhalde bu durum.
100-150 bir miktarı bende gözden çıkarmaya çalışıyorum :) ilk defa alacağım için cesaret edemiyorum o kokular neler :)
arkadaşlar bu parfüm işlerinden pek anlamıyorum mesela sizin bu her yazdığınız parfümün dolumu oluyor mu yani ismini söylediğimizde bulunuyor mu kolayca? ben de çok ağır olmayan kalıcı şekerli bir koku arıyorum tavsiyeleriniz neler