Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Yani kaşlarımı cımbızla alıcam dimi gürleşmesi için ? Zaten battı balık yan gider benim hesap onu da denerim nolcek. Polikistik yok sanırsam bi kaç yıl evvel toktor teyzeme gitmiştim öyle bişey dimedi bana. Valla bacım çıksın da recep ivedik gibi bile çıkabilir hiç sorun değil inan yetti gayri canıma bu ince kaşlar, benim korkum ya bu benle inatlaşır da hiç çıkmazsa Test etmek için bitiş kısmından kazıyıp boyunu kısaltttım bakalım gübresini verecek mi

Kız sakın cımbızla hepsini alma heee bence çok kafana takıyorsun bak benim de hemen hemen çok az kaşım var bide bedenim biraz tombul yüzümde öyle kaşlar incecik kalıyo rahatsızım bende ama buna da şükür diyorum benimde kaşlar az başka yerler maşallah orman gibi bi tutturamadık dengeyi

Merhaba arkadaşlar, forumunuzu çok yakınen takip ediyorum. Faydasının olabileceği bir link paylaşıyorum. Takip ederseniz sevinirim. Yakında yapılacak olan çekilişlere de katılabilirsiniz.
http://theruj.blogspot.com.tr/

ah ben de aynı şeyi soruşturup duruyorum
boynerde, ykmde hep görüyorum ama fikri olan kimse yok
fiyatları da gayet makul..
Samsunda bizim eve yakın bi kozmetikçiye gelmiş ama şehir dışında olduğumdan inceleme şansım olmadı. Bide 75 TL ve üstüne 8 parça çantalı fırça seti hediyesi var. İnternet sitesinden araştırdım doğal yağ takviyesiyle yapıyorlar ürünleri ve Türk Malıymış ..

Evet yavaş yavaş yayılmaya başladı marka, online satışı da var ama şahsen deneme fırsatım olmadı iddialı olduğu kadar var mı acaba ..
En kötü ihtimalle bana göre diğer markalardan bi farkı yoktur ama çok çok kötü olduğunu da düşünmüyorum.yeri geliyo max faktör loreal bile o kadar iyi markayken kişiye göre iyi sonuç vermiyo.fiyatlarıda uygundu.ben bakarken bi lipgloss 20 liraydı indirim vardı.1 alana 1 bedavaydı.şimdi öğretmenler günü geliyo ben indirim olacağını düşünüyorum olmazsa da en kötü ihtimal yılbaşı indiriminde denemek lazım.

boyner internet sitesinde %30 indirim oluyor bazen, içeriğinde bazı yararlı yağlar varmış. Performans kişinin beklentisi ve cildi kaş kirpik yapısına göre de değişebiliyor elbette. Arkadaşımda şahane duran bir rimel bende sönük durabiliyor mesela ..

Ben intetnetten pek alışveriş yapma taraftarı değilim hem kargo parası falan oluuo hem de deneyerek almak en güzeli i.

jil sander sun parfüm, clinique bb krem, smashbox o-glow allık, max factor false lash maskara, babe nemlendirici bitince tekrar aldıklarım bunlar.

Bioderma h2o makyaj temizleme suyu
Makyaj temizleme konusunda bu zamana kadar kullandığım en iyi ürün bence
la roche-posey effaclar temizleyici ve yine aynı markanın nemlendirici toleriane oldukça memnunum indirimleri takip edip alıyorum daha çok :)
biotin güzellik vitamini diyorlar açıkçası buradan öğrendim bende deniyorum şimdilik çok bir faydası yok bana göre ki zaten zamanı varmış belli bir süre sonra etkisini gösteriyormus
benrinin pamuklari özellikle peeling etkili olan bence çok başarılı
Yves rocher peeling yüz için kayısı çekirdeği var gibi içersinde
Nivea duşta vücut kremi ve benefit ohh la fit i bu üründe göz altı morluklarim için concealer kullanmadan önce uyguluyorum çok başarılı birde m.a.c painterly paint pot göz kapaklarında ki renk eşitsizliğini dengeliyor

ben memnun kalmamıştım faydası olmadı

flormarın keçeli kalem eyelinerını çok seviyorum :)
Evet bu çok guzel ama açık rengi ya da küllü renkleri olsa harika, en açığı bile bende koyu kaldı

kızlar birde geçende essence markanın rimel bazını aldım harbiden etkiliydi hem daha dolgun hem daha uzun yaptı kirpiklerimi tavsiye ederim

Essence n varmiydi anammmmm hemen bakmaliyim ne kadardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…