cnm cevalanın yanında dosya yükle yazar ordan ekle foto aktarda açık beyaz kil wardı onuda aldım o dediğin gibi kürekle kondu :Hah işte o URL zımbırtısıyla başım dertte
http://yandex.com.tr/gorsel/search?text=toz yeşil kil maskesi&img_url=http://1.bp.kadinlarkulubu.com/-oF2q2pip7D4/UGi0OQTXQMI/AAAAAAAAArM/rs3zZ9Hd2eM/s200/clay.jpg&pos=17&rpt=simage&uinfo=sw-1366-sh-768-ww-1349-wh-631-pd-1-wp-16x9_1366x768&pin=1
Bak aynen böyle bir şey kil maskesi, adamın yapacağı tek şey bunu ne kadarlık istiyorsan poşetleyip sana vermek, oldu bitti maaşallah
hazır diil hayatım toz bloga eklerim en yakın zamanda bakarsın bi haftada kaç gün yapayım?
Valla cevalayı bulsam dosya yüklemeyi de bulacağım belkicnm cevalanın yanında dosya yükle yazar ordan ekle foto aktarda açık beyaz kil wardı onuda aldım o dediğin gibi kürekle kondu :ama yeşik kutuda toz warmış harem's mi ne markası
cnm bana cevapladan cvp yazıyosun yaValla cevalayı bulsam dosya yüklemeyi de bulacağım belki
Bu bendeki değil ama görsel olarak böyleAhan da bulduuuuuuum
cnm sorun yok kadınlar kulübü blogspot yerine adresimi değiştirmiş makyajbocusünden sonra kadınlar kulubü yazıyo dikkat et oraya blogspot yazcan cnm
daha onu denemedim cnm deniyince yazarımCanım benim cildim hayli yağlı olduğu için haftada 2 yapıyorum herhangi bir sorun olmadı. kimi yerde haftada 1 kimi yerde 15 günde bir yapın diyorlar ben biraz kafama göre takılıyom
Peki beyaz kil de kızarttı mı yüzünü ?
Ben kaş kalemi kullanıyorum canım ama kalem kullanırken dikkat et fazla bastırırsan kaşların dökülür.onun yerine şimdi kaş farları çıktı kaş rengine göre uygun rengi dener alırsın.Hatunlaaaaarrrr Bacılaaaaaar
Benim kaşlarım çok seyrek, gürleştirmek için kullandığınız bişeyler var mı ?
Kaş kalemi ve farı envai çeşit var elimde, benim istediğim kaş çıkarmak gibi bişi. Seyrek yerleri jiletledim bi süredir sarımsak neym sürüyom ama nasıl yakıyooo anam anam ..Ben kaş kalemi kullanıyorum canım ama kalem kullanırken dikkat et fazla bastırırsan kaşların dökülür.onun yerine şimdi kaş farları çıktı kaş rengine göre uygun rengi dener alırsın.
Heeee sen öyle diyonnnnKaş kalemi ve farı envai çeşit var elimde, benim istediğim kaş çıkarmak gibi bişi. Seyrek yerleri jiletledim bi süredir sarımsak neym sürüyom ama nasıl yakıyooo anam anam ..
Sen bir aydan bahsediyon ben 2 yıldır cımbız alamıyom elime çünkü milletinki çıkar benimki dökülür aaaah ahhh, yeminle turşu gibi kokuyom artık sarımsaktır yılan yağıdır vazelindir bilmem nedir derken oldum mu bre pehlivanHeeee sen öyle diyonnnn
Valla canım benim de çok seyrek ayda bi kaş alıyorum desem yeridirama hiç gürleştirmek için bişi denemek istemedim böyle daha doğal geliyo banaa
Bence onları kullandığın için de kaşların yorulmuş olabilir ne kadar kimyasal kullanırsan o kadar kaşların yıpranır.aslında cımbız alamıyorum diyon ama cımbız daha çok kalınçıkartıyo biliyon muSen bir aydan bahsediyon ben 2 yıldır cımbız alamıyom elime çünkü milletinki çıkar benimki dökülür aaaah ahhh, yeminle turşu gibi kokuyom artık sarımsaktır yılan yağıdır vazelindir bilmem nedir derken oldum mu bre pehlivan
Yok bitanem bunları yaklaşık 10 gündür kullanıyom ve ciddi anlamda dökülmeyi azalttı ama çıkardı mı dersen sannnnkimm birazcık faydası oldu gibi ya da psikolojim bana oyun oynuyor.Bence onları kullandığın için de kaşların yorulmuş olabilir ne kadar kimyasal kullanırsan o kadar kaşların yıpranır.aslında cımbız alamıyorum diyon ama cımbız daha çok kalınçıkartıyo biliyon mu
Çıkartıyo derken daha da gürleştiriyo demek istedim yanlış ifade ettimYok bitanem bunları yaklaşık 10 gündür kullanıyom ve ciddi anlamda dökülmeyi azalttı ama çıkardı mı dersen sannnnkimm birazcık faydası oldu gibi ya da psikolojim bana oyun oynuyor.
Cımbız nasıl çıkarıyor gülüm sayılı kaşlarımı mı alayım ? Sonra bana kontor müdür nedir ondan yapan yer önermeniz gerekebilirAslında kör şeytan komple vur jileti rahatla diyor ama çıkmazsa bir de görürüm nanayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?