- 30 Temmuz 2013
- 7.264
- 1.745
- 398
Ben yağlı ve sivilceli bir cilde sahibim.Böyle bir cilde tavsiye edeceğim hakikaten mucizevi bir ürün tavsiyem var.Benim bu ürünle tanışmam da kadınlar kulübü sayesinde oldu.Bi arkadaş sağolsun yeni bir başlık açmıştı araştırırsanız bulursunuz.mucize bir ürün olduğunu gözenekleri gözle görülür derecede küçülttüğünü ve yağlanmayı ilk sürüşte bile engellediğini yazmıştı.o gün bugündür hep o ürünü kullanırım.Adı bioderma sebium pure rafiner.özellikle yağlanmayı engelleme konusunda muzice.ilk sürüşte bile çok etkili içindeki pudra yağı emiyor kadife gibi oluyor cildiniz.üç günden sonra sürmeseniz bile cildinizin dengelendiğini görüyorsunuz.ama nemlendirme konusunda özellikle de kışın yeterli değil.Ben bioderma sebium AKN ile kullanıyorum.Bioderma AKN kullandığım en iyi sivilce ve gözenek küçültücü ürün.cildi nazikçe soyarak peeling de yapıyor.Bu ikisi ( ve tabiki de yüz yıkama jeli) her işi yaptığı için de ayrıca maske kullanmama gerek kalmıyor.
Tonik olarak da lilakutumdan anti acne diye fısfıslı birşey çıkmıştı hakikaten sivilcelerime iyi gelmekle kalmadı aydınlattı da üstelik 30 lira ve içeriği çok temiz.hamilelere bile öneriyorlar.
son olarak da fonföten kullanmam diyorsanız fondoten kadar kapatıcı bir pudra tavsiyem var Alix avien terracota pudra.zaten mucize pudra diye geçiyor.
maalesef hiç internetten almadım..Alix avien ürünlerini online olarak önerebileceğiniz bir site var mı acaba, baya taradım fakat bulamadım ??
maalesef hiç internetten almadım..
Aynen bacı ben de yıllardır Catherine Arley Silky touch kullanıyorum ve mükemmel bir şey cildim bebeksi oluyor kapatıcılığı da oldukça kaliteli. Geçenlerde baktım yine burda 5,5 Lira stoklasam mı dedim ama elimdeki daha yarılanmadı bile
Görselini yüklemeniz mümkün mü acaba ?
Canım bu yeni sistemde resim eklemeyi bir türlü başaramadım, en iyisi link atayımGörselini yüklemeniz mümkün mü acaba ?
Canım bu yeni sistemde resim eklemeyi bir türlü başaramadım, en iyisi link atayım
http://www.yandex.com.tr/gorsel/search?text=catherine arley silky touch pudra&noreask=1&img_url=http://cdn-mf1.n11.com/t/500/89/63/84/20/21/75/13/03/81/82881822421162243575.jpg&pos=5&uinfo=sw-1366-sh-768-ww-1349-wh-631-pd-1-wp-16x9_1366x768&rpt=simage&lr=103833
Canım sitesinden almanı tavsiye etmem orda hem kargo ödersin hem de daha pahalı, hani şu japon pazarı ya da küçük pazar türü yerler olur ya oralarda daha uygun fiyata bulabilirsin. Bir de küçük kozmetikçiler de de bulabilirsin. Bazen büyük kozmtikçilerin çekmecesinden de çıkıyor sormanda fayda var.Sitesinde bile gözükmüyor,kaldırıldı mı ki
Edit : Buldum
yok cnm hiç kullanmadım o markayıAlix avien ürünlerini online olarak önerebileceğiniz bir site var mı acaba, baya taradım fakat bulamadım ??
cnm kil maskesini yaptım ilk kıpkırmızı oldu yüzüm nemlendirici sürdüm sabah kızarıklık geçmişti ama aman aman bi fark yok tabi zamanla olur diye umuyorum ve kaç günde bi yapcaz we ben senin gibi ucuza bulmadm açık beyaz kil wardı kapalı kutuda yeşil vardı 20 dedi kadın yuhhh dedim 15 e werdi blogumda tanıtcam bi kaç güneperican55
Valla bitanem benim aldığım öyle değildi ve yüzünü yıkadığın an etkisini de gösteriyor. Şimdi bu aktara gittiğinde hani baharat istersin de kavanozdan bi poşete doldururlar ya aynen öyle aldım toz halinde oluyor zaten. Ben 1 liralık istedim epey de geldi açıkçası alalı bir ay olacak ki daha 1/10 'unu kullanmışımdır. Benim aldığım hazır kil maskesi değildi
Şimdi gidiyorum aktara,Tam olarak ne denilerek alınıyor acaba ?
Ya bacılar şu siteye bir türlü resim ekleyemiyorum eğer bu konuda beni aydınlatırsanız resmini ekleyeceğim bendekinin
Hah işte o URL zımbırtısıyla başım dertteurl falan diyor onu ben de çözemedim inan
hazır diil hayatım toz bloga eklerim en yakın zamanda bakarsın bi haftada kaç gün yapayım?Valla bitanem benim aldığım öyle değildi ve yüzünü yıkadığın an etkisini de gösteriyor. Şimdi bu aktara gittiğinde hani baharat istersin de kavanozdan bi poşete doldururlar ya aynen öyle aldım toz halinde oluyor zaten. Ben 1 liralık istedim epey de geldi açıkçası alalı bir ay olacak ki daha 1/10 'unu kullanmışımdır. Benim aldığım hazır kil maskesi değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?