• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Hah işte o URL zımbırtısıyla başım dertte :KK62:

http://yandex.com.tr/gorsel/search?text=toz yeşil kil maskesi&img_url=http://1.bp.kadinlarkulubu.com/-oF2q2pip7D4/UGi0OQTXQMI/AAAAAAAAArM/rs3zZ9Hd2eM/s200/clay.jpg&pos=17&rpt=simage&uinfo=sw-1366-sh-768-ww-1349-wh-631-pd-1-wp-16x9_1366x768&pin=1

Bak aynen böyle bir şey kil maskesi, adamın yapacağı tek şey bunu ne kadarlık istiyorsan poşetleyip sana vermek, oldu bitti maaşallah :KK55:
cnm cevalanın yanında dosya yükle yazar ordan ekle foto aktarda açık beyaz kil wardı onuda aldım o dediğin gibi kürekle kondu ::D ama yeşik kutuda toz warmış harem's mi ne markası

hazır diil hayatım toz bloga eklerim en yakın zamanda bakarsın bi haftada kaç gün yapayım?

Canım benim cildim hayli yağlı olduğu için haftada 2 yapıyorum herhangi bir sorun olmadı. kimi yerde haftada 1 kimi yerde 15 günde bir yapın diyorlar ben biraz kafama göre takılıyom :KK53:

Peki beyaz kil de kızarttı mı yüzünü ?

Eklentiler

• GMM-500x500.jpg
    GMM-500x500.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 110
Hayvancıklar üzerinde yaptıkları acımasız korkunç deneyleri öğrendiğimden beri vazgeçilmezim olan tüm markalar ürünler benim için bitti..
Merhameti olan herkesi bu duyarlılığa davet ediyorum arkadaşlar lüffen hayvanlar üzerinde değil bilimsel yöntemlerle test edilen ürünler tercih edelim

Detaylı bilgi burda var :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ni-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.546218/

The-Colossal-Kajal-Maybelline.jpg likit kullanmayı beceremeyenlerdenim... asansörlü kalemlerden kullanıyorum
gözlerimin hem üzeri hem de içi için
birkaç gün önce maybelline kajal aldım gratisten
çok sevdim, akma, dağılma sorunu yok ve yıkayana kadar koruyor kendisini
tavsiye ederim kızlar

(daha önce avon ve golden rose asansörlü kalemlerini kullanıyordum, onlardan da çok memnunum
bulamayınca bu ürünü denedim..)

Asla vazgeçemeyeceğim ürünler:
1- Dermalogica Daily Microfoliant Peeling
2- Dermalogica Skin Smoothing Cream
3- Kiehls Argan Yağı
4- Nuxe Reve de Miel dudak balmı

Maybelline Master Smokey Eyeliner / Black kesinlikle öneriyorum...çok pratik, çok rahat dağıtıyorum ve akmıyor... 2 senedir avon kullanıyordum çöpe attım...

Hatunlaaaaarrrr Bacılaaaaaar :KK3:

Benim kaşlarım çok seyrek, gürleştirmek için kullandığınız bişeyler var mı ?

Hatunlaaaaarrrr Bacılaaaaaar :KK3:

Benim kaşlarım çok seyrek, gürleştirmek için kullandığınız bişeyler var mı ?
Ben kaş kalemi kullanıyorum canım ama kalem kullanırken dikkat et fazla bastırırsan kaşların dökülür.onun yerine şimdi kaş farları çıktı kaş rengine göre uygun rengi dener alırsın.

Ben kaş kalemi kullanıyorum canım ama kalem kullanırken dikkat et fazla bastırırsan kaşların dökülür.onun yerine şimdi kaş farları çıktı kaş rengine göre uygun rengi dener alırsın.
Kaş kalemi ve farı envai çeşit var elimde, benim istediğim kaş çıkarmak gibi bişi. Seyrek yerleri jiletledim bi süredir sarımsak neym sürüyom ama nasıl yakıyooo anam anam ..

Kaş kalemi ve farı envai çeşit var elimde, benim istediğim kaş çıkarmak gibi bişi. Seyrek yerleri jiletledim bi süredir sarımsak neym sürüyom ama nasıl yakıyooo anam anam ..
Heeee sen öyle diyonnnn:KK48::KK48:
Valla canım benim de çok seyrek ayda bi kaş alıyorum desem yeridir :KK45: ama hiç gürleştirmek için bişi denemek istemedim böyle daha doğal geliyo banaa:KK49:

Heeee sen öyle diyonnnn:KK48::KK48:
Valla canım benim de çok seyrek ayda bi kaş alıyorum desem yeridir :KK45: ama hiç gürleştirmek için bişi denemek istemedim böyle daha doğal geliyo banaa:KK49:
Sen bir aydan bahsediyon ben 2 yıldır cımbız alamıyom elime çünkü milletinki çıkar benimki dökülür aaaah ahhh, yeminle turşu gibi kokuyom artık sarımsaktır yılan yağıdır vazelindir bilmem nedir derken oldum mu bre pehlivan :KK53:

Sen bir aydan bahsediyon ben 2 yıldır cımbız alamıyom elime çünkü milletinki çıkar benimki dökülür aaaah ahhh, yeminle turşu gibi kokuyom artık sarımsaktır yılan yağıdır vazelindir bilmem nedir derken oldum mu bre pehlivan :KK53:
Bence onları kullandığın için de kaşların yorulmuş olabilir ne kadar kimyasal kullanırsan o kadar kaşların yıpranır.aslında cımbız alamıyorum diyon ama cımbız daha çok kalınçıkartıyo biliyon mu:KK45:

Bence onları kullandığın için de kaşların yorulmuş olabilir ne kadar kimyasal kullanırsan o kadar kaşların yıpranır.aslında cımbız alamıyorum diyon ama cımbız daha çok kalınçıkartıyo biliyon mu:KK45:
Yok bitanem bunları yaklaşık 10 gündür kullanıyom ve ciddi anlamda dökülmeyi azalttı ama çıkardı mı dersen sannnnkimm birazcık faydası oldu gibi ya da psikolojim bana oyun oynuyor.
Cımbız nasıl çıkarıyor gülüm sayılı kaşlarımı mı alayım ? Sonra bana kontor müdür nedir ondan yapan yer önermeniz gerekebilir :KK53: Aslında kör şeytan komple vur jileti rahatla diyor ama çıkmazsa bir de görürüm nanayı :KK53:

Yok bitanem bunları yaklaşık 10 gündür kullanıyom ve ciddi anlamda dökülmeyi azalttı ama çıkardı mı dersen sannnnkimm birazcık faydası oldu gibi ya da psikolojim bana oyun oynuyor.
Cımbız nasıl çıkarıyor gülüm sayılı kaşlarımı mı alayım ? Sonra bana kontor müdür nedir ondan yapan yer önermeniz gerekebilir :KK53: Aslında kör şeytan komple vur jileti rahatla diyor ama çıkmazsa bir de görürüm nanayı :KK53:
Çıkartıyo derken daha da gürleştiriyo demek istedim yanlış ifade ettim:eek: belki psikolojik olabilir dediğin gibi.bi de şey diyecektim polikistik var mı sende.çünkü genelde öyle dökülmelere neden olabiliyo.jilet vurma bence vurdun diyelim bi daha ne kadar çıkacak bilemezsin o riski göze alma.

Back