Ben de tesadüfen gördüm, fiyatı 9,25 olmalıydı 10 lira yok yani. En ucuz fiyat buydu piyasada aman alayım gitsin dedim pek umutlu olmayarak ama sırf bitsin diye kullandığım sevmediğim rimelimi bu bazla kullanınca vay canınaaa oldum helal olsun essenceye ..Essence n varmiydi anammmmm hemen bakmaliyim ne kadardi
Kil maskesi canım hem de doğal bir maske ben çok memnunum hem de çok ekonomik, aktardan istediğin kadarlık alabilirsin. Ben 1 liralık aldım 1 ay oldu daha çeyreği bile bitmediSelam kızlar valla 30 sayfaya kadar anca okudum notlarımi aldım şimdi bi sorum var 26 yaşındayım ve çalıştığım için hergün makyaj yapıyorum cildimde bi garip deri altı sivilceler çıkıyo sıkıcam diye kanatiyorum söyle cilde iyi gelen bakim kremi tonik maske tavsiyelerinizi bekliyorum:)
Yazdım listeye:)Kil maskesi canım hem de doğal bir maske ben çok memnunum hem de çok ekonomik, aktardan istediğin kadarlık alabilirsin. Ben 1 liralık aldım 1 ay oldu daha çeyreği bile bitmedi
Ben de tesadüfen gördüm, fiyatı 9,25 olmalıydı 10 lira yok yani. En ucuz fiyat buydu piyasada aman alayım gitsin dedim pek umutlu olmayarak ama sırf bitsin diye kullandığım sevmediğim rimelimi bu bazla kullanınca vay canınaaa oldum helal olsun essenceye ..
Yok esasında essence markasını çok severim bende transparan sabitleyici pudarası var ve benim vıcık vıcık yağlı cildimdeki makyajı bile sabitliyor. Keza göz farı için olan bazından da çooook memnunum. Rimel bazıyla birlikte kaş farını da aldım ondan da memnun kaldım.Essence deyip gecme gecen yuzde 40 lk indrmde rimel aldm 5 bucuk 6 ya geldi srf ucuz diye bugun actm kullndm sasrdim parasna gore performns 10 numara valla
Yok esasında essence markasını çok severim bende transparan sabitleyici pudarası var ve benim vıcık vıcık yağlı cildimdeki makyajı bile sabitliyor. Keza göz farı için olan bazından da çooook memnunum. Rimel bazıyla birlikte kaş farını da aldım ondan da memnun kaldım.
Canım sen hangi rimelini kullandın ben de alayım
Tamamdır ilk fırsatta alınacak :)Far bazı ve dudak kalemlerinden ve love extrem siyah oln pembe yazılı rimelinden memmnunum. Yeni olan lash princess volume maskara yazıyo ustunde
Tamamdır ilk fırsatta alınacak :)
Ben dudak kalemlerinde ucuzcuyum biraz4 tane dudak kalemi var bnde kesnlkle dene onuda
Ben dudak kalemlerinde ucuzcuyum birazAma indirimi yakalarsam alacağım mutlaka
Ben dudak kaleminde daha çok emily marka kullanıyorum sanırım 1-1,5 lira birşey fiyatı, ha indirim zamanı essenceyi zulalarım tabiki o da raflar talan edilmemiş olursa3.5 tl kız normalde indrmde 2 tanesini bu fiyata aldm
Ben dudak kaleminde daha çok emily marka kullanıyorum sanırım 1-1,5 lira birşey fiyatı, ha indirim zamanı essenceyi zulalarım tabiki o da raflar talan edilmemiş olursa
Makyaj çantalarımız aynı gibi :) Gerçi benimkisi çanta değil makyaj dolabı oldu artık, bir çok konuda kanaatkâr biriyken iş makyaj malzemesine gelince açgözlünün önde gideniyimEvet emily de kullanıyorum ben: ))
Benim göz altlarim mordur kucuklugumden beri. Ne kullandiysam kar etmedi. Geçen sene KRYOLAN marka göz altı kapatıcisini aldım ve cok memnun kaldım. Issız bi adaya gitsem yanıma alacağım 3 şeyden biri olur o derece :)) 1 sene oldu alalı ve daha bitmedi. Satıcı bunu 2-3 Sene rahat kullanirsin demişti.
Makyaj çantalarımız aynı gibi :) Gerçi benimkisi çanta değil makyaj dolabı oldu artık, bir çok konuda kanaatkâr biriyken iş makyaj malzemesine gelince açgözlünün önde gideniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?