• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Essence n varmiydi anammmmm hemen bakmaliyim ne kadardi
Ben de tesadüfen gördüm, fiyatı 9,25 olmalıydı 10 lira yok yani. En ucuz fiyat buydu piyasada aman alayım gitsin dedim pek umutlu olmayarak ama sırf bitsin diye kullandığım sevmediğim rimelimi bu bazla kullanınca vay canınaaa oldum helal olsun essenceye ..

Selam kızlar valla 30 sayfaya kadar anca okudum notlarımi aldım şimdi bi sorum var 26 yaşındayım ve çalıştığım için hergün makyaj yapıyorum cildimde bi garip deri altı sivilceler çıkıyo sıkıcam diye kanatiyorum söyle cilde iyi gelen bakim kremi tonik maske tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Selam kızlar valla 30 sayfaya kadar anca okudum notlarımi aldım şimdi bi sorum var 26 yaşındayım ve çalıştığım için hergün makyaj yapıyorum cildimde bi garip deri altı sivilceler çıkıyo sıkıcam diye kanatiyorum söyle cilde iyi gelen bakim kremi tonik maske tavsiyelerinizi bekliyorum:)
Kil maskesi canım hem de doğal bir maske ben çok memnunum hem de çok ekonomik, aktardan istediğin kadarlık alabilirsin. Ben 1 liralık aldım 1 ay oldu daha çeyreği bile bitmedi

Ben de tesadüfen gördüm, fiyatı 9,25 olmalıydı 10 lira yok yani. En ucuz fiyat buydu piyasada aman alayım gitsin dedim pek umutlu olmayarak ama sırf bitsin diye kullandığım sevmediğim rimelimi bu bazla kullanınca vay canınaaa oldum helal olsun essenceye ..

Essence deyip gecme gecen yuzde 40 lk indrmde rimel aldm 5 bucuk 6 ya geldi srf ucuz diye bugun actm kullndm sasrdim parasna gore performns 10 numara valla

Essence deyip gecme gecen yuzde 40 lk indrmde rimel aldm 5 bucuk 6 ya geldi srf ucuz diye bugun actm kullndm sasrdim parasna gore performns 10 numara valla
Yok esasında essence markasını çok severim bende transparan sabitleyici pudarası var ve benim vıcık vıcık yağlı cildimdeki makyajı bile sabitliyor. Keza göz farı için olan bazından da çooook memnunum. Rimel bazıyla birlikte kaş farını da aldım ondan da memnun kaldım.

Canım sen hangi rimelini kullandın ben de alayım

Kızlar bu arada sizlere bir tüyo vereyim, mat ruj seviyorsanız eğer herhangi sürdüğünüz bir rujun üstünden rtansparan sabitleyici pudrayla geçin ama azıcık yoğun sürün yani o matlaşmayı hissedene kadar. Rujunuz anında matlaşıp sabitleniyor ve tüm gün kalıcılığını koruyor.
Tecrübeyle sabittir :)

Yok esasında essence markasını çok severim bende transparan sabitleyici pudarası var ve benim vıcık vıcık yağlı cildimdeki makyajı bile sabitliyor. Keza göz farı için olan bazından da çooook memnunum. Rimel bazıyla birlikte kaş farını da aldım ondan da memnun kaldım.

Canım sen hangi rimelini kullandın ben de alayım

Far bazı ve dudak kalemlerinden ve love extrem siyah oln pembe yazılı rimelinden memmnunum. Yeni olan lash princess volume maskara yazıyo ustunde

Benim göz altlarim mordur kucuklugumden beri. Ne kullandiysam kar etmedi. Geçen sene KRYOLAN marka göz altı kapatıcisini aldım ve cok memnun kaldım. Issız bi adaya gitsem yanıma alacağım 3 şeyden biri olur o derece :)) 1 sene oldu alalı ve daha bitmedi. Satıcı bunu 2-3 Sene rahat kullanirsin demişti.

Benim göz altlarim mordur kucuklugumden beri. Ne kullandiysam kar etmedi. Geçen sene KRYOLAN marka göz altı kapatıcisini aldım ve cok memnun kaldım. Issız bi adaya gitsem yanıma alacağım 3 şeyden biri olur o derece :)) 1 sene oldu alalı ve daha bitmedi. Satıcı bunu 2-3 Sene rahat kullanirsin demişti.

Keşke kryolan alakam olan şehirlerde satılsa keşşşşşke :KK1:

ersag sampuan ve argan yaglı sac bakım kremi cok memnun kaldım bu zamana kadar en cok verin aldıgım sampuandır saclarım ıcın sac kremine bile ıhtıyac olmadan kolayca taranıyor saclarım ustelık boyalıdır dustan wonra argan yaglı kremı de suruyorum hem sacım hemde cildim rahatlıyor tamamen bıtkısel bir ürün cok memnunum asla değistirmem :KK49:

Makyaj çantalarımız aynı gibi :) Gerçi benimkisi çanta değil makyaj dolabı oldu artık, bir çok konuda kanaatkâr biriyken iş makyaj malzemesine gelince açgözlünün önde gideniyim :KK53:

Hic sorma bende oyleyim :D doymuyorum seviyorum ama tek zaafim kozmetik. bi cok sey alırken deger mi du mu bu mu diye hesaplrm ama kozmetge gelnce akan sular duruyor

Back