ben flormar terracote kullanıyorum onun uzerıne de uygulayabılır mıyım bu urunu ? su bu aralar oyuncularda sıkca gordugumuz ısıltıyı mı verıyor cılde ?Cnm bende kullandim fix plus harika bi urun son fısina kadar kullandim :) bitmesin die yine alcam yakin zamanda bitti ruj rengide hos gorunuyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu dudak balmı cok duyuorum hıc kullanmadım nasıl bırsey dudak bakımı ıcın kı acabaAsla vazgeçemeyeceğim ürünler:
1- Dermalogica Daily Microfoliant Peeling
2- Dermalogica Skin Smoothing Cream
3- Kiehls Argan Yağı
4- Nuxe Reve de Miel dudak balmı
Cnm oyuncular higligther kullaniyolar mac fix o kadarda isilti vermez flormar terracote kullanmadim cnm fikrim yokben flormar terracote kullanıyorum onun uzerıne de uygulayabılır mıyım bu urunu ? su bu aralar oyuncularda sıkca gordugumuz ısıltıyı mı verıyor cılde ?
o ürünü nereden alabılırım ?Cnm
Cnm oyuncular higligther kullaniyolar mac fix o kadarda isilti vermez flormar terracote kullanmadim cnm fikrim yok
bloguma buyur cnm ayrıntılı anlattım ayrıca burdada anlatmıştımo ürünü nereden alabılırım ?
bloguma buyur cnm ayrıntılı anlattım ayrıca burdada anlatmıştım
Bloguna bakayım dedim.ulaşamadım amabloguma buyur cnm ayrıntılı anlattım ayrıca burdada anlatmıştım
Sebamed yaşlanma karşıtı kremler, nemlendiriciler...
Garnie nin göz makyaj temzileyicisi.
Flormar...
Kullandığınız avatar hakkında bir fikriniz var mı acaba?!
Aynen cnm tony& guy deniz suyu etkisi mukemmel bi urun banyo sonrasi elsevimi surdukten sonra bunuda uyguluyorum we kendi haline birakiyorum kurutmadan resmen boyle shakira dalgasi gibi oluyo sacim Eki Görüntüle 1197462
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu dudak balmı cok duyuorum hıc kullanmadım nasıl bırsey dudak bakımı ıcın kı acaba
Cnm ben elseve mucizevi yağ ile birlikte kullanıyorum blogumdada anlattım açıklayıcı bi şekilde bi göz at istersen bilgilerimde instagram adresim var ordan ulaşabilirsin linke burda link yayinlamak yasakbenimkini semsert yaptı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?