Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Cnm bende kullandim fix plus harika bi urun son fısina kadar kullandim :) bitmesin die yine alcam yakin zamanda bitti ruj rengide hos gorunuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben flormar terracote kullanıyorum onun uzerıne de uygulayabılır mıyım bu urunu ? su bu aralar oyuncularda sıkca gordugumuz ısıltıyı mı verıyor cılde ?

benim olmazsa olmazlarım flormar terracote pudram , loreal telescopıc maskara, rimmel london scandaleeyes thin eyeliner , emily ve essence dudak kalemleri ve nude dolgunlastırıcı rujum mukemmel buüır makyaj ıcın sadece bunlar yeterli bir de son zamanlarda unlulerın cıldınde bir parlaklık goruyorum ozellıkle belcım bılgının yuzu cok parlıyor her zaman degıl ama bazen kullaılabılır ne kullanıyorsa bılenınız var mı?

Asla vazgeçemeyeceğim ürünler:
1- Dermalogica Daily Microfoliant Peeling
2- Dermalogica Skin Smoothing Cream
3- Kiehls Argan Yağı
4- Nuxe Reve de Miel dudak balmı
bu dudak balmı cok duyuorum hıc kullanmadım nasıl bırsey dudak bakımı ıcın kı acaba

Cnm
ben flormar terracote kullanıyorum onun uzerıne de uygulayabılır mıyım bu urunu ? su bu aralar oyuncularda sıkca gordugumuz ısıltıyı mı verıyor cılde ?
Cnm oyuncular higligther kullaniyolar mac fix o kadarda isilti vermez flormar terracote kullanmadim cnm fikrim yok

Neutrogena Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli

adı üstünde tek adımda bütün makyajımdan kurtuluyorum, pamuk kullanmayı gerektirmiyor. bittikçe aldığım bir ürün

Elile cleansing jel çok güzel temizliyor bu markanın ururunlerini çok seviyorum elile emollient losyon kuru ciltler için nemlendirici birde kuru ciltler için temizleme kremi var elile cleansing krem ürünleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Wet n wild bare it all ruj ve Catherine Arley likit eyeliner. Catherine Arley eyeliner iki üç yedeği vardır bende fiyati 4 tl olmasına rağmen muhteşem uygulanıyor gözlerime ondan başkasını sürmüyorum.

bu dudak balmı cok duyuorum hıc kullanmadım nasıl bırsey dudak bakımı ıcın kı acaba

Yogun bir yapisi var,ama dudak kremi demek az kalir,merhem gibi bisey..catlamis dudaklari 1 gunde adam ediyor..tavsiye ederim. Bi r de kiehls in dudak kremi super. Ama yine de listemde nuxe 1 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…