Ayy bi hemşeri daha buldum yaBir hemşerin olarak ellerine sağlıkcanım severim bu çorbayı
Yarışmada bol şanlar
Ben tesekkur ederim abLacim saoLasin dusunmen yeterLi ☺☺Evet sen şimdilik yanında yat, Vaktı gelince ben sana yaparım söz
Çok teşekkür ederim bitanem. Seninde güzel yüreğine sağlık.
Kk hemşerimiz çokAyy bi hemşeri daha buldum ya
Çok teşekkür ederim canım. Seni tanıdığıma da sevindim.
Ooo beğemek ne kelime bayıldım muhteşemTeşekkür ederim,bisküviden sıkılmışsındır diye bunu yaptım Begendin mi
Sende güzel bi çay demlersen ödeşirizOoo beğemek ne kelime bayıldım muhteşem
Ayy cok tesekkur ederim. Ne guzel yazmissin oyle.Ellerine sağlık Colin ciğim,ne demek sunum olmamış,gayette şirin olmuş hatta ilk dikkatimi çeken ve aaa ne güzel gülen surat yapmış dedim
Çok emek vermişsin canım,mantı gibi hamuru açmış,tek tek kapatmışsın,köfteler desen yine aynıEllerin dert görmesin,yarışmada başarılar dilerim Colin ciğim.
Yooo bence vermek istediğin mesajı gayet güzel vermişsin,ben şıp diye anladım,hiçte bozulmamış.Ellerine sağlık canım gayet güzel bir tarif ve sunum,yarışmada seni görmek güzel.Tekrar yarışmada başarılarAyy cok tesekkur ederim. Ne guzel yazmissin oyle.
Gulen surat biraz bozuldu ama elimden geldigince bende biseyler yapmaya calistim. Ilk kez de katiliyorum, aceleyle biraz acemi isi oldu.Katildikca alisirim artik. Guzel dileklerin icin sagol, bende sana basarilar dilerim.
Tesekkur ederim canim.Ellerine emegine saglik. Basarilar
Yooo bence vermek istediğin mesajı gayet güzel vermişsin,ben şıp diye anladım,hiçte bozulmamış.Ellerine sağlık canım gayet güzel bir tarif ve sunum,yarışmada seni görmek güzel.Tekrar yarışmada başarılar
Estagfurullah canim, yaptik elimizden geldigince. TeskkurlerHarikasın colinim ne yaptın böyle dağıtmıssın buralarıeline koluna sağlık
Tesekkur ederim esescimEllerine sağlık. .
Başarılar canım . .
Anlaştık o zaman şöyle dumanı üstünde :)Sende güzel bi çay demlersen ödeşiriz
Tesekkur ederim perimsüper yaane marifetli çıktın sen bebeğimmm başarılar dilerim kii ellerine sağlık colinimm
Tesekkur ederim IpekEline sağlık bu çorba kategorisinden çok bence başlı başına bir yemek. Bir çorba bu kadar vakit alırsa diğer yemekleri düşünemiyorum bile.
Bunlara zaman ayıran kadınlara da ayrı bir hayranlığım var.
Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?