Çorbalar Kulak Çorbası- Selva Un Sponsorluğunda

Oo colinciğim bu ne böyle Çok iştah kabartıcı görünüyor, mikemmel olmuş. Ellerine sağlık arkadaşım
Malatyanın hem kızları hem de yemekleri güzel olur Malatyalı aile dostumuz var oradan biliyorum Dereceye girersin bence Yarışmada başarılar canım.

Ellerine sağlık Colin ciğim..
Çorbanın görüntüsü çok güzel ve bu çorbada deneyeceklerim arasında, çünkü terbiyeli ve üzerine tereyağ kızaran çorbalara bayılırım

Ayy cok tesekkur ederim pinkim ya cansin can Bi dostun da ben olurum bakarsin

Ellerine sağlık Colin ciğim..
Çorbanın görüntüsü çok güzel ve bu çorbada deneyeceklerim arasında, çünkü terbiyeli ve üzerine tereyağ kızaran çorbalara bayılırım
Tesekkur ederim bilinmeyenfx
Mutlaka denemelisin, gercekten cok lezzetli oluyor.
Ya seninde o cikolatali baklavan hala aklimda, bi yerden goremedim de alayim Artik sana gelcem heralde yemeye

Tesekkur ederim bilinmeyenfx
Mutlaka denemelisin, gercekten cok lezzetli oluyor.
Ya seninde o cikolatali baklavan hala aklimda, bi yerden goremedim de alayim Artik sana gelcem heralde yemeye
Deneyeceğim mutlaka çorbanı canım
Çikolatalı baklava artık bir çok pastanede var, ancak onların mısır şurubunun etkisindenmidir bilmem bazılarının tadı ağır oluyor.
Eğer benim tarifi denersen tatlılar kategorisinde duruyor, hatta yapacak olursan anlamadığın yerleri sorabilirsin canım, küçük tepsi ölçüsü o, hemen olur

Ohh ohh yemede yaninda yat corbasi qibi oLmuss harika qorunuyor tadida cok quzeLdir eminimm COLIN imm sanada bu yakisirdi cok zahmetLi bir corba ☺☺ ve iLk defa qoruyorumm tarifini kaydettim hedef kiLoma uLastiimda yapmayi dusunuyorumm eLLerine saqLikk

Bir hemşerin olarak ellerine sağlık canım severim bu çorbayı
Yarışmada bol şanlar

İyi bari kendim yapayım böyle iyi mi
Tamam canım, yapınca rahatsız edicem seni

Evet sen şimdilik yanında yat, Vaktı gelince ben sana yaparım söz
Çok teşekkür ederim bitanem. Seninde güzel yüreğine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…