Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne alaka ya ,sunum da gayet guzel olmus bence Ozellikle kasiktaki corbasi yememk icin zor tutuyor insan kendini Valla super canim ,Ellerine saglik basarilar diliyorumcolincim
Ne alaka ya ,sunum da gayet guzel olmus bence Ozellikle kasiktaki corbasi yememk icin zor tutuyor insan kendini Valla super canim ,Ellerine saglik basarilar diliyorumcolincim
Hayırlı olsun arkadaşım , valla ne diyim sabah sabah insanın canı çorba ister mi hiç diyodum demekki istermiş , çok güzel ve nefis görünüyor canım ellerine sağlık , başarılar diliyorum , inşallah kazanırsın
Hayırlı olsun arkadaşım , valla ne diyim sabah sabah insanın canı çorba ister mi hiç diyodum demekki istermiş , çok güzel ve nefis görünüyor canım ellerine sağlık , başarılar diliyorum , inşallah kazanırsın
Aaaa deme öyle , bu çorba öyle 5 dakikada yapılan uyduruk çorbalardan değil , bi kere geleneksel ve emek sarfedilerek yapılmış , eline koluna sağlık inşallah birinciliği alırsın arkadaşım