• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kulak Çorbası- Selva Un Sponsorluğunda

Tesekkur ederim Ipek :KK36:
Evet gercekten cok doyurucu, ana yemek yerine bile kullanilabilir.
Benim de sana ayri bi hayranligim var bu arada :oops:
1 hafta tatilden sonra, sendorumlu bir başlangıcın babasını yaşarken duyduğum en güzel şey bu:KK19::KK37:

Ne alaka ya ,sunum da gayet guzel olmus bence :rolleyes: Ozellikle kasiktaki corbasi yememk icin zor tutuyor insan kendini :KK45: Valla super canim ,Ellerine saglik basarilar diliyorumcolincim :KK19:

Hayırlı olsun arkadaşım , valla ne diyim sabah sabah insanın canı çorba ister mi hiç diyodum demekki istermiş , çok güzel ve nefis görünüyor canım ellerine sağlık , başarılar diliyorum , inşallah kazanırsın :KK37:

Hayırlı olsun arkadaşım , valla ne diyim sabah sabah insanın canı çorba ister mi hiç diyodum demekki istermiş , çok güzel ve nefis görünüyor canım ellerine sağlık , başarılar diliyorum , inşallah kazanırsın :KK37:
Eheheh sağol canım, sondan birinci olcam ki zaten :KK70:

Aaaa deme öyle , bu çorba öyle 5 dakikada yapılan uyduruk çorbalardan değil , bi kere geleneksel ve emek sarfedilerek yapılmış , eline koluna sağlık inşallah birinciliği alırsın arkadaşım :KK73::KK36:

Back