Kul yasattigini yasamadan olmezmis.. gercekten oyle mi?

yok beddua etmem ben.. Allah buyuk.

Başkasında görmedim ama kendimde çok gördüm.. Geçen sene bu dönemler çok zor zamanlar geçiriyodum, düşündüm naptım da bunlar oluyor diye. Önceden üzdüğüm kırdığım kişiler olmuş istemeden yeni yeni fark ediyorum ve onların yaşadığını yaşadım bizzat.
Ben eminim artık yaşattığını yaşamadan ölmüyorsun hareketlerime çeki düzen vermeye çalışıyorum fark ettiğimden beri

Geri dönüşü kabul etmememiz gerekiyor işte. Aynı insana ikinci kez üzme fırsatı vermemek lazım

ALLAH'ın adaletine güveniyorum, güvenmiyor olsaydım ben de kötülük yapabilir, intikamla uğraşabilirdim zaten. Ben artık şunu düşünüyorum, ALLAH bazı insanlara çok şans tanıyor, azacaklar mı yoksa kıymet bilip şükür edecekler mi, bazılarını da üstüste sınıyor, bana güvenip sabredecekler mi diye... ALLAH kullarını yine kullarıyla cezalandıracak ya da sınayacak tabi ki, yoksa gökten sopa indirecek hali yok. Hepimiz de bazen sabrı, bazen de şükrü sınananlarız, kimin ne yaşadığını kimse bilemez, dışarıdan göründüğü gibi olmaz. Sen "bak ben yalnızım hala ama falanca kişi evli, mutlu o kadar ettiğine rağmen" dersin ama onun da nasıl mücadeleler verdiğini bilemezsin. Ben mesela bana acı veren o kişiyle hala beraber ya da evlenmiş olsaydım eminim ki şu günlerimi mumla arayacaktım, ALLAH benim için şer görüneni (çok üzülmüştüm) aslında bana hayırlı kılmış, yeni yeni anlıyorum. Boynuzsuz hayvanın boynuzlu hayvandan alacağı hakkı dahi gözeten bir Rabbimiz var şükür, bu küçük hesaplara bizim kafa yormamıza hiç gerek yok, kendine odaklan.

Benim öyle uzun bir süre değildi ama bende senin gibi 4 aylik sözlülük sürecinden sonra söz attım deli gibi sevdiğini saniyordum oysa ki ama tek bir tartişma da hemde benim hiç bir hatam yok ken başka larinin sözlerine aldanip ailesinin sözüne kanip yüzüstü birakmişti beni .üzerinden yillar geçti ama yaram ilk günkü gibi kaniyor geçmedi .annelik evlilik hiç bir şey o yarama merhem olmadi .maalesef diyorum .imtihandi yaşanmasi gerekiyordu ama insanin cani aciyor ya işte beni o yikan her seferde o ....

kişiler bazen yaptıklarının, karşıdaki insan için ne denli yara açtığını bilmiyorlar. senin adına da üzüldüm. ben hep derim, bu dünyadaki en büyük günahlardan biri bir insanın hayallerini kırmaktır diye. evlenmişsin, anne olmuşsun bunları aklından çıkarman gerekiyor artık önüne bakman gerekiyor. evet yaşadın ama bitti. bak çocuğuna, ailene ada kendini emin ol daha büyük servet yok. o kişi de sen sanma ki dört dörtlük güllük gülistanlık bir yaşam sürüyor. her şey sosyal medyada yansıtıldığı gibi değil. ilahi adalete inanıyorum, kul yaşattığını yaşamasa da mutlaka karşılığını bulur bir yerden

Benim evliliği m de problem li

Benim evliliği m de problem li
şimdi göz gezdirdim konularına detaylı olarak bilmiyorum ama 2017 yılından bu yana şiddet gördüğüne dair konular açmışsın. boşanmak için neyi bekliyorsun? kaç kurtul şu adamdan. aldatılma, şiddet psikolojik baskı hepsi mevcut. şu şartlar altında oğlunun velayeti de sana verilir. ailen mi arkanda değil? geçim sıkıntısı mı? üzüldüm senin adına gerçekten lütfen artık gereğini yap

Valla buna bende inanmıyorum yok oyle bisey.
Ne evimin esyasını begenip alabildim ne istedigim seyler oldu. Kv sağolsun mafetti herseyimi.
Kızı simdi 0 dan ev esya aldı herşeyini beğenerek ve kv sinden çoook uzağa gitti(6 sene sonra)
Bense hala sığıntı gibi kv nin alt katında ona ait evde hergün zehir kavga dövüş mutsuzlukla geçiniyorum. Bumu simdi adalet
Diğer cocukları istediği okulları tutturdu herşey bu kadar yolunda olabilir mi... bense ne istesem elimde kalıyor demekki kötüyüm gerçekten . Baksana adalet onlardan yana.

Ettiğini çekersin
Elbet geç veya hemen
Onun terazisi şaşmaz

Alma mazlumun ahını
Çıkar aheste aheste

Gelinleri, kiz tarafini asagilayan ezen, her turlu edepsizligi kendine hak goren ve asla burnunu indirmeyen eski kayinvalide, aileme ve bana yalvarmak icin kapi kapi dolandı.. Aglayarak yalvardi.. Ölse yapmayacağı şey ama ALLAH oyle bi yaptirir ki.. Oyle buyuk, oyle adaletli ki.. Her sucun cezasi burda verilecek diye bi sey yok fakat hic bi kotuluk cezasiz kalmıyor, burasi cok net..

Canim mahkeme var kasimda evde değilim şuan uğraşiyorim bende

+10000

Boyle durum yasadiysaniz yazabilir misiniz? su gunlerde o kadar ihtiyacim var ki.
kalp kirikligi baska birsey
Genclik yillarimda bir sevgilim vardi universite donemlerimdi 10 yil kadar once. Dunyada bir tek o vardi sanki 1 yil gorustuk ama annesi beni hic istemedi zaten benim ailem de şehir disi istemedi. Annesi hergun beni arar hakaret ederdi seni almiycam istemiyorum oglumu mezara koyarim sana vermem diye. Gel zaman git zaman 1 sene boyunca her gun agladim. Sonra kadinla bas edemedim ayrildim ama icim cok yandi. Benden once evlendi oglu cocuklari olmustu hatta. Nasil bir ahimi aldilarsa 2 cocugun ustune bosanmis oglu. Bence annesinin bana yaptilarini cektiler. Tabi Allah bilir yinede.

ben öyle bi kaynanaya o kadın da dayanamadı

Bakın Hitler'e. Milyonlarca masuma işkence etti. Kafasına sıktı gitti. Yaşattığını yaşamadan öldü gitti yani.
Kötülük etmiş biri eziyet çekerek öldüğü zaman bak hak ettiğini buldu diyoruz da böyle bir sürü örneği de görmezden geliriz hep nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…