- 26 Haziran 2018
- 95
- 166
- 93
- 38
- Konu Sahibi DertlerDerya8701
-
yok beddua etmem ben.. Allah buyuk.Bi insanın niyetini zaten onu tanıyan bilir tabiki, kötülük için yaptıysa ben inanırım ki Allah'ından bulur.. Ama hayatın akışıdır da bazı şeyler hepimiz bilmeden üzebiliriz bazen birilerini belki öyle bişeydir diye düşündüm.. Sonuçta aldatma falan yok ortada.. Burda öyle şeyler okuyoruzki insanlar her işine gelmeyene beddua falan tadında yazıyo da ondan bu kadar sorguladım kusura bakma canım.. Umarım en kısa zamanda üzüntün geçer unutursun sen de
Nasıl bir kalp kırıklığı?Boyle durum yasadiysaniz yazabilir misiniz? su gunlerde o kadar ihtiyacim var ki.
kalp kirikligi baska birsey
Geri dönüşü kabul etmememiz gerekiyor işte. Aynı insana ikinci kez üzme fırsatı vermemek lazımne yasatti, iliski istemiyorum diyip. 2 hafta sonra baska biriyle iliskiye basladi. iste bunu yasatti. utanmadanda bana soyledi. asik oldum napabilirim diye? ustelik ben ondan ayrilmisken geri geldi aklimi karistirdi. duzelecegine soz verdi. onu yaptiktan 1 hafta sonra baskasiyla tanismis.
Benim öyle uzun bir süre değildi ama bende senin gibi 4 aylik sözlülük sürecinden sonra söz attım deli gibi sevdiğini saniyordum oysa ki ama tek bir tartişma da hemde benim hiç bir hatam yok ken başka larinin sözlerine aldanip ailesinin sözüne kanip yüzüstü birakmişti beni .üzerinden yillar geçti ama yaram ilk günkü gibi kaniyor geçmedi .annelik evlilik hiç bir şey o yarama merhem olmadi .maalesef diyorum .imtihandi yaşanmasi gerekiyordu ama insanin cani aciyor ya işte beni o yikan her seferde o ....herkes kırılıyor ve üzülüyor. en güvendiğin insandan yiyorsu silleyi. 3 yıl birlikteliğin ardından sözlendim, sözlendikten birkaç ay sonra söz attım hem de acı bir şekilde. ciddi anlamda psikolojik sorunlar yaşadım, kendime olan güvenimi kaybettim en kötüsü artık kendimi sevmiyordum. bunların hepsi birer süreç geçiyor sonra ama o an ne hissettiğini asla unutmuyorsun. hani her şeyi unutursun ismini bile, ama o adını koyamadığın hissi unutamıyorsun sadece alışıyorsun. hayallerin en ciddiyete varmış noktasında aldım darbeyi. yani sevgililik sürecinde olsaydı evet yine zordu ama söz artık belli ciddiyete erişmişsin yaza evleneceksin. ama yine de şükrediyorum, peki ya evlendikten sonra bilseydim? çok daha kötü. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez, sabır sabır sabır. hayırlısı böyleymiş diyip geçmeyi, canımı sıkmamayı öğrendim patavatsızca soru soran kişilere. ama hepsi birer tecrübe. bir bakmışsın hayat daha iyilerini çıkarmış karşına, layığını. şükrediyorum iyi ki bitmiş iyi ki onları yaşamışım, çünkü bu yolun sonunda sevgilim varmış. ben ona ulaşmışım oyunu kazanmışım ben önüme bakarım artık
sen neler yaşadın anlatmak ister misin?
kişiler bazen yaptıklarının, karşıdaki insan için ne denli yara açtığını bilmiyorlar. senin adına da üzüldüm. ben hep derim, bu dünyadaki en büyük günahlardan biri bir insanın hayallerini kırmaktır diye. evlenmişsin, anne olmuşsun bunları aklından çıkarman gerekiyor artık önüne bakman gerekiyor. evet yaşadın ama bitti. bak çocuğuna, ailene ada kendini emin ol daha büyük servet yok. o kişi de sen sanma ki dört dörtlük güllük gülistanlık bir yaşam sürüyor. her şey sosyal medyada yansıtıldığı gibi değil. ilahi adalete inanıyorum, kul yaşattığını yaşamasa da mutlaka karşılığını bulur bir yerdenBenim öyle uzun bir süre değildi ama bende senin gibi 4 aylik sözlülük sürecinden sonra söz attım deli gibi sevdiğini saniyordum oysa ki ama tek bir tartişma da hemde benim hiç bir hatam yok ken başka larinin sözlerine aldanip ailesinin sözüne kanip yüzüstü birakmişti beni .üzerinden yillar geçti ama yaram ilk günkü gibi kaniyor geçmedi .annelik evlilik hiç bir şey o yarama merhem olmadi .maalesef diyorum .imtihandi yaşanmasi gerekiyordu ama insanin cani aciyor ya işte beni o yikan her seferde o ....
Benim evliliği m de problem likişiler bazen yaptıklarının, karşıdaki insan için ne denli yara açtığını bilmiyorlar. senin adına da üzüldüm. ben hep derim, bu dünyadaki en büyük günahlardan biri bir insanın hayallerini kırmaktır diye. evlenmişsin, anne olmuşsun bunları aklından çıkarman gerekiyor artık önüne bakman gerekiyor. evet yaşadın ama bitti. bak çocuğuna, ailene ada kendini emin ol daha büyük servet yok. o kişi de sen sanma ki dört dörtlük güllük gülistanlık bir yaşam sürüyor. her şey sosyal medyada yansıtıldığı gibi değil. ilahi adalete inanıyorum, kul yaşattığını yaşamasa da mutlaka karşılığını bulur bir yerden
şimdi göz gezdirdim konularına detaylı olarak bilmiyorum ama 2017 yılından bu yana şiddet gördüğüne dair konular açmışsın. boşanmak için neyi bekliyorsun? kaç kurtul şu adamdan. aldatılma, şiddet psikolojik baskı hepsi mevcut. şu şartlar altında oğlunun velayeti de sana verilir. ailen mi arkanda değil? geçim sıkıntısı mı? üzüldüm senin adına gerçektenBenim evliliği m de problem li
Boyle durum yasadiysaniz yazabilir misiniz? su gunlerde o kadar ihtiyacim var ki.
Canim mahkeme var kasimda evde değilim şuan uğraşiyorim bendeşimdi göz gezdirdim konularına detaylı olarak bilmiyorum ama 2017 yılından bu yana şiddet gördüğüne dair konular açmışsın. boşanmak için neyi bekliyorsun? kaç kurtul şu adamdan. aldatılma, şiddet psikolojik baskı hepsi mevcut. şu şartlar altında oğlunun velayeti de sana verilir. ailen mi arkanda değil? geçim sıkıntısı mı? üzüldüm senin adına gerçektenlütfen artık gereğini yap
+10000Allah öyle insanları daha çok seviyor cümlesi hiç doğru değil ne kadar kırgında olsanız bu hayata söylemeyin böyle rabbimin zoruna gider. Allah böyle insanlara dünyalık verir susturur ki sesini duymayayım diye. Eğer ki zor şartlardan geçiyorsak sevinmeliyiz bi yandan çünkü rabbim seni unutmamış demek senden dua etmeni istiyor sesini duymak istiyor demek. Bu dönemde imanınıza sıkıca sarılın ne gelirse iyisiyle kötüsüyle rabbimden her şey yoluna girer inşallah hayatınızda.
Genclik yillarimda bir sevgilim vardi universite donemlerimdi 10 yil kadar once. Dunyada bir tek o vardi sanki 1 yil gorustuk ama annesi beni hic istemedi zaten benim ailem de şehir disi istemedi. Annesi hergun beni arar hakaret ederdi seni almiycam istemiyorum oglumu mezara koyarim sana vermem diye. Gel zaman git zaman 1 sene boyunca her gun agladim. Sonra kadinla bas edemedim ayrildim ama icim cok yandi. Benden once evlendi oglu cocuklari olmustu hatta. Nasil bir ahimi aldilarsa 2 cocugun ustune bosanmis oglu. Bence annesinin bana yaptilarini cektiler. Tabi Allah bilir yinede.Boyle durum yasadiysaniz yazabilir misiniz? su gunlerde o kadar ihtiyacim var ki.
Genclik yillarimda bir sevgilim vardi universite donemlerimdi 10 yil kadar once. Dunyada bir tek o vardi sanki 1 yil gorustuk ama annesi beni hic istemedi zaten benim ailem de şehir disi istemedi. Annesi hergun beni arar hakaret ederdi seni almiycam istemiyorum oglumu mezara koyarim sana vermem diye. Gel zaman git zaman 1 sene boyunca her gun agladim. Sonra kadinla bas edemedim ayrildim ama icim cok yandi. Benden once evlendi oglu cocuklari olmustu hatta. Nasil bir ahimi aldilarsa 2 cocugun ustune bosanmis oglu. Bence annesinin bana yaptilarini cektiler. Tabi Allah bilir yinede.
Aynen oyle demek ki . Saclarim sariydi diye ben eve manken aramiyorum iz gorecek kari ariyorum diye kendini yerlere vururdu hep. Kimsenin canini yakmayacaksin .ben öyle bi kaynanaya o kadın da dayanamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?