- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.261
- 28
- Konu Sahibi DertlerDerya8701
-
Hani diyorsunuz ya öyle olsaydı böyle olsaydı diye siz neyin sizin için en güzel olacağını bilemezsiniz. Diyorsunuz ya şuan mutsuzum belki o zaman çok daha mutsuz olacaktınız. İstediğimiz herşey bizim için iyi olmayabilir bizim bunu çözebilecel bir kabiliyetimiz yok. Birşey olmuyorsa en iyisi budur bence buna kendinizi inandırın. Bazen ohh iyi ki böyle olmuş diyebiliriz hayat bize gösterir sonucu ama bazen de biz görmeyiz ama adalet çoktan sağlanmıştır.Çok yorum yapmak istemiyorum çünkü bu aşamada yaptığım her yorum bu cinsten olacak biliyorum. Ben yüzüne baktığım kim varsa rezil oldum. Ölme hayali ile mutlu oldum bir zamanlar yemin ediyorum tek huzur veren şey kurduğum o hayallerdi. Çok açık yazamıyorum banlanmamak için. Bunları yazarken bile gözümden yaşlar geliyor. Arkadaşlarımın ailemin gözünde aciz zavallı oldum. Sevdiğim o hainin gözünde saf salak oldum. Allah dua edelim diye veriyor diyorsunuz belki haklısınız ama benim gücüm kalmadı inancım da o kadar kuvvetli değil artık güvenmiyorum kendime. O hayatı bana verse ben daha çok dua ederdim daha çok insanı mutlu ederdim şimdi verdiğim tek şey mutsuzluk. Beddua etmedim hiç sadece istedim ki pişman olsun. Başına aşırı kötü şeyler gelsin demedim duygusal olarak beni anlasın özür bile dilese içim soğuyacaktı. Yoksa zaten kıyamam anlık hep sinirim benim. İçindeki iyi tarafına dönsün istedim kurtulsun o kötü halinden çevresinden yalanlarından istedim. Neyse çenem açıldı. Allah herkesin kalbine göre güzellikler versin çok sağolun iyi dilekleriniz için.
Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.İbrahim Suresi 42. AyetBoyle durum yasadiysaniz yazabilir misiniz? su gunlerde o kadar ihtiyacim var ki.
kalp kirikligi baska birsey
Bunu ben de çok düşündüm ama sanırım yok öyle bir şey çünkü benim canımı yakan insanların bırak mutsuzluğunu görmeyi her gün yaşadığı güzelliklere şahit oldum her işleri yolunda gitti ben sokaklarda orda burda hıçkıra hıçkıra ağladığımla kaldım. Ama ben de takipteyim varsa böyle oluyor diyen merakla okuyor olacağım.
ne yasatti, iliski istemiyorum diyip. 2 hafta sonra baska biriyle iliskiye basladi. iste bunu yasatti. utanmadanda bana soyledi. asik oldum napabilirim diye? ustelik ben ondan ayrilmisken geri geldi aklimi karistirdi. duzelecegine soz verdi. onu yaptiktan 1 hafta sonra baskasiyla tanismis.
Çok yorum yapmak istemiyorum çünkü bu aşamada yaptığım her yorum bu cinsten olacak biliyorum. Ben yüzüne baktığım kim varsa rezil oldum. Ölme hayali ile mutlu oldum bir zamanlar yemin ediyorum tek huzur veren şey kurduğum o hayallerdi. Çok açık yazamıyorum banlanmamak için. Bunları yazarken bile gözümden yaşlar geliyor. Arkadaşlarımın ailemin gözünde aciz zavallı oldum. Sevdiğim o hainin gözünde saf salak oldum. Allah dua edelim diye veriyor diyorsunuz belki haklısınız ama benim gücüm kalmadı inancım da o kadar kuvvetli değil artık güvenmiyorum kendime. O hayatı bana verse ben daha çok dua ederdim daha çok insanı mutlu ederdim şimdi verdiğim tek şey mutsuzluk. Beddua etmedim hiç sadece istedim ki pişman olsun. Başına aşırı kötü şeyler gelsin demedim duygusal olarak beni anlasın özür bile dilese içim soğuyacaktı. Yoksa zaten kıyamam anlık hep sinirim benim. İçindeki iyi tarafına dönsün istedim kurtulsun o kötü halinden çevresinden yalanlarından istedim. Neyse çenem açıldı. Allah herkesin kalbine göre güzellikler versin çok sağolun iyi dilekleriniz için.
Eften püften bir mesele. Sunu yasatsa nolur size yasatmasa nolur. Hata sizde ki boyle adamlarla birlikte oluyorsunuz. Sanki baska adam yokne yasatti, iliski istemiyorum diyip. 2 hafta sonra baska biriyle iliskiye basladi. iste bunu yasatti. utanmadanda bana soyledi. asik oldum napabilirim diye? ustelik ben ondan ayrilmisken geri geldi aklimi karistirdi. duzelecegine soz verdi. onu yaptiktan 1 hafta sonra baskasiyla tanismis.
Dunya kucuklugunden. Sevgilim bir hafta sonra baskasini buldu ah edeyim,kaynanam agzini acti ah edeyim, gorumcem surdan kalk suraya otur dedi ah edeyim. Abidik gubidik meseleden ilahi adalet bekliyorlar. Kimse de demiyor ki yoksulun elinden lokmasini alan,hayvanlara eziyet eden,colugu cocugu magdur eden,sapiklar,ahlaksizlar,yuzsuzler cezasini bulsun.Böyle şeylere pek inanmam. Hele hele gönül ilişkilerinde hiç inanmam.
İlahi adalet varsa, hayvan ve çocuklar gibi savunmasız canlılara yapılan kötülükler için vardır bence. Ben bunlar için olsun dilerim.
Yoksa artık ayağı taşa değen, birilerine ah edip sonuç bekler oldu. Koca koca insanlar kendi akıllarını kullanmayıp seçtiği insanların, hayatının sorumluluğunu Allah'a havale eder oldu. Çok abartılır oldu ilahi adalet meselesi yani. O kadar da değil.
Bahane sunmuş size sonuçta sevgiliyken aldatmamış üstünüzde bi hakkı olmamış boşverin gitsin olmuyorsa vardır bir hayır allah daha iyilerini çıkarır.ne yasatti, iliski istemiyorum diyip. 2 hafta sonra baska biriyle iliskiye basladi. iste bunu yasatti. utanmadanda bana soyledi. asik oldum napabilirim diye? ustelik ben ondan ayrilmisken geri geldi aklimi karistirdi. duzelecegine soz verdi. onu yaptiktan 1 hafta sonra baskasiyla tanismis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?