Kul yasattigini yasamadan olmezmis.. gercekten oyle mi?

Aynen öyle mutluluğuma şart koşuyorum artık dolayısıyla da olmuyor. Onu kötü görsem üzülürüm ama iyi görünce de sinirleniyorum. Böyle saçma bir his içindeyim. Çok değer vermiştim benim için ilkti o sebeple sanırım haddinden fazla yaralandım. Çok teşekkür ediyorum önerilerin için. Bir kısmını uyguluyorum inşallah daha da toparlarım. Sana da geçmiş olsun düzgün insan kalmamış.

"ilişki istemiyorum" cümlesi "SENİNLE ilişki istemiyorum" cümlesinin kırmadan söyleme şeklidir.

Bana kötülük edenin daha da kötü hallere düştüğünü gördüğüm kadar;bana mısın demeyen,hayatına güllük gülistanlık devam ettireni de gördüm. Yani gerçekte neler yaşadıklarını bilemeyiz, etme bulma dünyası denen şey göreceli bir kavram olduğu kadar kocaman bir bilinmezliktir.

Aksine ben acı çektikçe daha da güçlendiler şu an ben yine acı çeken tarafım onlar daha iyi. Hayatları mükemmel gidiyor birde kendime bakıyorum hayattan istediğim ne varsa önüme hep engel.

Benimki tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama..

Bişey var ki tahmin ettiğim kişiyse, galiba ben onun bedelini ödüyorum evliliğimde..

Çok büyütmüsuun gözünde olayı, hayat öyle benim canımı yaktı onunda yanacak ben göreceğim demekle ilerlemiyor.
Allah'a havale et ve yoluna devam et.

Çevremde şahit olduğum olaylar oldu. Eden buldu tabiri caizse ama bazısı 4-5 sene sonra bazısı 30 sene sonra. İlahi adalet ne zaman nasıl tecelli edecek bilinmez o yüzden sizde zamana bırakıp önünüze bakın.

Boş ver bu dünyada olan bu dünyada kalır. Bunun bir de öbür dünyası var. Kul hakkıyla gelmeyin diyor Allahüteala. Öbür tarafta çatır çatır alırsın.

Boyle durum yasadiysaniz yazabilir misiniz? su gunlerde o kadar ihtiyacim var ki.
kalp kirikligi baska birsey

Evet yaşadım
5 kişi var ah ettiğim, dördü yaşadı. Ama benden hiç kötülük görmediler, gene de iyilik yaptım kötülüklerine karşı. Allaha havale edin. O'nun adaleti hepimizden daha silleli geliyor. Kötülük etmeyin hiç onlara karşı, buna fırsat bulsanız dahi etmeyin. Hesabı Allaha bırakın.

Bende edenin ettiğini çektiğine inananlardanım fakat,
Hani derler ya ''sen elmayı seviyorsun diye, elmanın seni sevmesi şart mı?''
Aslında yukarıda bir üye de söylemiş İstemiyorum diyerek seninle ilişkisini bitirmiş.
Yani hayatına aldığı kişiyi sen hayatındayken almamış bence canın yandığından bu açıdan bakamamışsın kuzum.

"ilişki istemiyorum" cümlesi "SENİNLE ilişki istemiyorum" cümlesinin kırmadan söyleme şeklidir.
Elbette olabilir .. bu dogal birsey ama 3 aydir hergun arayip gunde 50 kere mesaj yazmayacakti o zaman. erkek arkadasim gibi davranmayacakti. kisacasi duygularimla oynamayacakti. durust olsaydi bu kadar canim yanmazdi. zaten canimin yanmasi baskasi ile olmasi degil. benim duygularimla oynayip, simdi o bayanla ne kadar mutlu oldugunu gelip bana anlatmasi.

anladım.. Başka biriyle olduğunu size söyleme gereğini neden duydu peki? Arıyo muydunuz acaba rahatsız mı oldu karşı taraf?

asla öyle bir dünya yok

kim ne ettiyse yanına kar kalıyo

İyi bir insan olduğunuz için dünyanın size adil davranmasını beklemek, vejetaryen olduğunuz için bir boğanın size saldırmamasını beklemek gibidir

bu söz kötü insanlar için de geçerli

yok 2 haftadir gorusmuyorduk zaten. nasil oldugumu merak etmis. bende nasilsin diyince anlatti. herseyi sildim zaten ki arayip sormayayim.
Bi insanın niyetini zaten onu tanıyan bilir tabiki, kötülük için yaptıysa ben inanırım ki Allah'ından bulur.. Ama hayatın akışıdır da bazı şeyler hepimiz bilmeden üzebiliriz bazen birilerini belki öyle bişeydir diye düşündüm.. Sonuçta aldatma falan yok ortada.. Burda öyle şeyler okuyoruzki insanlar her işine gelmeyene beddua falan tadında yazıyo da ondan bu kadar sorguladım kusura bakma canım.. Umarım en kısa zamanda üzüntün geçer unutursun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…