- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
- Konu Sahibi DertlerDerya8701
-
Yani ilahi adalet denen kavramı yaşayanlar oluyor evet ama sizin yaşayacağınızın garantisi yok, çok üzgünüm sizi anlıyorum. Ben de aldatıldım, eski sevgilim şu an beni aldattığı kişiyle değil ama başka bir kızla birlikteydi en son gayet de mutlulardı. Benim de ilişkim var, ben de mutluyum hatta "İyi ki olmamış onunla" diyebiliyorum. Bunu diyebilmek için başımdan kötü bir ilişki daha geçmesi gerekti ama dediğim gibi her insan sizi mutsuz ettiği için mutsuz olacak diye bir şey yok. İlahi adalet beklemektense kendi mutluluğunuz için uğraşın derim.
Aynen öyle mutluluğuma şart koşuyorum artık dolayısıyla da olmuyor. Onu kötü görsem üzülürüm ama iyi görünce de sinirleniyorum. Böyle saçma bir his içindeyim. Çok değer vermiştim benim için ilkti o sebeple sanırım haddinden fazla yaralandım. Çok teşekkür ediyorum önerilerin için. Bir kısmını uyguluyorum inşallah daha da toparlarım. Sana da geçmiş olsun düzgün insan kalmamış.Canım senin sorunun ne biliyor musun? Mutluluğu dışarıda arıyorsun. Yani sana kötülük yapan insanların da kötü duruma düşmesini en azından pişman olmasını kendince bir totem haline getirmişsin; bu durum yaşanırsa her şeyin düzeleceğine inanıyorsun tamamen kendini buna endekslemişsin. O yüzden dış kontrol odağın da herkesin başına gelebilecek/gelmiş olan şeyleri gözünde büyütmeni sağlıyor. Başıma iyi şeyler gelsin diye o insanı affetme, prangalarından kurtulmak için affet ya da affetme. "Ne hali varsa görsün" diyebil.
Başkaları için iyi olma, onlar için iyilik güzellik falan dileme. Çünkü içinden gelen şey bu değil ne olursa olsun ve ruhunu zehirliyorsun böyle. Kendin için bir şeyler yap, kafanı dağıtacak bir hobi bul, yeni bir çevre edinmeye çalış. Paran varsa yurt dışı turlarına çık, Interbus/Interrail yap. Hayatını yaşa, sen umursamadıkça o kötü enerji uzaklaşacak inan.
"ilişki istemiyorum" cümlesi "SENİNLE ilişki istemiyorum" cümlesinin kırmadan söyleme şeklidir.ne yasatti, iliski istemiyorum diyip. 2 hafta sonra baska biriyle iliskiye basladi. iste bunu yasatti. utanmadanda bana soyledi. asik oldum napabilirim diye? ustelik ben ondan ayrilmisken geri geldi aklimi karistirdi. duzelecegine soz verdi. onu yaptiktan 1 hafta sonra baskasiyla tanismis.
Boyle durum yasadiysaniz yazabilir misiniz? su gunlerde o kadar ihtiyacim var ki.
kalp kirikligi baska birsey
Elbette olabilir .. bu dogal birsey ama 3 aydir hergun arayip gunde 50 kere mesaj yazmayacakti o zaman. erkek arkadasim gibi davranmayacakti. kisacasi duygularimla oynamayacakti. durust olsaydi bu kadar canim yanmazdi. zaten canimin yanmasi baskasi ile olmasi degil. benim duygularimla oynayip, simdi o bayanla ne kadar mutlu oldugunu gelip bana anlatmasi."ilişki istemiyorum" cümlesi "SENİNLE ilişki istemiyorum" cümlesinin kırmadan söyleme şeklidir.
anladım.. Başka biriyle olduğunu size söyleme gereğini neden duydu peki? Arıyo muydunuz acaba rahatsız mı oldu karşı taraf?Elbette olabilir .. bu dogal birsey ama 3 aydir hergun arayip gunde 50 kere mesaj yazmayacakti o zaman. erkek arkadasim gibi davranmayacakti. kisacasi duygularimla oynamayacakti. durust olsaydi bu kadar canim yanmazdi. zaten canimin yanmasi baskasi ile olmasi degil. benim duygularimla oynayip, simdi o bayanla ne kadar mutlu oldugunu gelip bana anlatmasi.
yok 2 haftadir gorusmuyorduk zaten. nasil oldugumu merak etmis. bende nasilsin diyince anlatti. herseyi sildim zaten ki arayip sormayayim.anladım.. Başka biriyle olduğunu size söyleme gereğini neden duydu peki? Arıyo muydunuz acaba rahatsız mı oldu karşı taraf?
Bi insanın niyetini zaten onu tanıyan bilir tabiki, kötülük için yaptıysa ben inanırım ki Allah'ından bulur.. Ama hayatın akışıdır da bazı şeyler hepimiz bilmeden üzebiliriz bazen birilerini belki öyle bişeydir diye düşündüm.. Sonuçta aldatma falan yok ortada.. Burda öyle şeyler okuyoruzki insanlar her işine gelmeyene beddua falan tadında yazıyo da ondan bu kadar sorguladım kusura bakma canım.. Umarım en kısa zamanda üzüntün geçer unutursun sen deyok 2 haftadir gorusmuyorduk zaten. nasil oldugumu merak etmis. bende nasilsin diyince anlatti. herseyi sildim zaten ki arayip sormayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?