- 9 Kasım 2010
- 444
- 718
- 303
- Konu Sahibi DertlerDerya8701
-
Üzerinden yillar geçti ama hala böyle olamadim maalesef canim .hakkimi yediler üzdüler çok kirdilar benidemet akalının çok sevdiğim bir sözü vardır “yarına kalsa da yanına kalmaz”
boşverin kızlar böyle durumlarda gamsız geniş biri olmak gerekiyormuş ben de bunu öğrendim.
Canim rabbimize siğinalim .inşallahno yapanda bir gün bulacak.Allah zalimleri sevmez ve cezalarini vermede acele etmez Allah sadece erteler ama zamani gelince o da görecektir.Allah verdikçe azan şaşiran kul da cezasini görecektir.Ayetlerde de bu var zaten.Aynen. Ben de ne planlar yaptım o eşiklerde dolandım sevdiklerime ne metinler yazdım son olarak atarım onlara diye. Gözümün önünde bana nispet yapıldı. Ben hala yalnızım o devam. Hakkım helal değil ne maddi ne manevi. İnancım bile zayıfladı bir kere ayağının taşa değdiğini görmedim ya. Yine ağlayasım geldi. Bugün de mutluydu. Çok yardım diledim Allahtan onu affederim bile yardım et dedim. Etmedi. İşimde belalar musallat oldu sosyal hayatta oldu aileme arkadaşlarıma rezil oldum. Artık çevrem niye her şey yulini buluyor diyecek hale geldi. Yüzüm gerçekten gülmedi hep sahte gülüşlerim mutlu görsünler diye yapıyorum her şeyi.Artık inanmıyorum da pek Allah öyle insanları sanırm daha çok seviyor yalan söyleyip insanların duygularıyla oynayan insanları modernlik ayağına her şeyi yaşayan, yaşamayanı ayıplayanları seviyor en çok. Neyse taşlanmadan susayım. Ben çok kırgınım hayata. İnancımdan olmak istemiyorum ama fazlaca kırıldım artık.
ben ben
2 tane deli divane aşık sevgilim vardı
telefon açıp aylarca ğladılar artık telefonlarına çıkmıyor arkadaşlarla gülüyordum
senin yüzünden yanlız kaldım kimse ile görüşemiyorum çünkü aklımda fikrimde sen varsın insanlardan kaçıyorum ama yanlız kalmaktanda korkuyorum derlerdi yalvarıyorum sevmesende belki seversin ne olur deneyelim derlerdi telefonu suratlarına kapatırdım
(2004-2005 deoldu bunlar)
şimdi 30 yaşında evde kaldım
etrafımda herkes evlendi çocuklandı ben yanlız kaldım ve yanlız kalmaktan korkuyorum
son 3 yıldır arada bunlara şahit olan arkadaşlarım kardeşlerim hatırlatırım
biri intihar etmişti arkadaşları telefon açıp yalvardı ben mi dedim
boş yere aramayın beni dedim kapattım telefonu arkadaşı tekrar arayıp
yanlızlıktan çırpınarak öl inşallah bu çocuk senin yüzünden hayat enerjisini neşesini kaybetti sen beterini yaşa deyip telefonu kapatmıştı bazen hatırlayıp üzülürüm
15-16 yaşında yaşadıklarınız bugünün sebebi olamaz bence. Lütfen vicdan yapmayın bu yüzden. Ergenlikte hangimiz platonik aşık olmadık, aşk acısı çekmedik, çektirmedik ki. Size ruh sağlığı iyi olmayan biri denk gelmiş maalesef. Bence ne o bedduaya üzülün ne de şu an evlenememiş olmanıza. Hala gençsiniz ve eminim kısmetiniz de bir yerlerde sizi bekliyor.ben ben
2 tane deli divane aşık sevgilim vardı
telefon açıp aylarca ğladılar artık telefonlarına çıkmıyor arkadaşlarla gülüyordum
senin yüzünden yanlız kaldım kimse ile görüşemiyorum çünkü aklımda fikrimde sen varsın insanlardan kaçıyorum ama yanlız kalmaktanda korkuyorum derlerdi yalvarıyorum sevmesende belki seversin ne olur deneyelim derlerdi telefonu suratlarına kapatırdım
(2004-2005 deoldu bunlar)
şimdi 30 yaşında evde kaldım
etrafımda herkes evlendi çocuklandı ben yanlız kaldım ve yanlız kalmaktan korkuyorum
son 3 yıldır arada bunlara şahit olan arkadaşlarım kardeşlerim hatırlatırım
biri intihar etmişti arkadaşları telefon açıp yalvardı ben mi dedim
boş yere aramayın beni dedim kapattım telefonu arkadaşı tekrar arayıp
yanlızlıktan çırpınarak öl inşallah bu çocuk senin yüzünden hayat enerjisini neşesini kaybetti sen beterini yaşa deyip telefonu kapatmıştı bazen hatırlayıp üzülürüm
15-16 yaşında yaşadıklarınız bugünün sebebi olamaz bence. Lütfen vicdan yapmayın bu yüzden. Ergenlikte hangimiz platonik aşık olmadık, aşk acısı çekmedik, çektirmedik ki. Size ruh sağlığı iyi olmayan biri denk gelmiş maalesef. Bence ne o bedduaya üzülün ne de şu an evlenememiş olmanıza. Hala gençsiniz ve eminim kısmetiniz de bir yerlerde sizi bekliyor.
herkes kırılıyor ve üzülüyor. en güvendiğin insandan yiyorsu silleyi. 3 yıl birlikteliğin ardından sözlendim, sözlendikten birkaç ay sonra söz attım hem de acı bir şekilde. ciddi anlamda psikolojik sorunlar yaşadım, kendime olan güvenimi kaybettim en kötüsü artık kendimi sevmiyordum. bunların hepsi birer süreç geçiyor sonra ama o an ne hissettiğini asla unutmuyorsun. hani her şeyi unutursun ismini bile, ama o adını koyamadığın hissi unutamıyorsun sadece alışıyorsun. hayallerin en ciddiyete varmış noktasında aldım darbeyi. yani sevgililik sürecinde olsaydı evet yine zordu ama söz artık belli ciddiyete erişmişsin yaza evleneceksin. ama yine de şükrediyorum, peki ya evlendikten sonra bilseydim? çok daha kötü. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez, sabır sabır sabır. hayırlısı böyleymiş diyip geçmeyi, canımı sıkmamayı öğrendim patavatsızca soru soran kişilere. ama hepsi birer tecrübe. bir bakmışsın hayat daha iyilerini çıkarmış karşına, layığını. şükrediyorum iyi ki bitmiş iyi ki onları yaşamışım, çünkü bu yolun sonunda sevgilim varmış. ben ona ulaşmışım oyunu kazanmışım ben önüme bakarım artıkÜzerinden yillar geçti ama hala böyle olamadim maalesef canim .hakkimi yediler üzdüler çok kirdilar beni
ne yasatti, iliski istemiyorum diyip. 2 hafta sonra baska biriyle iliskiye basladi. iste bunu yasatti. utanmadanda bana soyledi. asik oldum napabilirim diye? ustelik ben ondan ayrilmisken geri geldi aklimi karistirdi. duzelecegine soz verdi. onu yaptiktan 1 hafta sonra baskasiyla tanismis.
Onunla olsaydım demiyorum sadece küçük bir mutluluk dilerdim. Ona kötü şeyler olsun da demiyorum. Çünkü ben onun içinde olduğunu sandığım aslında kendi hayal dünyamdaki iyiliği sevdim. İçten içe hâlâ o iyi demek istiyorum. Böyle olmayınca daha da pisleşince durumlar toparlayamadım. İş hayatımda da çok çok büyük bir aksilik başıma geldi.İstatistiksel olarak 10000-15000de bir olacak durum yaşayınca herkes sustu kaldı bu kızı buluyor gerçekten diye. Hayırlısı deyip duruyorum ama tek başıma aynı döngüdeyim. Hayatımda ilk kez seveceğim birini bekliyorum böyle büyük bir istekle. Yoluma gideyim istiyorum. Düzgün insan çıksa da ben de silip atsam her şeyimi. Teşekkürler değerli yorumunuz için.Hani diyorsunuz ya öyle olsaydı böyle olsaydı diye siz neyin sizin için en güzel olacağını bilemezsiniz. Diyorsunuz ya şuan mutsuzum belki o zaman çok daha mutsuz olacaktınız. İstediğimiz herşey bizim için iyi olmayabilir bizim bunu çözebilecel bir kabiliyetimiz yok. Birşey olmuyorsa en iyisi budur bence buna kendinizi inandırın. Bazen ohh iyi ki böyle olmuş diyebiliriz hayat bize gösterir sonucu ama bazen de biz görmeyiz ama adalet çoktan sağlanmıştır.
Çocuklardan çıkmasına çok üzüldüm. Her iki duruma da şahit olmuşsun gerçekten. Sizi de tebrik ederim 50kilo vermek büyük başarı maşallah.Ben obezdim 50 kilo verdim. Beni aşağılayan, önümde tatlı yiyip sen şişkosun diyen adamın 2 tane kilolu çocuğu var aynısını başkaları yapıyor o çocuklara. Hep ağlıyorum bana yaptığını çocukları yaşıyor üzülüyorum. Bu kişi komşumuz. Bana dediklerinin aynısını canımı çok acıtan şeyler yapardı aynısını evlatları yaşıyor.
Bir diğeri de ben evlilik yolunda ilerlerken terk ettim. Hazır değilim diye. Beni çok seviyordu. Aynısını ben bu sene yaşadım. Aileler tanıştı herşey güzeldi bir anda evliliğe hazır değilim diye terk etti.
konuya göre değişir, ama aşkla ilgili bir durumsa eğer , bir taraf bitirmek istediyse suçlu değildir, doğal hakkıdır...Boyle durum yasadiysaniz yazabilir misiniz? su gunlerde o kadar ihtiyacim var ki.
kalp kirikligi baska birsey
Evet ilk sorunuzun cevabını da bulamıyorum mesela. Düşündükçe daha çok inancımı yitiriyorum bunları.Olabilirde olmayabilirde
Aç bırakılan afrikalı çocuklara bu hayatı reva gören kapital dünya yaşattıklarını yaşayacak mı
Her insanın başına iyi ve kötü şeyler gelir karşındakinin yaşadığı kötü olaylara odaklanıp aha bana yaşattı oda yaşadı derseniz doğru sayılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?