2400 nasil gifrr oluyor ozaman sen kendi dugunu kendin mi ödedin eger yaptiyyands yine suc sende ufak dugun yap eve cik burda hic konulari okumuyormusub alti üstlü oturanlarin. Ama en bastaki suc sende agzini acmadigin icin ve kocanda ailesne sinir komymadigi icin o yüzden cözüm arama sen kendinde biliyorsn sordugun sorunun cvplarini....
Kira ödemeden nasil 2400 gidrr oluyor millet 2binden aile gecindirip kira ödüyor sat arabani ozaman senin cikasin yokki ordan☺☺sen hem bedava oturayim ama bamada karişmssin istiyorsun yok öyle bir kv kayinbaba unut o hayalleri o evde durdugun sürece ya agzinizi acip söylersiniz yada susup cekersiniz
Uslubunuz gerçekten hiç hoş değil, canı sıkkın bunalmış birine iyi gelmekten ziyade itici cevaplarınız var.
Ama yinede cevap verme gereği duyuyorum.
Sizin sandığınız gibi armut piş ağzıma düş olayı değil. Siz kaçıp kurtulmuş olabilirsiniz, millet 2000 liraya ev geçindiriyor olabilir ama ben geçindiremiyorum yettiremiyorum. Bunu sorgulamak sizemi düşüyor?
Tek tek yazmalımıyım nasıl 2400 gider olduğunu?
Düğünümü kimin yaptığını, yada geçmişe dönüp keşke küçük düğünmü yapsaydım demeliyim? Yada nereden biliyorsun düğün yaptığımı belki nikahtan evlendim ?
Yani bu kadar derin yargılayamazsın insanları.
Kimi 1000 atar kenarıya kimi 1000 lira içeride olur.
Evet oturmak zorundayım orada, yanlarında çünkü kiraya çıkabilecek gücüm yok. Hem kira hem borçlarla çeviremem.
Buda ayrı bir mutsuzluk yaratır evliliğimde, hemde ailesinden daha fazla.
Yada diyelimki öyle böyle çıktım kiraya 650 lira kira ödüyorum, borçlarımda azaldı ve elime ayda kalıyor 500 lira para.
Çocuğum olunca ne yapıcam ben ? Ona ne yedirip giydiricem.
Böyle biranlık öfkeme yenilip çıkıp gidiyorum ben evden kirada otururum daha iyi diyemiyor insan yani buna teşvik etmeniz doğru gelmiyor bana.
İlerisinide düşünmek zorundayım, Yıllarca kirada oturup nasıl sıkıntı çekildiğini çok iyi biliyorum.