Küfürden vazgeçmeyeceğini söyleyen sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tazeciğim çok şükür. sayesinde 15 kilo da vermiş bulunuyorum oh oh oh mutluyum şu an

olur da kazara evlenirseniz haddini aşarsan döverim demeye getirmiş sevgili kütüğün.
sana hiç saygısı kalmamış, şefkati ve muhtemelen sevgisi de yok. böyle bir ilişki bitmeli iyiliğin için.

Böyle barzoları çok arıyomusunuz?
Sen bu herifin karısı mısın da bu tür saçmalıkları düzeltmeye kalkıyosun?
Niye kendine böyle bi misyon yüklüyosun ki ne gerek var yani.
Yol ver gitsin, daha şimdiden böyle olan bi adamla mı evleneceksin?
Erkek kıtlığı mı var memlekette sanki.

olur da kazara evlenirseniz haddini aşarsan döverim demeye getirmiş sevgili kütüğün.
sana hiç saygısı kalmamış, şefkati ve muhtemelen sevgisi de yok. böyle bir ilişki bitmeli iyiliğin için.
şefkat olan insan ağlamama müsaade eder mi? sen şu an istemediğin bir şeyi yaptım diye ağlamayı geç üzülsen yapmasaydın bi daha yapma demeyi bırak seninle ağlamıştım dedim. küfürü bile umursamadım bi yerden sonra insan sevdiğini ağlarken hala hakkını savunmaya çalışır mı ama böyle dedin bik bik diye.

Yahu ben ne bileyim böyle birisi kimse küfür edip kendini belli ederek dalmıyor ki ilişkiye. Ama çok seviyoor yaaauu diye de sızlandığım yok. Bir süre katlanmış inanmışım şimdi de şahsıma edilince bitmiş gitmiş

hıc sevmem bı erkegın kufur etmesını helede karıınn yanndayken... esım bazen yolda arabada bırıne kızar serefsız der ona bıle nasılkızarım hıc hos degıl hıc hemde gunah

Konunun sonunu okumamıştım...
Şimdi okudum ve "eyvahhh" dedim kendi kendime...

Sen bu öküze bizim yorumlarımızı okutuyorsan şayet bizim de bir taraflarımıza koymayı eksik etmemiştir eminim... İğrenç herif...

kendi adıma düşünemiyorum bile arkamdan yapacağı yorumları :)

Ayrılayım mı diye sormadım ki

Neden Ayrılayımmı diye soruyorsun dediğimi hatırlamıyorum...

Böyle bir herif hayatındayken mutlu isen buraya neden konu açıyorsun??

Ayrılman gereken bir adam bu, sende farkındasın... Birileri iyi birşeyler söylesin de "amaan benim kocamda ediyor. gün içinde koymadık tarafımı bırakmıyor (küfür manasında) 20 küsür yıllık evliyiz alışırsın zamanla" falan filan.....

Böyle desin içimi rahatlatsın bende o rahatlıkla devam ederim diye düşünüyorsan bilemem...

Ama bu mantıktaki adamla hayat geçmez diyim sana...

Bu adamın danışmanlık yaptığı kişilere üzüldüm...

Niye çekiyorsunuz ki böyle bir hırtı? Ayrıca saatlerce dert anlatmaya çalışmanız neden? Anlayacak kapasiteye sahip mi? Böyle bir bakış açısı ve üslubu olan birinin anlayacak kadar zeka kırıntısı olduğunu sanmam. Bugün böyleyse ilerde evlenseniz hayatınız kabusa döner. Yol verin gitsin ötede havlasın

Mutluyum demedim. Kimseye umut bağlamadım güzel şeyler söylesin de bütün her şeyi unutayım diye. Yorumları okumamış olabilirsin bu konu buraya ayrılırken açıldı en son da dışarıdan gözle gör kendini dedim ve şu an biteli saatler oluyor. Hiçbir düşüncemde ne bir pişmanlık ne bir "düzelir mi ya" vs. var. çok seviyorum o da çok seviyor aslında iyi biri affediyim mi gibi bir şey yok. konuda sadece olayı anlattım düşüncelerim yorumlarda net bir göz gezdirirsen....

gitti gitti. daha doğrusu gittim. bende de böyle bir huy var kendimi kim olursa olsun ifade edemeyince uyuyamıyorum. karşımdaki duvar bile olsa ben sesli kendimi anlatıcam. hoş zaten hep duvara anlattım ya

21 yaşında hayattan umudu kestiniz mi başka bir sevgili bulamam diye mi düşünüyorsunuz lütfen sevgiliniz adı altında faaliyet gösteren odun fırınını sakince terkedin çünkü bu mantık yapısıyla değişmez bu adamımsı. Yarın öbür gün de düğün gününde hamileyken cocugun dogum gununde kaynananin yanında vs. bana küfür etti diye başlık acarsiniz

gitti gitti. daha doğrusu gittim. bende de böyle bir huy var kendimi kim olursa olsun ifade edemeyince uyuyamıyorum. karşımdaki duvar bile olsa ben sesli kendimi anlatıcam. hoş zaten hep duvara anlattım ya
Bir laf vardır ya "sen ne söylersen söyle , söylediklerin karşındakinin anlayacağı kadardır" diye. Boşuna uğraşmayın işte, kapasitesi sizi anlamaya yetmez. Vaktinizi daha fazla harcamayıp bitirdiğiniz için tebrik ederim sizi. Geri dönmeye çalışırsa yüz vermeyin, huylu huyundan vazgeçmez

Buraya yazanlara da küfür etmiş. Kötü söz ancak sahibini alçaltir.
Söylese ne söylemese ne , umurumda olmaz. Böyle bir adamcik için asla ağlamam. Laf anlatmaya çalışmam. Def ederim.

Defolup gitsin karşılıklı kufurlesecek , aynı seviyede ki basit insanların yanına.

Eğitim adı altındaki mesleğini yaparkende böyle mi diyormuş karşı tarafa ?

Bence küfürü bitirmez ve siddeti artar. Eski arkadasım böyleydi. Yepyeni küfürler duyuyorum pislikten. Ayağını bilmem ne edeyim diyordu misalen. Uzak dur bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…