- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
-
- Konu Sahibi kurdelemsi
tazeciğim çok şükür. sayesinde 15 kilo da vermiş bulunuyorum oh oh oh mutluyum şu anGüzel günlerinden, gençliğinden zorun mu var? Lan deme hakkı dahi yok onun A.k ne demek? Kaldı ki o vır vır eden karı, ya küfür ya dayak yer düşünceleri??? Bu erkek görünümlü bencille mi evlenecek yada günlerini mahvedeceksin? İnsan hatasını olsun kabul eder. Yüzsüz.
olur da kazara evlenirseniz haddini aşarsan döverim demeye getirmiş sevgili kütüğün.Merhabalar. Ben üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım, iki senelik bir ilişkim var son bir senedir küfür etmekten asla çekinmiyor. Güzel dille konuştum olmadı, bu yüzden ayrıldım olmadı, karşılık vermeyi denedim olmadı. En son olayımızı anlatıyorum. Beyimiz eğitim danışmanlığı yapıyor facebooku her dakika açık konuşuruz bütün gün. Bir işi çıktığında söyler görüşmesi olduğunda yazar işine devam eder ben de evdeyim ya annem her dakika onu yapar mısın kızım diye odaya girdiği olur cevap vermem önce 'aloooooooooo' yazar sonra niye konuşmuyorsun diye üsteler evdeyim yani da tuvalete bile rahat gidemiyorum senin yüzünden nolacak iki dk beklesen uçmuyorum ya. Neyse bunu da kendisine aynısını yaptığımda geldiğimiz son nokta için bahsetmek istedim. İki saat kadar facesi kapalı kaldı tele de cevap vermedi. Fazla umursamadım napacak çocuk sanki ama aynısını ona yapmak istedim. Girdiğinde işi olduğunu söyledi ben de telefon açıp "benden her zaman haber vermemi istiyorsun sen neden çıkarken söylemiyorsun" dedim bilerek. Bu da daha faceye girdiğinde işi olduğunu söylediği için "açıkladım ya sana işim var diye" dedi "olsun haber vereceksin çıkarken çıkıyorum diye" dedim sırf biraz anlasın diye. Sonra birden yükseldi zaten ani çıkışları olan biri "a...na koyarım" kapattım telefonu.
Ona 1 sene boyunca binlerce kez cümle içinde bile a.k yazmamasını hoşlanmadığımı söylemiştim o da binlerce kez sana demiyorum sonuçta demişti. Ama bu sefer direkt olarak bana söyledi. Gece aramadı ertesi gün izinli basket oynamaya gidiyorum diye aradı haber verdi. Eve dönünce haber verdi gece yatmadan aradı. Ben de hiçbir şey olmamış gibi konuştum muhabbet ettim çünkü "sana karşı hata yaptığımda üstüme gelme gerekeni yapmam için bana bırak" dediği için sırf bakalım napacaksın. Anaaa çocukla o kadar konuştum ulan hiç mi sesimden anlamadın davar oğlu davar? Ki en nefret ettiğim şeyi yaptın bunu da adın gibi biliyorsun üstünü kapatmaya çalışıyorsun biliyorsun ki hatanı anlamanı bekliyorum. Tak konuşmamız bitti iyi geceler diledik yattı. Kaldım mı bööööyle lönk diye. Tabi ben yediremedim aradım bunu tekrar ama nasıl ağlıyorum sesim çıkmıyor. "hiç mi dediğimin bir kıymeti yok, beni üzdün farkında değil misin, hatanı bilmiyor musun" diye. Adam zerre umursamıyor tek dediği "ETTİRTMESEYDİN, SİNİRLENDİRME O ZAMAN" tarzı, yahu be adam sen zaten uçan sineğe sinirleniyorsun. Küfürün hiçbir şekilde bahanesi yok ki.
Neymiş ben neden o açıklama yaptığı halde hesap sormuşuma döndü. Dedim ki onun bir önemi kalmadı haklıyken haksız duruma düştün küfür ederek biz şu an bundan konuşuyoruz. Tabi ben susmadım ağlaya ağlaya balkonun köşesinde dert anlatıyorum. En son "öööööööf içimi şişiriyosun ha yeter yarın konuşalım" dedi. Allahım artık küfürü de geçtim battıkça batıyor. adamın karşısında ağlıyorum umru olmadı yani resmen kendimi çöp hissettim. Sabah oldu facesini açtı "bulabildin mi
bi hata kendinde kurdelemsi hanım" dedi. Ne hatası ya küfür ettin ağlattın umursamadın diye baya konuştum. Çok sinirlendiğinde ağzından bilinçsiz çıkıyormuş sinir etmezsem küfür etmezmiş 5 saat konuştuk ağzından başka laf alamadım. Tatlı konuşacakmışım. Tamam da sen zaten çok sinirli bi insansın bu bir garanti değil ki. Neeeeyse ben naptım tabi burayı uzun zamandır okuduğumdan bazı konular anlattım küfür eden eş sevgili vs. dışarıdan bak diye tepki aynen bu yazıyorum
karılar amk
hep kendileri haklı
mübarek çene durmuyorki
adamı deli
ediyorlar
oysaki
evlenmeden ne kadar sakinler
iyiler
erkekler
evlendikten
sonra
başlıyorlar
vıt vıta
benim görüşüm bbu
erkegi çileden çıkaran karıdır
oluır olur
erkekte
adam ya küfür edecek rahatlıyacak
yada o karının kafasını gözünü patlatır başka çare yok
dedi. Benim için de vıt vıt etmezsen hiçbirine maruz kalmazsın dedi aşkım benim yaaa çok düşünceli dimi içim rahatladı vallahi :))))))
Eveeeet tepki bu düşünce bu idealler bu ben neyin ne olduğunu biliyordum zaten de ona kabullendiremedim hiçbir zaman. en sonunda dedim seni bir siteye yazıcam yorumları okıycam bi kendine dışarıdan bak. Yaz lan dedi. Şimdi cevaplarınızı bekliyorum
E o zaman??? Kurtar kendini... Seni hergün saygıyla sevebilecek çok insan olacak.tazeciğim çok şükür. sayesinde 15 kilo da vermiş bulunuyorum oh oh oh mutluyum şu an
şefkat olan insan ağlamama müsaade eder mi? sen şu an istemediğin bir şeyi yaptım diye ağlamayı geç üzülsen yapmasaydın bi daha yapma demeyi bırak seninle ağlamıştım dedim. küfürü bile umursamadım bi yerden sonra insan sevdiğini ağlarken hala hakkını savunmaya çalışır mı ama böyle dedin bik bik diye.olur da kazara evlenirseniz haddini aşarsan döverim demeye getirmiş sevgili kütüğün.
sana hiç saygısı kalmamış, şefkati ve muhtemelen sevgisi de yok. böyle bir ilişki bitmeli iyiliğin için.
Yahu ben ne bileyim böyle birisi kimse küfür edip kendini belli ederek dalmıyor ki ilişkiye. Ama çok seviyoor yaaauu diye de sızlandığım yok. Bir süre katlanmış inanmışım şimdi de şahsıma edilince bitmiş gitmişBöyle barzoları çok arıyomusunuz?
Sen bu herifin karısı mısın da bu tür saçmalıkları düzeltmeye kalkıyosun?
Niye kendine böyle bi misyon yüklüyosun ki ne gerek var yani.
Yol ver gitsin, daha şimdiden böyle olan bi adamla mı evleneceksin?
Erkek kıtlığı mı var memlekette sanki.
Ayrılayım mı diye sormadım kiAyrılman gereken bir adam bu, daha neyi soruyorsun ki anlamadım...
kendi adıma düşünemiyorum bile arkamdan yapacağı yorumları :)Konunun sonunu okumamıştım...
Şimdi okudum ve "eyvahhh" dedim kendi kendime...
Sen bu öküze bizim yorumlarımızı okutuyorsan şayet bizim de bir taraflarımıza koymayı eksik etmemiştir eminim... İğrenç herif...
Ayrılayım mı diye sormadım ki
Mutluyum demedim. Kimseye umut bağlamadım güzel şeyler söylesin de bütün her şeyi unutayım diye. Yorumları okumamış olabilirsin bu konu buraya ayrılırken açıldı en son da dışarıdan gözle gör kendini dedim ve şu an biteli saatler oluyor. Hiçbir düşüncemde ne bir pişmanlık ne bir "düzelir mi ya" vs. var. çok seviyorum o da çok seviyor aslında iyi biri affediyim mi gibi bir şey yok. konuda sadece olayı anlattım düşüncelerim yorumlarda net bir göz gezdirirsen....Neden Ayrılayımmı diye soruyorsun dediğimi hatırlamıyorum...
Böyle bir herif hayatındayken mutlu isen buraya neden konu açıyorsun??
Ayrılman gereken bir adam bu, sende farkındasın... Birileri iyi birşeyler söylesin de "amaan benim kocamda ediyor. gün içinde koymadık tarafımı bırakmıyor (küfür manasında) 20 küsür yıllık evliyiz alışırsın zamanla" falan filan.....
Böyle desin içimi rahatlatsın bende o rahatlıkla devam ederim diye düşünüyorsan bilemem...
gitti gitti. daha doğrusu gittim. bende de böyle bir huy var kendimi kim olursa olsun ifade edemeyince uyuyamıyorum. karşımdaki duvar bile olsa ben sesli kendimi anlatıcam. hoş zaten hep duvara anlattım yaBu adamın danışmanlık yaptığı kişilere üzüldüm...
Niye çekiyorsunuz ki böyle bir hırtı? Ayrıca saatlerce dert anlatmaya çalışmanız neden? Anlayacak kapasiteye sahip mi? Böyle bir bakış açısı ve üslubu olan birinin anlayacak kadar zeka kırıntısı olduğunu sanmam. Bugün böyleyse ilerde evlenseniz hayatınız kabusa döner. Yol verin gitsin ötede havlasın
Bir laf vardır ya "sen ne söylersen söyle , söylediklerin karşındakinin anlayacağı kadardır" diye. Boşuna uğraşmayın işte, kapasitesi sizi anlamaya yetmez. Vaktinizi daha fazla harcamayıp bitirdiğiniz için tebrik ederim sizi. Geri dönmeye çalışırsa yüz vermeyin, huylu huyundan vazgeçmezgitti gitti. daha doğrusu gittim. bende de böyle bir huy var kendimi kim olursa olsun ifade edemeyince uyuyamıyorum. karşımdaki duvar bile olsa ben sesli kendimi anlatıcam. hoş zaten hep duvara anlattım ya
Bence küfürü bitirmez ve siddeti artar. Eski arkadasım böyleydi. Yepyeni küfürler duyuyorum pislikten. Ayağını bilmem ne edeyim diyordu misalen. Uzak dur benceMerhabalar. Ben üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım, iki senelik bir ilişkim var son bir senedir küfür etmekten asla çekinmiyor. Güzel dille konuştum olmadı, bu yüzden ayrıldım olmadı, karşılık vermeyi denedim olmadı. En son olayımızı anlatıyorum. Beyimiz eğitim danışmanlığı yapıyor facebooku her dakika açık konuşuruz bütün gün. Bir işi çıktığında söyler görüşmesi olduğunda yazar işine devam eder ben de evdeyim ya annem her dakika onu yapar mısın kızım diye odaya girdiği olur cevap vermem önce 'aloooooooooo' yazar sonra niye konuşmuyorsun diye üsteler evdeyim yani da tuvalete bile rahat gidemiyorum senin yüzünden nolacak iki dk beklesen uçmuyorum ya. Neyse bunu da kendisine aynısını yaptığımda geldiğimiz son nokta için bahsetmek istedim. İki saat kadar facesi kapalı kaldı tele de cevap vermedi. Fazla umursamadım napacak çocuk sanki ama aynısını ona yapmak istedim. Girdiğinde işi olduğunu söyledi ben de telefon açıp "benden her zaman haber vermemi istiyorsun sen neden çıkarken söylemiyorsun" dedim bilerek. Bu da daha faceye girdiğinde işi olduğunu söylediği için "açıkladım ya sana işim var diye" dedi "olsun haber vereceksin çıkarken çıkıyorum diye" dedim sırf biraz anlasın diye. Sonra birden yükseldi zaten ani çıkışları olan biri "a...na koyarım" kapattım telefonu.
Ona 1 sene boyunca binlerce kez cümle içinde bile a.k yazmamasını hoşlanmadığımı söylemiştim o da binlerce kez sana demiyorum sonuçta demişti. Ama bu sefer direkt olarak bana söyledi. Gece aramadı ertesi gün izinli basket oynamaya gidiyorum diye aradı haber verdi. Eve dönünce haber verdi gece yatmadan aradı. Ben de hiçbir şey olmamış gibi konuştum muhabbet ettim çünkü "sana karşı hata yaptığımda üstüme gelme gerekeni yapmam için bana bırak" dediği için sırf bakalım napacaksın. Anaaa çocukla o kadar konuştum ulan hiç mi sesimden anlamadın davar oğlu davar? Ki en nefret ettiğim şeyi yaptın bunu da adın gibi biliyorsun üstünü kapatmaya çalışıyorsun biliyorsun ki hatanı anlamanı bekliyorum. Tak konuşmamız bitti iyi geceler diledik yattı. Kaldım mı bööööyle lönk diye. Tabi ben yediremedim aradım bunu tekrar ama nasıl ağlıyorum sesim çıkmıyor. "hiç mi dediğimin bir kıymeti yok, beni üzdün farkında değil misin, hatanı bilmiyor musun" diye. Adam zerre umursamıyor tek dediği "ETTİRTMESEYDİN, SİNİRLENDİRME O ZAMAN" tarzı, yahu be adam sen zaten uçan sineğe sinirleniyorsun. Küfürün hiçbir şekilde bahanesi yok ki.
Neymiş ben neden o açıklama yaptığı halde hesap sormuşuma döndü. Dedim ki onun bir önemi kalmadı haklıyken haksız duruma düştün küfür ederek biz şu an bundan konuşuyoruz. Tabi ben susmadım ağlaya ağlaya balkonun köşesinde dert anlatıyorum. En son "öööööööf içimi şişiriyosun ha yeter yarın konuşalım" dedi. Allahım artık küfürü de geçtim battıkça batıyor. adamın karşısında ağlıyorum umru olmadı yani resmen kendimi çöp hissettim. Sabah oldu facesini açtı "bulabildin mi
bi hata kendinde kurdelemsi hanım" dedi. Ne hatası ya küfür ettin ağlattın umursamadın diye baya konuştum. Çok sinirlendiğinde ağzından bilinçsiz çıkıyormuş sinir etmezsem küfür etmezmiş 5 saat konuştuk ağzından başka laf alamadım. Tatlı konuşacakmışım. Tamam da sen zaten çok sinirli bi insansın bu bir garanti değil ki. Neeeeyse ben naptım tabi burayı uzun zamandır okuduğumdan bazı konular anlattım küfür eden eş sevgili vs. dışarıdan bak diye tepki aynen bu yazıyorum
karılar amk
hep kendileri haklı
mübarek çene durmuyorki
adamı deli
ediyorlar
oysaki
evlenmeden ne kadar sakinler
iyiler
erkekler
evlendikten
sonra
başlıyorlar
vıt vıta
benim görüşüm bbu
erkegi çileden çıkaran karıdır
oluır olur
erkekte
adam ya küfür edecek rahatlıyacak
yada o karının kafasını gözünü patlatır başka çare yok
dedi. Benim için de vıt vıt etmezsen hiçbirine maruz kalmazsın dedi aşkım benim yaaa çok düşünceli dimi içim rahatladı vallahi :))))))
Eveeeet tepki bu düşünce bu idealler bu ben neyin ne olduğunu biliyordum zaten de ona kabullendiremedim hiçbir zaman. en sonunda dedim seni bir siteye yazıcam yorumları okıycam bi kendine dışarıdan bak. Yaz lan dedi. Şimdi cevaplarınızı bekliyorum
eski sevgiliniz mi anlamadım.. biz etsek nasıl olurdu çok merak ediyorum yaBence küfürü bitirmez ve siddeti artar. Eski arkadasım böyleydi. Yepyeni küfürler duyuyorum pislikten. Ayağını bilmem ne edeyim diyordu misalen. Uzak dur bence